Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Ja c+ mam dalej ale z komentarzem Michałowskiego, Durdy i Dydkowej nie da się oglądać.

Ktoś wcześniej pisał, że ballstream jest nielegalny wiec chciałbym o to dopytać. Na jakiej zasadzie to działa? Jeśli jest nielegalny czemu NBA nie działa w celu zamknięcia tego serwisu. W sieci tez nie znalazłem informacji o ich działalności. Troche obawiam się podać im dane karty kredytowej.

Ja c+ mam dalej ale z komentarzem Michałowskiego, Durdy i Dydkowej nie da się oglądać.

Ktoś wcześniej pisał, że ballstream jest nielegalny wiec chciałbym o to dopytać. Na jakiej zasadzie to działa? Jeśli jest nielegalny czemu NBA nie działa w celu zamknięcia tego serwisu. W sieci tez nie znalazłem informacji o ich działalności. Troche obawiam się podać im dane karty kredytowej.

Nie mam i nie miałem tego seriwsu , ale jeśli go chcesz , a jest taka możliwość to zapłać paypalem.

Ja pisałem , że jest nielegalny, bo tak przeczytałem na innym forum.  Serwis ten działa na zaproszenie, więc  zapraszane są tylko osoby zaufane chcące płacić piratą i te osoby jeszcze czerpią korzyści z polecania innych osób stąd tylu polecających.

Już samo to, że nie jest otwarty dla wszystkich nasuwa podejrzenia,że ma coś do ukrycia.

Czemu nba nie działa w celu zamknięcia serwisu ?

A czemu wydawcy nie działają by zamknąć darkwarez , peb i inne warezy oraz chomikuj ?

Edytowane przez alecotojest

Rób jak uważasz, kupuj sobie i płać kartą jak ci zależy . Kup sobie przez indie LP , róbcie sobie co chcecie. Każdy sam bierze na siebie sukces i porażkę.

Może to i uczciwa organizacja, a może przekaże dane z karty. Mi kilka razy próbowali sie już włamać na konto LP i dziś mi się włamali na serwis hostingowy - zastanawiam się czy internet wogóle jest bezpieczny. Zaczęłem stosować super skomplikowane hasła i nikomu nie podaję swoich danych, a w szczególności stroną o niskiej reputacji.

A ja właśnie sprawdziłem swoje konto i dzisiaj wyłączyli możliwość oglądania meczów.

Żeby było śmieszniej nie mogę zakupić nowego pakietu bo po kliknięciu w Buy Subscription pojawia się ekran z informację, że NBA league pass nie jest aktualnie dostepne do zakupu :)

Czytam te niektóre wpisy i myślę "co to za głąby, co nie umieją odpowiedniego przycisku kliknąć i anulować subskrybcji". Po czym 4 listopada sam anuluję. Klikam CANCEL raz, drugi, trzeci, nic się nie dzieje. Rezygnuję. Po godzinie wchodzę znowu sprobować, a tu widzę, że pakiet już zakupiony do końca sezonu. I ja też głąb :mushroom:  Paranoja, żeby do czegoś takiego doprowadzić. Oczywiście napisałem do supportu i bez problemu mi to naprawili, chociaż dopiero dzisiaj, to kasy nie pobrali. Ale niesmak po tym, jak w tym sezonie to wszystko ustawili, pozostaje.

Wciągu dwóch dni rosyjska waluta straciła 10% wszyscy obawiają się wojny wybuchła panika , jeszcze kilka dni i league pass przez Rosję będzie można kupić w cenie kajzerki :-)

bo lp juz nie obciąża konta w usd tylko w walutach narodowych.

ktos wczesniej pytał czy mu zwrócą kasę jeśli sie pomylił

Ja też przez roztargnienie kliknąłem na płatną opcję i oto jaki dziś przyszedł do mnie mail

Greetings,

Thank you for your inquiry.

Your NBA Game Time subscription has been cancelled and a refund has been initiated. Please allow 3-10 days for your bank to process your refund.

Please let us know if you have additional questions.

Best regards,

NBA GAME TIME Support

btw

jak to zrobic zeby przez rosje czy inny kraj kupic?

da sie tak?

Edytowane przez josephnba

Witam,
również kupiłem nieświadomie LP i napisałem do nich maila, otrzymałem odpowiedź identyczną jak kolega wyżej
(Your NBA Game Time subscription has been cancelled and a refund has been initiated. Please allow 3-10 days for your bank to process your refund.)

Moje pytanie, skoro anulowali moją subskrypcję i chcą mi zwrócić pieniądze, to czemu LP jest nadal aktywny, mogę oglądać mecze i w My Packages widnieje 2 dni po otrzymaniu tego maila? wtf

Czy posiada ktoś wersję NBA TV za 20zł miesięcznie? nie bardzo rozumiem taki zapis w tej opcji: "10 select regular season games each week, plus 24/7 exclusive NBA programming". Czyli, że sam sobie wybieram 10 meczy tygodniowo czy są to mecze tylko z nba.tv (w tygodniu nie ma 10) z góry ustalone w terminarzu? Ciekawa opcja bo 40 meczy w miesiącu to nie ma bata żebym obejrzał :)

Na 100%. Dobra opcja, można być blisko NBA, oglądać magazyny, wszystko legalnie, niezła jakość, nie zacina, tyle, że mecze gorsze niż te na ESPNie i TNT.

Dobrze to ująłeś leeewy. Te 10 meczy tygodniowo bierze się stąd, że nie raz są po 2 dziennie, a w czwartki nie ma wcalę. Ja dodam tylko to, że zaletą tej opcji jest tak jak w przypadku wersji league pass dostęp do vod, a więc wszystkie pozycje ze znaczkiem watch można sobie puścić kiedy się chce. Jedyną wadą tej opcji jest brak wyboru meczu. Mecze jakie są wybierane wyświetlają się w zakładce. Jak komuś nie zależy na meczach ulubionej drużyny tylko chce mieć by coś pooglądać to daje rade ta opcja. No i na tym nie ma jakichkolwiek problemów z jakością, czy zacinaniem wszystko działa idealnie tak jak pisałem wcześniej.

Zależy dla kogo mecze gorsze, bo ja uwielbiam oglądać te słabe zespoły, bo dużo w nich początkującej młodzieży i można śledzić jej rozwój. Ostatnio młodziaki z pelikans pokonały spurs.