Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Zdaje sobie sprawę, że to bardziej leży po stronie LP ale...probowaliscie jakoś sparowac klawiaturę z menu LP, tak aby móc przewijać mecz klawiatura bądź myszką? Dobija mnie to menu, ostatnio w nowej Operce 29 nawet nie widzę podziału meczu na kwarty. W innych przeglądarkach jest OK, ale i w niej było w porządku w wcześniejszych wydaniach, niedawno się coś sypnelo w tej kwestii.

Edytowane przez dgim

Dzieki za info the4yeast, sprawdze.

Widzieliscie ankiete ? Duzo dociekliwych pytan o kraj urodzenia, kraj korzystania z LP.

Też widziałem anikiete, pytania w ilu krajach korzystasz.

Prawdopodobnie noszą się z zamiarem usunięcie nieograniczonego dostępu z każdej lokalizacji. Ale taka sama ankieta pojawiła się rok temu i wtedy też tak myślałem.

Pojawiła się opcja kupowania pojedynczych meczów. Kończy mi się LP (monthly) za 2 dni i zastanawiam się czy przedłużać, czy bardziej będzie się opłacać pojedyncze mecze (wątpię). Ktoś wie ile to będzie kosztować?

aby się o tym przekonać wystarczy wejść w kalendarz i wybrać dzisiejszy macz kliknąć buy this game - wyskakuje 6 usd za mecz czyli to jest jakieś 20 zł - to żadna opłacalność, a ile maczy jest do końca maxymalnie 7x3 = 21 x 6 usd = 126 usd czyli 500 zł, to już bardziej się opłaca kupić kolejny miesiąc , albo gdzieś ściągnąć. O przyzwoitych porach finałów konferencji i finałów można zapomnieć na pewno będzie to 2 w nocy.

Powiedzcie jak wygląda kwestia nowych sezonów i koncepcji zachowania dotychczasowej ceny za LP ? Coś czuje, ze ciężko będzie uzyskać lepsza kwotę za LP niż 8,99$, które place w tej chwili, wiec nie chce rezygnować. Jak wygląda też płatność po zakończeniu PO, znika po finale o pojawia się w miesiącu 1ego meczu czy inny wariant jest tu grany? To mój pierwszy sezon LP.

Dobijaja się z tą ankieta coraz mocniej. Ze szczerością chyba nie ma co tu przesadzać.

Powiedzcie jak wygląda kwestia nowych sezonów i koncepcji zachowania dotychczasowej ceny za LP ? Coś czuje, ze ciężko będzie uzyskać lepsza kwotę za LP niż 8,99$, które place w tej chwili, wiec nie chce rezygnować. Jak wygląda też płatność po zakończeniu PO, znika po finale o pojawia się w miesiącu 1ego meczu czy inny wariant jest tu grany? To mój pierwszy sezon LP.

Dobijaja się z tą ankieta coraz mocniej. Ze szczerością chyba nie ma co tu przesadzać.

Ja rozmawiałem z supportem w tej sprawie i wygląda to tak,. że płaci się całyczas co miesiąc przez cały rok i wcale to tak słodko nie wygląda, bo za rok to te 9 usd x 12 - kwota 108 usd czyli 380 PLN - jest taniej niż na Polskę , ale gwarancji wcale nie masz , bo subskrypcji ci nie wyłączą jak płacisz, ale możesz mieć problemy by się zalogować, bo może być tak , że od listopada wpuści cię tylko z kraju na który masz wykupiony i co wtedy zrobisz ? Oczywiście to może się nie zdażyć, ale jeśli się zdarzy to przez wakacje wniesiesz pewną kwotę , która pójdzie w błoto. W przyszłym roku też będą promocje, a dolar już trochę wychamował przyrost, więc cena 450 ( tyle było ) zł nie wiele się róźni od 400 zł jakie zapłacił byś na inny kraj.

W przypadku opcji miesięcznej to lecisz na stałych warunkach jakie masz, w przypadku wykupienia na sezon lecisz za zapłaconą cenę do momentu rozpoczęcia nowego sezonu , a chyba nawet było to ciut dłużej w tym roku, w tej opcji obowiązuje cię cena jaka będzie ustalona na początku sezonu, a w nagrodę za ciągłość dostajesz rabat 10% , taki sam rabat dają po pierwszym miesiącu od rozpoczęcia, a największy rabat do tej pory był na sylwestra i wynosiłe 25% do miesiąca i do opłaty za sezon, a oprócz tego są redukcje ceny na pewno w okoliach 15-20 stycznia, na rozpoczęcie payoff, po pierwszej rundzie playoff.

Hm, no słabo, nie zamierzam płacić nawet 9 dolców przez blisko 5 miesięcy za nic. Starych meczów nie będę oglądać. Trudno, zrezygnuje i najwyżej będę polowal na jakieś promo. Ja właśnie skorzystalem z tej promocji sylwestrowej. Dodałem do tego wariant Ekwadoru i wyszła super cena.

• 4 tygodnie później...

Wie ktoś jak teraz znaleźć historyczne na League Passie? Wcześniej w video było zakładka video vault i tam były stare mecze. Teraz pozmieniali tej zakładki nie ma i teraz kiedy jest już po sezonie i można by sobie jakieś starocie pooglądać to ku*wa musieli pozmieniać, że nie idzie teraz niczego wyszukać.