Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka szybkich pytań:

czy obecna dostępna cena za zwykły ILP - 400zł jest niższa niż była na początku sezonu czy mają gdzieś czy kupuje na starcie czy w połowie sezonu i i tak chcą tyle samo?

Czy biorąc opcję miesięczną mogę zrezgynować np po miesiącu?

Czy nadal istnieje opcja one team tak jak kiedyś?

Zaczął się weekend za darmo, nie wymagana jest podobno karta kredytowa czy debetowa.

Odpowiadając na twoje pytania Dhol :

Na początku sezonu było 500 zł, a dla klientów z ubiegłego roku było 450 zł.

Tak możesz zrezygnować po miesiącu biorąc opcję miesięczną.

Nie ma czegoś takiego jak one team

Jest za to rabat za grupę zakupową z tego co widzę jeśli ty namówisz lub znajdziesz inee osoby to dostajesz rabat do 30%

Najbardziej opłacało się kupić w sylwestra , bo wówczas 45 x 6 = 270 i tyle kosztował do końca rozgrywek.

Witam, jestem tu nowy, konto założyłem specjalnie pod ten temat. Nie wiem kiedy ostatni raz pytano się o zakup NBALP, ale chciałbym uzyskać odpowiedzi na poniższe pytania:

- Czy laptop z procesorem 1.75 GHZ, RAM 4GB, 64 bitowy system, rozdzielczość 1366x768 da radę na LP? Nie jestem pewien, ponieważ torrenty działają fatalnie. Cały czas obraz jest klatkowany, ścina, laguje itd. Problem w tym, że tylko torrenty z NBA mi tak działają. Filmy czy np. gale boksu, wrestlingu itd. działają idealnie. Zależy mi na kupieniu LP, ale nie wiem czy sprostam wymaganiom. Wiem, że wszystko jest na NBA.com, niestety w tych sprawach jestem zielony.

- Nie mam karty kredytowej, mam tylko debetową (karta, na której gromadze środki, chyba debetowa się nazywa). Pytanie: Czy mogę nią zapłacić?

- rejestracja jest dla wszystkich taka sama? To znaczy czy osoby z Europy mają specjalne pole do rejestracji?

- rozumiem, że po 12 miesiacach (pakiet na rok) automatycznie LP mi się deaktywuje?

- Co oznaczją pola w rejestracji: Exp. Date, Security Code, Adress Line 1, Adress Line 2, Postal Code.

Na razie to tyle. Licze na odpowiedź, bardzo mi na tym zależy :)

Okej, zarejestrowałem się dzisiaj za free, niestety mecze lagują, klatkują, są ftalnej jakości. Zapomniałem dodać, że mam Windows 8, Adobe Flash Player 16.0, przeglądarkę Opere. Wiecie co zrobić, aby ładnie śmigało? widzę, że w wymagniach jest: procesor Pentium 4 2.4Ghz. System Windows 7/Windows XP SP2/ Vista, Adobe Flash Player 11.0 lub nowszy, Chrome 12 lub nowszy i monitor z rozdzielczością min. 1280x800. Rozdzielczość, Adobe mam dobrą. Mam windows 8, opere zamiast  chrome oraz procek 1.7 GHz zamiast 2.4. To są główne przyczyny?

Okej, zarejestrowałem się dzisiaj za free, niestety mecze lagują, klatkują, są ftalnej jakości. Zapomniałem dodać, że mam Windows 8, Adobe Flash Player 16.0, przeglądarkę Opere. Wiecie co zrobić, aby ładnie śmigało? widzę, że w wymagniach jest: procesor Pentium 4 2.4Ghz. System Windows 7/Windows XP SP2/ Vista, Adobe Flash Player 11.0 lub nowszy, Chrome 12 lub nowszy i monitor z rozdzielczością min. 1280x800. Rozdzielczość, Adobe mam dobrą. Mam windows 8, opere zamiast  chrome oraz procek 1.7 GHz zamiast 2.4. To są główne przyczyny?

Możesz ręcznie ustawić jakość obrazu masz do wyboru 3000 i 1600 , bo niżej to porażka. Niestety, ale flash bierze trochę mocy z procesora i może nie być dobrze u ciebie. Jeśli zmiana na 1600 kbps nie przynosi rezultatu to musisz kupić nowy komputer , jeśli chodzi o odtwarzanie meczy z plków ściągniętych to są programy, które działają ze wsparciem procesowa graficznego i wówczas procesor główny jest odciążany , ale nie wiem czy masz taką kartę ze wspaciem sprzętowym multimediów.

Już wiem, że to wina kompa, bo na telefonie śmiga jak ta lala. teraz inne pytania:

- nie mam ani karty kredytowej, ani karty debetowej. Mam tzw. kartę płatniczą, na której po prostu trzymam swoje środki. Bez żadnych pożyczek, spłat itp. Po prostu taka skarbonka. Karta z Visy, PKO. Czy nią mogę zapłacić za kupno NBA LP?

- Jeśli tak, to chyba muszę wybrac płatność przez paypal. Nie wiem co to jest, ale czy jeśli klikne tą opcje, wszystko inne uzupełnie to czy będę musiał po prostu wpisac swój numer karty i pójdzie?

- Jest też opcja credit card do zapłaty, ale chyba ona jest dla osób z karta kredytową rozumiem?

- nie mam ani karty kredytowej, ani karty debetowej. Mam tzw. kartę płatniczą, na której po prostu trzymam swoje środki. Bez żadnych pożyczek, spłat itp. Po prostu taka skarbonka. Karta z Visy, PKO. Czy nią mogę zapłacić za kupno NBA LP?

Zwykła karta płatnicza wystarczy, tylko z kartami z PKO był jakiś problem nie wiem czy to rozwiązali

Ja i tak w październiku bym kupował, na nowy sezon, troszkę trzeba pozbierać $$$ :) Okej, teraz jeszcze jedno pytanie:

- Wpisałem byle co żeby zobaczyć o co chodzi z paypai. Widzę, że trzeba mieć jakieś tam konto. Rozumiem, że jeśli wpiszę swoje dane i numer karty, to będę miał konto i gdy się zaloguje bo zarejestrowaniu na LP to automatycznie mi pobierze pieniążki tak?