Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Miał ktoś kiedyś NBA TV i wie jak to anulować? Chciałem sobie wziąć League Passa na PO, ale najpierw musze się pozbyć tej TV. Pomocy :smile:

napisz do supportu, że chcesz anulowac na adres z którego dostałeś informacje o wykupieniu

nbasupport@neulion.com

wystarczy zwykłe " i want cancel my nba tv subscripion"

Edytowane przez alecotojest

napisz do supportu, że chcesz anulowac na adres z którego dostałeś informacje o wykupieniu

nbasupport@neulion.com

wystarczy zwykłe " i want cancel my nba tv subscripion"

Tak zrobiłem. Zdziwiło mnie, że się nie da z poziomu "packages" na koncie, bo kiedyś miałem LP i się dało. Z innej beczki: paskudne zagranie z tym trialem na okres dni bez meczów i jeden dzień PO :D

Dla osób, które są zainteresowane oglądaniem NBA LP na TV, to polecam Google Chromecast. Poniżej zamieszczam krótki film jak działa u mnie.

Można stream'ować z komputera, telefonu lub tabletu. Z telefonu i tabletu jest o tyle fajnie, że nie trzeba mieć cały czas włączonej aplikacji. Wystarczy wybrać mecz, wcisnąć PLAY i działa :smile:

BTW jeśli są jeszcze jakieś chętne osoby do zakupu grupowego LP na playoffy, to proszę o kontakt.

Pzdr

https://youtu.be/BQylOiT4IdM

If you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending April 19, 2015 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on April 20, 2015 for the subscription

Jeżeli pytasz o polski czas to można sobie dodać 6 godzin. Także możesz jeszcze pooglądać w nocy z niedzieli na poniedziałek, ale przed 6:00 rano trzeba anulować.

Aczkolwiek lepiej niech ktoś jeszcze potwierdzi.

Edytowane przez Mentor

Czy ktoś miał doczynienia z NBA TV (http://watch.nba.com/nba/live)? Na czym to dokładnie polega, warto? Widzę, że kosztuje tylko 22zł / miesiąc i np. dzisiaj jest tylko 1 mecz (Wiz vs Raptors). Rozumiem, że nie wszystkie transmisje są dostępne. Wie ktoś mniej ile meczów pokazują?

Czy ktoś miał doczynienia z NBA TV (http://watch.nba.com/nba/live)? Na czym to dokładnie polega, warto? Widzę, że kosztuje tylko 22zł / miesiąc i np. dzisiaj jest tylko 1 mecz (Wiz vs Raptors). Rozumiem, że nie wszystkie transmisje są dostępne. Wie ktoś mniej ile meczów pokazują?

nba tv nie warto teraz kupować , bo oni na tej stacji nie dają playoffów , kiedyś były , ale tylko pierwsza runda i pewnie teraz też

Ile pokazują meczy ? - 1 dziennie czasem 2 max 10 na tydzień.

Do kiedy trzeba anulować Free Trial żeby nie płacić za League Pass?

Wszystko zależy od ryzyka jakie chcesz podjąć - zdażało sie w ubiegłych latach, że ci co czekali do końca nie zdążyli anulować i musieli pisać prośby o anulowanie , bo opcja anulowania została wcześniej wyłączona

Pytanko - czy mogę wybrać opcję płatności przez paypal żeby oglądać free trial?

Nie widzę tej opcji do wyboru, a karty kredytowej mi znowu nie puszcza (teraz mam zupełnie nową)... Qrwa nie wiem co jest nie tak z tymi kartami, kiedyś mi śmigało, a teraz od dłuższego czasu nie wchodzą mi karty - chyba jest jakaś niezgodność adresu,  ale już wpisuję na wszystkie możliwe sposoby i nie wchodzi.

Pytanko - czy mogę wybrać opcję płatności przez paypal żeby oglądać free trial?

Nie widzę tej opcji do wyboru, a karty kredytowej mi znowu nie puszcza (teraz mam zupełnie nową)... Qrwa nie wiem co jest nie tak z tymi kartami, kiedyś mi śmigało, a teraz od dłuższego czasu nie wchodzą mi karty - chyba jest jakaś niezgodność adresu,  ale już wpisuję na wszystkie możliwe sposoby i nie wchodzi.

Jedyne dane jakie są sprawdzane to numer karty, data ważności, nazwisko i imię na karcie i numer CCV oraz zgodność adresu-kraju IP i adresu-kraju Billingu oraz sprawdza czy adres IP nie został zbanowany - tak , bo część adresów-krajów IP jest już zablokowana i nie można dokonać zakupu

Może karte masz w porządku, a może twój adres IP nie jednoznacznie wskazuje twoje miejsce pobytu lub jest nie zgodny z adresem billingu

Jedyne dane jakie są sprawdzane to numer karty, data ważności, nazwisko i imię na karcie i numer CCV oraz zgodność adresu-kraju IP i adresu-kraju Billingu oraz sprawdza czy adres IP nie został zbanowany - tak , bo część adresów-krajów IP jest już zablokowana i nie można dokonać zakupu

Może karte masz w porządku, a może twój adres IP nie jednoznacznie wskazuje twoje miejsce pobytu lub jest nie zgodny z adresem billingu

Dzięki, alecotojest.

Checklist:

Numer karty - wpisuję dobrze

Data ważności - też

Nazwisko i imię - wiadomo, że też, jedyna niewiadoma to czy stosować polskie znaki?

CCV - ok

kraj - Polska, nie stosuję żadnych proxy, więc IP musi być zgodne, bank też jest polski

Dla mnie to zagadka dlaczego mnie nie puszcza, szczególnie, ze próbowałem 3 różnych kart (m.in. też na inną osobę - żonę) i co najmniej jedną z nich już kiedyś płaciłem za league pass.

Strzela mnie qrwica.