Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

To teraz kolejne strategiczne pytanie :-) Jeśli teraz kupię z kodem na miesiąc za 53.99 to pewnie za kolejny skasują mnie automatycznie 59.99? Czy nie?

oczywiście, że nie bo to jest subskrypcja płacisz do skutku co miesiąc, aż nie anulujesz. Cena miesięczna jest zobowiązująca i co miesiąc 53,99 zł

Edytowane przez alecotojest

• 2 tygodnie później...

Witam !

Jestem kolejnym szczęśliwcem, którego NBA "pozbawiło" paru złotych.

Wykupiłem NBA Leauge Pass na playoff 2013/2014 i nie logowałem się na konto aż do dnia dzisiejszego kiedy to zobaczyłem że 10.11. skasowali 460zł. Bardzo "fair" NBA traktuje swych klientów. Jak przypuszczam zmienili mi konto na trial i po skończeniu skasowali za cały sezon ... Czekam aż kolega bieglejszy w US "przetranslejtuje" :) i będę mógł wysłać.

No nie ukrywam, że nie jestem zadowolony z sposobu postępowania.

@ wysłałem 6.12 o 14:00 a o 19:00 dostałem odpowiedz:

Greetings,

Thank you for your inquiry.
Your NBA Game Time subscription has been cancelled and a refund has been initiated. Please allow 3-10 days for your bank to process your refund.
Please let us know if you have additional questions.
Best regards,
NBA GAME TIME Support 

Fajnie że są szybcy i "uczciwi" Gorzej że ja się już zraziłem wywalam konto i raczej na PASS nie wracam.

Siema, opłaca się kupić pakiet NBA TV za 19,99?

To zależy jakiego typu widzem jesteś - jeśli jesteś fanem jakiegoś zespołu to się nie opłaca, Jesli zależy ci na spotaniach drużyn , które są w na szczycie rankingu to nie spodziewaj się takich spotkań, jesli natomiast chcesz coś pooglądać by miło spędzić czas i nie chcesz oglądać polskiej tv - to się opłaca.

Ja osobiście bardzo lubie te magazyny nba , a szczególnie inside stuff - super jest magazyn o zawodnikach prywatnie.

Edytowane przez alecotojest

Mam pytanie do osób, które korzystają z ILP w tym sezonie i zakupu dokonywały z innego kraju, żeby zyskać na cenie. Czy tak jak w zeszłych latach nie ma żadnych problemów z korzystania konta z "polskiego IP" mimo zakupu w innym kraju?? Parę lat z rzędu korzystaliśmy z ILP. W tym sezonie z uwagi na znaczny spadek jakośći ILP w listopadzie na próbę korzystaliśmy ze znajomym z ballstreams, ale teraz z pewnych względów chcemy wziać ILP na miesiąc tylko chciałbym mieć pewność, że nie właczyli ograniczenia na kraj w którym dokonało się zakupu. Z powyższych postów wynika, że w kwestii jakości ILP coś uległo zmianie na lepsze, czy inni tez to potwierdzają??

1 post na tym forum zatem witam wszystkich.

Zobaczylem dzis na stronie nba promo code -25% i zaczalem drazyc temat LP, z ciekawosci, z ktorym to nigdy nie mialem do czynienia.

Mam w domu C+ ale to jednak zupelnie co innego, mecze wybrane (w ostatnie swieta non stop slabych Knicks'ow pokazywali...) do tego komentarz, o ktorym i tu juz byla mowa, na wczesniejszych stronach, co 3 zdanie - na "...poziomie akademickim" czy "PJ, KJ, CB " etc - ja pitole ;)

Jest niby streaming darmowy w necie, raz lepszy, raz gorszy, wczoraj Wizards z Houston, nie wiem jak u Was ale u mnie fatalnie, choc dobre lacze mam, zirytowalo mnie to na tyle, ze postanowilem sprawdzic temat LP, tym bardziej, ze promo jest.

Finalnie kliknalem na proxy Ekwadoru (kilka jeszcze innych panstw mialo cene 11,99$) do tego powyzszy kod -25% i wyszlo 8,99$, przy kursie 3,53 (placilem karta z kantoru Aliora) wyszlo 31zl za miesieczna subskrypcje wersji standardowej, nie premium.

Jak na te cene - rewela. Dla mnie to zupelna nowosc.

W regulaminie uslugi jest info nt kary (100$) zwiazanej z kwestia roznicy adresowej biling/karta/proxy, coz, zobaczymy, licze, rzecz jasna, ze nie bedzie tejze procedury granej, a jesli juz to po prostu odlacza usluge. Na te chwile, bez modyfikacji proxy smiga to sensownie i, o ile nic sie nie zmieni z cena (cholera wie), zostawie pewnie.

Edytowane przez dgim