Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, alecotojest.

Checklist:

Numer karty - wpisuję dobrze

Data ważności - też

Nazwisko i imię - wiadomo, że też, jedyna niewiadoma to czy stosować polskie znaki?

CCV - ok

kraj - Polska, nie stosuję żadnych proxy, więc IP musi być zgodne, bank też jest polski

Dla mnie to zagadka dlaczego mnie nie puszcza, szczególnie, ze próbowałem 3 różnych kart (m.in. też na inną osobę - żonę) i co najmniej jedną z nich już kiedyś płaciłem za league pass.

Strzela mnie qrwica.

Nazwisko i imie musi być takie samo jak na karcie.

Błędna autoryzacja może być też jak ktoś napisał wynikać z limitów zakupowych . Jeśli masz niski limit ogólny to może ci nie starczyć na pokrycie, lub możesz mieć za mało środków na dany typ tranzakcji tak jak ktoś napisał. Najlepiej wejść na konto internetowe i sprawdzić samemu limity.

jeśli to nie pomaga - Tak jak pisałem spróbuj jeszcze z innego neta, NBA potrafi blokować niektórych operatorów netu i nie pozwalać na zakup.

Ważne jest też to co dokładnie ci się wypisuje w przypadku akcji nie udanej.

Dzięki za wszelkie rady, sprawdzę jeszcze limity, ale z tego co kojarzę mam koło 3k pln więc powinno starczyć.

Komunikat mi chyba wyskakuje taki (skopiowałem z innego forum):

„*** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support."

Z tego wynika, że adres się nie matc***e  - ale czy oni są to w stanie sprawdzić?

Dzięki za wszelkie rady, sprawdzę jeszcze limity, ale z tego co kojarzę mam koło 3k pln więc powinno starczyć.

Komunikat mi chyba wyskakuje taki (skopiowałem z innego forum):

„*** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support."

Z tego wynika, że adres się nie matc***e  - ale czy oni są to w stanie sprawdzić?

z tego jasno wynika ,że masz inny adres ip i inny adres podany jako adres rachunku . pierwszy jest pobierany z ip połączenia sieciowego, drugi jest pobierany z pola do jakiego kraju podpiełeś konto. Jeśli jest niezgodność kraju system ci tego nie przyjmie.

Zdażało się , że część adresów areo na przykład była zlokalizowana w wielkiej brytani, tak więc użyj innego neta ewentualnie jakieś proxy na Polskę.jeśli nie masz innego neta.

Edytowane przez alecotojest

Panowie wykupilem LP z brazylijskiego IP wszystko dziala jak ta lala ale wzialem subskrypcje miesieczna.

Ile wezma rat odemnie jak zrezygnuje po finalach ktore potrwaja max do 10 czerwca? Licza miesiac jako 30 dni i wezma mi 2 raty czy licza sie pelne miesiace i zaplace za kwiecien maj i czerwiec?

z tego jasno wynika ,że masz inny adres ip i inny adres podany jako adres rachunku . pierwszy jest pobierany z ip połączenia sieciowego, drugi jest pobierany z pola do jakiego kraju podpiełeś konto. Jeśli jest niezgodność kraju system ci tego nie przyjmie.

Zdażało się , że część adresów areo na przykład była zlokalizowana w wielkiej brytani, tak więc użyj innego neta ewentualnie jakieś proxy na Polskę.jeśli nie masz innego neta.

Dzięki wielkie, nie ma problemu spróbuję z innego połączenia (komórka albo z pracy). Ale to muszę poczekać do kolejnego triala, na razie LP nie wykupuję nie mam aż tyle czasu żeby skorzystać (potomek się niedawno narodził);]

Panowie wykupilem LP z brazylijskiego IP wszystko dziala jak ta lala ale wzialem subskrypcje miesieczna.

Ile wezma rat odemnie jak zrezygnuje po finalach ktore potrwaja max do 10 czerwca? Licza miesiac jako 30 dni i wezma mi 2 raty czy licza sie pelne miesiace i zaplace za kwiecien maj i czerwiec?

Nie subskrypcja miesięczna - nie kończy się na koniec sezonu - ona trawa całyczas co miesiąc - musisz sam anulować kiedy chcesz przed terminem kolejnej raty , a wyłączą ci na koniec okresu za który zapłaciłeś.

Polecam ballstreams.com - wykupiłem testowo na 7 dni na razie i musze przyznac, ze dziala bardzo dobrze. Polecam

Ceny są bardzo wysokie jak na piracką stronę. .30 usd za playoffy to u nas w polsce jak weżmiesz 2 miesiące do końca 2 x 70 = 140, tam 30 x 4 = 120

rok 100 usd i na nba league pass na najtańsze rynki też jest 100 usd.

Pytanie - po co utrzymywać piractwo ?

Edytowane przez alecotojest

No dziwne, że za pirata tyle wychodzi monthly. Kupiłem LP monthly przez Ekwador itp i rabatem, za 8,99$ i zadowolony jestem z tej ceny. Nawet pomimo skoku kursu. W PL wychodziło 45zl bodajże wówczas.

Edytowane przez dgim