Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Ale z tego co mi wiadomo to ta subskrypcja miesięczna będzie się tak odnawiać w nieskończoność... Czy może ktoś mi potwierdzi że jak mam miesięczną subskrypcję to ona po miesiącu wygaśnie czy tak się będzie odnawiać w nieskończoność? 

Będzie się odnawiać dopóki jej nie anulujesz.

Przecież co roku jest tak, że oglądanie niektórych meczów w czasie darmochy, to straszna męczarnia. Zawsze myślałem, że robią sobie tym średnią reklamę. Będę zdziwiony jeśli po 4 listopada nic się nie zmieni.

tyle tylko, że teraz odpaliłem [nie na żywo] mecz lakers-clippers i tnie niemiłosiernie,

moim zdaniem mają tam jakiś problem;

ps.

serdeczne dzięki dla tego inteligenta co to poradził jak anulować subskrypcję na LP przy użyciu google;

takie mądrości możesz sprzedawać komuś innemu, a najlepiej zamiast pisać bzdury nic nie pisz

ps.

serdeczne dzięki dla tego inteligenta co to poradził jak anulować subskrypcję na LP przy użyciu google;

takie mądrości możesz sprzedawać komuś innemu, a najlepiej zamiast pisać bzdury nic nie pisz

to może Ty wiesz jak to anulować? bo bardzo mi na tej informacji zależy a nie chcę aby mi zżerało co miesiąc 60 zł :( jest jakaś opcja oprócz wiadomości e-mail? 

to może Ty wiesz jak to anulować? bo bardzo mi na tej informacji zależy a nie chcę aby mi zżerało co miesiąc 60 zł :( jest jakaś opcja oprócz wiadomości e-mail? 

jak był okres darmowy to dało się to robić z pozycji opcji na swoim koncie;

teraz nie wiem jak to zrobić, ale sądzę że to samo wygasa i nie ma żadnej subskrypcji

Ludzie wy naprawdę macie coś z komputerami - na początku owszem cięło i rozmywało, ale teraz od dwóch dni działa idealnie i obraz jest super - wystarczy założyć nowy flash player i posiadać procesor, który uciągnie przekaz - ja mam core i5 w laptopie i nie narzekam. Od dwóch dni działa bez jakichkolwiek zacięć i obraz jest idealny. To wasz problem, a nie wina NBA.com

Wydaje mi się, że poprawiono kompresję i to generuje większe obciążenie na procesor. Uzyskano lepszy obraz na tej samej ilości przesyłanych danych.

Edytowane przez alecotojest

A co jeśli po wejściu w ten link mam napisane że nie posiadam żadnych subskrypcji a kasę z konta mi pobrali? A kiedy wchodzę na konto z tego linku https://watch.nba.com/nba/secure/account to mam w "My Account" napisane że "My Packages" "League Pass (Monthly)" Może mi to ktoś objaśnić?