adamac2 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Moim zdaniem tam gdzie piszą to niech już zostanie rozegrany mecz. Jeżeli przeciwnik w parze odwołuje występ no to przejście walkowerem i tyle. Bo szczerze mówiąc nie chce mi się pisać jeszcze raz pierwszej rundy. Jak się uda to będę miał motywacje jak przegram to już nie będę tracił czasu na śledzenie statystyk nowego przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 mal sorry myślałem, że dam rade dzisiaj postaram sie w nocy może a jutro wrzucic bo w sobote wyjezdzam i ni c***a czasu nie bede mial ale postaram sie gameplan wrzucic jutro w nocy najwyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 @Rappar daj mi czas do jutrzejszego wieczora. jeśli nie wyślę do tego czasu, to znaczy, że już nie wyślę... a chciałbym, w sumie tylko dlatego by nie kopać zupełnie zabawy. a, i napiszę tylko gameplan, a w nim najwyżej po dwa zdania o moich zawodnikach dodatkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 To jutro o 20 deadline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ja, Calogero, Dete, Adamac, Mal, P_M, Wowo, Obi. Ktoś jeszcze chce się bawić? Jak nie to mamy już ćwierćfinały, ja z Calogero, Mal z Wowo i Dete z Adamac gramy, a Obi niech zrobi parę z P_M, a nasza 8 jest głosującymi. Ewentualnie bawimy się w łączenie z drugim draftem, jest nasz 8, więc powinna dojść druga 8. Jakby co gameplan mam gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 jbc gadałem z wbt i także się bawimy. Umówiliśmy się, że wrzucamy gameplany po majówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Taka mała prowokacja: gameplan mi zabrał 35 minut, współczuję wszystkim tak zajętym, że przez święta i majówkę nie potrafią znaleźć tylko wolnego czasu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 ja odpadam niestety i od razu napisze ze przepraszam Mala i Szoszona ale nie dam rady wam przelac hajsiwa w maju. Tak sie zycie uklada trudno nic z tym nie zrobie. Jest mi glupio ale nie poradze. Moge tylko obiecac, że jak tylko mi sie polepszy finansowa sytuacja to przeleje ale nie spodziwałbym sie przed wakacjami. Jeszcze raz przepraszam, nie byłem przygotowany na taką sytuację, że 2 bomby będą takim problemem. Co do zabawy odpadam. Nie mam czasu z podobnych przyczyn i nie wchodze juz w sumie na forum. Ogladam PO tylko i to nie zawsze wyrabiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Co z naszym fantasy draftem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Czy tu sie cos bedzie działo?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 nie ma powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi