Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Wina kompa. Nie powiesz mi, że ILP zmienia działanie gdy wykryje dodatkowe urządzenie do wyświetlania obrazu :smile:

Może to i tak działa, ale w win7 możesz wyłączyć ekran komputera i włączyć ekran tv i jest okey. Wybierz opcję tylko projektor.

Te przycinanie da się wytrzymać, bo to raz na jakiś czas i pewnie dlatego, że dużo ludzi ogląda.Obraz jest super.

Edytowane przez alecotojest

Hmm, mi też pobrało 59,99, mimo że jestem prawie pewien że klikałem free trial. Dziwne. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło.

Rozumiem, że w tym przypadku co miesiąc będzie się automatycznie odnawiać chyba, że skrobnę maila z prośbą o anulowanie?

To co wybrałeś jest napisane w piśmie , ktre dostałeś na skrzynkę z informacją o zakupie.

Ja nie wycofałem subskrypcji jeszcze i mi nic nie pobrali.

Przestało się całkowicie zacinać na tv , a obraz skoczył na full hd - chyba już się ludzie wypisali - ja już jadę na wykupionym nba tv live. Teraz to już jest kosmiczna jakość jakiej nigdy nie było na nba.com Naprawdę warto kupić tę opcję, bo jest za groszę , a jest na co popatrzeć wszystkie mecze są tak jak na league pass WŁĄCZANE jedyna wada brak wyboru meczu, ale za to są magazyny i wywiady, jedyny minus to krótkie reklamy w trakcie meczu, ale da się wytrzymać do playoffów wystarczy.

Mam wrażenie , że 60 fps załączyli, bo obraz przestał sie rozmywać na szybkich ujęciach.

Edytowane przez alecotojest

Nacisnalem cancel my subscription na moim koncie a teraz pokazuje mi ze rzekomo zamowilem pakiet na caly sezon, co jest k****?

Juz to ze sami ustawili mi free trail na koncie jest skandalem, a to to juz w ogole przegiecie paly. Kasy z karty poki co nie pobrali.

Ktos ma ten sam problem?

Mam to samo. Koło południa kliknąłem na cancel i poprawiłem mailem do supportu. Jak na razie żadnego odzewu, pakiet cały czas na koncie, mecze można oglądać. Do tej pory byli w porządku więc trzeba mieć nadzieję, że to podtrzymają. Z tym free trialem to rzeczywiście w tym roku jest dziwna sprawa. Założenie konta np. w rok temu, jest równoznaczne z automatyccznym wlepieniem free triala. Jeśli ktoś zapomni o LP, albo zwyczajnie zacznie mieć NBA w dupie i nie anuluje darmochy, to może się mocno zdziwić gdy pewnego dnia zobaczy, że mu ściągnęło z karty pół kafla za usługę, która już go wcale nie interesuje. 

Edytowane przez maro

Przestało się całkowicie zacinać na tv , a obraz skoczył na full hd - chyba już się ludzie wypisali - ja już jadę na wykupionym nba tv live. Teraz to już jest kosmiczna jakość jakiej nigdy nie było na nba.com Naprawdę warto kupić tę opcję, bo jest za groszę , a jest na co popatrzeć wszystkie mecze są tak jak na league pass WŁĄCZANE jedyna wada brak wyboru meczu, ale za to są magazyny i wywiady, jedyny minus to krótkie reklamy w trakcie meczu, ale da się wytrzymać do playoffów wystarczy.

Mam wrażenie , że 60 fps załączyli, bo obraz przestał sie rozmywać na szybkich ujęciach.

U mnie dalej jest ta sama lipa. Porównałem z meczami które już wczesniej obejrzałem i nic się nie zmieniło.

Nie ma 60fps, dalej jest jak było 30 a momentami spada do 24.

@alecojotes kupuję LP od 4 lat i w tym roku to jest naprawdę tragedia. Jakość co roku gorsza (na PC, na innej platformie nie mam możliwości oglądać). To tego w tym roku ten "zastygający" obraz. Zaktualizowałem flasha (profilaktycznie, bo wiedziałem, że raczej nie pomoże) i nic. Oglądałem na trzech kompach i to samo. Dla tych co kupili LP po raz pierwszy może wydawać się, że obraz jest super. Ale porównując z tym 3-4 lata temu jest całkowicie tragicznie. Za takie coś cena powinna być o połowę niższa.

@alecojotes kupuję LP od 4 lat i w tym roku to jest naprawdę tragedia. Jakość co roku gorsza (na PC, na innej platformie nie mam możliwości oglądać). To tego w tym roku ten "zastygający" obraz. Zaktualizowałem flasha (profilaktycznie, bo wiedziałem, że raczej nie pomoże) i nic. Oglądałem na trzech kompach i to samo. Dla tych co kupili LP po raz pierwszy może wydawać się, że obraz jest super. Ale porównując z tym 3-4 lata temu jest całkowicie tragicznie. Za takie coś cena powinna być o połowę niższa.

100% potwierdzam

jestem załamany

witam tak jak napisalem w temacie mam problem z ogladaniem meczow na rzadanie na swoim koncie league pass premium mianowicie podczas ogladania wielokrotnie podczas kwart zacina mi sie obraz na sekunde dwie momentami az do 4 sekund dzwiek dziala w tym czasie normalnie ale obraz stoi sprawdzalem to na kilku komputerach jak i na urzadzeniach apple przez aplikacje game time app i rowniez sie zacina zalogowalem sie rowniez na komputerze znajomego w innym miescie i nadal nic sie nie zmienilo potem zalogowalem sie tez na drugie konto z league pass i rowniez pojawily sie te same problemy... czy ktos z was ma podobne problemy? poprosze o jakakolwiek pomoc

Edytowane przez arti2121

może wam to pomoże , ale ja miałem taki sobie obraz i poprawił mi się jeszcze na super jak wymusiłem 3000 , a nie maksymalną możliwą. Te skoki mogą być u was powodowane ciągłym przełączaniem sie streama na lepszy gorszy

Moim zdaniem to nie to. Wybór najlepszej możliwej jakośći (bitrate) powoduje tylko, że nie tracisz płynności w sensie gubienia klatek, ale jakość może się pogorszyć jeśli łącze nie wydala dla wyższej. Kiedyś wybór 3000 powodował, że jak łącze nie dawało rady to były zacięcia, od półtora roku mam wrażenie o czym już pisałem, że wybór 3000 nie daje nic tzn jeśli jest jakiś problem sieciowy to i tak mechanizm adaptacyjny obniża bitrate. 

Edytowane przez Kipcior

Ja napisałem do supportu w niedziele, że rezygnuje a dzisiaj napisali, ze mnie przepraszają za opóźnienie w odpowiedzi i że pracują nad zlokalizowaniem mojego problemu :nevreness:

Kasy z karty mi nie pobrali ale dostęp też nie został zablokowany. Poczekam na rozwój sytuacji i raczej zdecyduje się na ballstreama bo za tak kiepską jakość nie będę płacił