Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj!

W zależności od kwestii jaka masz TV. Ncplus zarzeka się ze pokazane będą 27 mecze minimum w tym wszystkie mecze finałów Konfy i oczywiście walkę o Tytuł. Stąd dobrze skalkuluj czy opłaca się robić wykup LP na PO.

Aby uzupełnić ofertę może wystarcza Tobie stronki darmowe ktorych linki znajdziesz na forum.

Jeżeli nie macz cyfry to poprzez fakt ze obecnie PO są bardzo emocjonujące nie idź w polsrodki tylko kup LP. Pamiętaj jedynie o prostej sztućce LP aby skutecznie odwołać za rok LP bo ściągają z automatu kasę jako "domyslne" przedłużenie.

Witaj! W zależności od kwestii jaka masz TV. Ncplus zarzeka się ze pokazane będą 27 mecze minimum w tym wszystkie mecze finałów Konfy i oczywiście walkę o Tytuł. Stąd dobrze skalkuluj czy opłaca się robić wykup LP na PO. Aby uzupełnić ofertę może wystarcza Tobie stronki darmowe ktorych linki znajdziesz na forum. Jeżeli nie macz cyfry to poprzez fakt ze obecnie PO są bardzo emocjonujące nie idź w polsrodki tylko kup LP. Pamiętaj jedynie o prostej sztućce LP aby skutecznie odwołać za rok LP bo ściągają z automatu kasę jako "domyslne" przedłużenie.

Nie mam w ogóle TV. Myślałem nad zakupem miesięcznej subskrybcji za te niecałe 70zł. Będzie ok? Na stronie NBA jest "ptaszek" przy Playoffs (every game), więc chyba to wystarczy?

Możesz także poczekać bo 2-3 dnia PO najpierw dają test za darmo lub promocje cenowa. Zależy co chcesz zobaczyć. Walka o PO już teraz sporo daje radości ale w ostatnim tygodniu zaczną się nudne "martwe" mecze zapewne... Ja bym przeczekal cene

Tak, na pewno poczekam jeszcze chwilę, bo póki co nie ma co oglądać. Clippersi, których lubię już o nic nie grają, a jedyne co może trzymać w napięciu to korespondencyjny pojedynek Westbrooka z Davisem (bo chyba tak to należy rozpatrywać). Wschód średnio lubię oglądać, chociaż na NBA TV mnie co drugi dzień katują Jastrzębiami :)

Ja mam LP i w miarę nowego Samsunga. Chętnie sprawdził bym jakość, niestety nie potrafię zlokalizować aplikacji NBA. Wyszukiwałe w Samsung app frazy "nba" i "league pass". Próbowałem też przeszukiwać dostępne aplikacje jedna po drugiej. Jak zainstalować tą aplikację?

Wyżej w tym wątku ktoś pisał że na Samsungach i Panasonicach działa.

Ja mam LP i w miarę nowego Samsunga. Chętnie sprawdził bym jakość, niestety nie potrafię zlokalizować aplikacji NBA. Wyszukiwałe w Samsung app frazy "nba" i "league pass". Próbowałem też przeszukiwać dostępne aplikacje jedna po drugiej. Jak zainstalować tą aplikację?

Wyżej w tym wątku ktoś pisał że na Samsungach i Panasonicach działa.

Mam ten sam problem. Na nba.com też pokazuje, że działać powinno. Niestety nie jest tak dobrze :/

Mam ten sam problem. Na nba.com też pokazuje, że działać powinno. Niestety nie jest tak dobrze :/

Sprawa jest prosta. Ta aplikacja (tak samo zresztą jak aplikacja na PlayStation) jest dostępna tylko w USA. Z jakiejś dziwnej przyczyny NBA nie wypuściła tej aplikacji na Europejski rynek.

Skrobne maila do supportu LP i zapytam co i jak. 

Jest też druga możliwość. Samsungi pracują na linux'ie. Widziałem jak ludzie instalują na telewizorach serwery Samby i różne inne cuda. Gdyby mieć plik apk z aplikacją może udało by się to zrobić z konsoli. 

Pogrzebie w necie i jakby co dam znać.

Sprawa jest prosta. Ta aplikacja (tak samo zresztą jak aplikacja na PlayStation) jest dostępna tylko w USA. Z jakiejś dziwnej przyczyny NBA nie wypuściła tej aplikacji na Europejski rynek.

Przyczyna według mnie jest prosta nba w USA pobiera dodatkową opłatę za oglądanie na TV , a w europie nie ma takiej opcji podczas zakupu.