Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Ta opcja credyt card to tylko nazwa przyjmuje też karty debetowe sam z takiej korzystam

To chyba oczywiste, że będą ściągac dopuki nie zrezygnujesz z wykupienia co miesiąc , albo co rok, wystarczy wysłać maila, że rezygnujesz i więcej razy cię nie obciążą.

Edytowane przez alecotojest

Nie mam debetowej, mam zwykłą płatniczą. Ona też pójdzie w tej opcji credit card? Ale mi chodzi czy paypal coś będzie mi pobierało z konta? Bo ja kupiłbym od razu na rok czyli tylko jednokrotnie by mi pobrano opłate za LP. Pytam, ponieważ pisałeś o jakiejś prowizji paypal i nie wiem co oni pobierają :)

Edytowane przez joker

Co do płatniczej to nie jestem pewien, bo na takiej karcie nie da się robić zobowiązań - wystarczy ją wstukać i zobaczyć , czy pójdzie. Uzyskanie karty debetowej to teraz żaden problem - każdemu dają nawet do nowego konta.

Prowizja PayPal jest pobierana od z kwoty zakupu, a nie od ciebie, ale nowy regulamin mówi, że jeśli wycofasz się z tranzakcji to prowizję pobiorą od ciebie.Obawiam się, że karty płatniczej PayPal nie przyjmie - ale pewny nie jestem. Cała zasada PayPal opiera się na dopisywaniu stałych zobowiązań, a z tą kartą płatniczą nie da się tak zrobić.

Edytowane przez alecotojest

Odpowiadając na twoje pytania Dhol :

Tak możesz zrezygnować po miesiącu biorąc opcję miesięczną.

To teraz pytanie - jak zrezygnować? W My Packages itd mam moją subskrypcję, ale nigdzie nie mogę jej anulować, jedynie zrobić upgrade. Jedyną opcją jest pisanie do jakiegoś supportu lub blokowanie subskrypcji w banku?

NBA GAME TIME Ci nie znajduje?

E: http://leaguepasssupport.nba.com/link/portal/7801/7801/Article/1037/What-Samsung-Smart-TV-models-are-supported-for-NBA-League-Pass

E2:

NBA League Pass
What Is It?

NBA League Pass Broadband and NBA League Pass Mobile allow you to stream regular-season NBA games to your PC or mobile device. In addition to being able to watch games that might not be broadcast in your area, you also get real-time stats and other features. This service is co-owned by the NBA and Turner Sports Interactive, and games are subject to the same blackout restrictions that you’ll encounter with normal TV broadcasts.
Edytowane przez barcalover

Może zrobimy jakieś FAQ (nowy temat?) bo ciągle powtarzają się te same pytania. Sprawdziłem ostatnie kilka stron i oto najbardziej nurtujące pytania.

Jak mam płacić za League Passa (dalej LP)?

Płaci się kartą (płatniczą, kredytową, obojętnie. Tylko musi mieć odblokowane płatności internetowe) lub przez Paypal

Czy za LP można zapłacić inaczej niż tylko kartą kredytową?

Tak, można zapłacić przez PayPal

Czy LP trzeba wykupywać co miesiąc czy przedłuża się automatycznie. Do kiedy trwa abonament?
Abonament (miesięczny) wykupujemy raz, a płatności pobierane są z konta. Subskrypcja trwa tak długo aż z niej nie zrezygnujemy.

Jak zrezygnować z LP?

Trzeba napisać mail pod adres nbasupport@neulion.com z chęcią rezygnacji. Wystarczy formuła "league pass cancel"

Czy mogę oglądać NBA na telefonie (system andorid)?

Tak, służy do tego aplikacja "NBA GAME TIME"

Czy jest możliwość "grupowego" zakupu LP i cieszenia się nim przez kilka osób. Czy istnieją jakieś techniczne mechanizmy ograniczające takie oglądanie meczy?

Nie da się oglądać meczu na żywo na dwóch różnych komputerach w tym samym czasie. LP zawsze kogoś automatycznie wyloguje.