Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Akapit, zdaje sie, ze odnosi sie faktycznie stricte do typu blokady, o ktorej piszesz, jednak widze rowniez taki, dosc swobodny zapis:  "...OR OTHER USE RESTRICTION". Na karcie nie mam stalych srodkow, ujemnego salda mi raczej nie zrobia. Zakladam, ze nie bedzie tu zadnej akcji, ale jak cos - dam znac, dla reszty zainteresowanych tym konceptem.

Mam jeszcze problem z Chromem na kompie (nie dziala streaming) oraz z apka w telefonie (Android), nie moge sie zalogowac ale to juz w miedzyczasie rozkminie. Dzieki za watek i pomysl z Hola, o ktorego istnieniu zapomnialem w ogole.

OOOO!!

robiąc porządki staroroczne zauwazyłem podwójne obciążenie karty kredytowej z listopada....

wrr

dodatkowo do 499PLN za LP sciagnieto mi 601,80 zapewne za wersję premium za konto z roku poprzedniego gdzie miałem innego maila do którego nie mam dziś dostepu.....

shit...

napisałem reklamacje i zobaczymy

OOOO!!

robiąc porządki staroroczne zauwazyłem podwójne obciążenie karty kredytowej z listopada....

wrr

dodatkowo do 499PLN za LP sciagnieto mi 601,80 zapewne za wersję premium za konto z roku poprzedniego gdzie miałem innego maila do którego nie mam dziś dostepu.....

shit...

napisałem reklamacje i zobaczymy

Też mam 2 pobrania,tylko że w grudniu,jak żyć Pani Premier? :(

fullprofeska ten LP

Greetings,

Thank you for your inquiry.

Your NBA Game Time subscription, has been cancelled and a refund has been initiated. Please allow 3-10 days for your bank to process your refund. 

Please let us know if you have additional questions.

Best regards,

NBA GAME TIME Support 

Ticket Details

Full profeska by była gdybyś do tego w ogóle nie doszło.

Cieszyć się należy, rzecz jasna, ze response jest tak szybki i po stronie usera.

Mam zdefiniowana kartę walutowa, gdzie nie mam żadnych środków, laduje tylko wtedy gdy platnosc robie. Zakladam, ze ta full profeska nie robi ujemnego salda na karcie, odpukac.

Można jeszcze limitami, tego typu zagrywki, ograniczyć.

Edytowane przez dgim

Hej , koledzy możecie mnie poinstruować jak prostego chłopa jak wykupic LP np przez proxy filipin , bo gdy wpisuje jakies proxsy znalezione w internecie , to wchodząc na stornę nba.com mam chyba styronę amerykańską , a jak chce wykupić to ceny mam podane w przeliczeniu na złotówki ? co robie nie tak ?

Edytowane przez marcinq82

Czy wy też tak macie - no nie ma roku, żeby mi się ktoś na konto nie włamał - ten poziom zabezpieczń NBA jest fatalny użyłem hasła super trudnego składającego się z małych i duzych liter , ze znaków numerycznych i ze znaków interpunkcyjnych , hasło ma ponad 20 znaków , nikomu hasła nie podaje i co rok mam włamanie. Poziom zabezpieczeń tej strony jest beznadziejny , a wszyscy wyciągają z niej hasła jak chcą.

hasło trzymam tylko w pamięci swojej , a co do efektów to poprostu wyłącza oglądanie i wylogowywuje, ale po zmianie hasła problem się rozwiązał, Mam wszystkie możliwe systemy ochrony firewall, antywirus, malware, - program zonealarm extreme security 2015 , adeguard. W zeszłym roku miałem to samo, a po kilku miesiącach ciągłe ataki na konto i próby złamania hasła , bezskuteczne i blokady konta i konieczność odblokowywania, bo ktoś 3 razy nie zgadł hasła. 

Możliwe , że tylko ja mam takie problemy.

Powiedzcie po ilu dokładnie dniach, w przypadku miesięcznej subskrypcji, jest próba ściągnięcia kolejnej płatności, za kolejny miesiąc? Pytam bo po 1 - musze przed tą płatnościa kupić $ i naładować kartę, po drugie roznie tego typu serwisy podchodzą do kwestii terminów. Deezer chocby stara się pobrać kase wcześniej, przed upływem miesiąca. Jak tu to wygląda?

I przy okazji, jak Wam chodzi streaming przy 3000Kbps? 

Edytowane przez dgim