Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też jestem na ballstreams już drugi rok. Była podwyżka w tym roku o 10 bucksów ale da się przeżyć :) Jakość jest, czasami trzeba pobawić się z ustawieniami playera lub serwera aby było ok ale polecam jak najbardziej. Dzisiaj dwa mecze za mną i obyło się w miarę bez spadku jakości. Jak macie jakieś pytania odnośnie serwisu to dawajcie na PW.

Aktualizacja flash playera nic nie daje obraz zacina się za kazdym razem w tym samym miejscu, sprawdzałem na IE, Firefox oraz na iphonie, a tych fatalnie zmontowanych meczów "condensed" o których pisze @adamb81, napewno nie można wytłumaczyć aktualizacją flash playera, jedyna nadzieja w tym co pisał Tasma (post #1300), że w tym tym sezonie było tak samo, ciekawe tylko czemu do tej pory nic z tym nie zrobili, a może te problemy dotyczą tylko mnie? To by było ciekawe bo 2 dni temu robiłem formata dysku, ot tak napisałem jakby komuś przyszło do głowy żebym wyczyśił system czy cuś...

Ta zacinanie i klatkowanie obrazu na pewno nie jest winą waszych maszyn. u mnie wszystko chodzi płynnie oprócz tego co chwilowego zatrzymywania się na sekundę dwie obrazu(nie we wszystkich meczach tak jest). Nie wiem czym to jest spowodowanie (może tym, że dodali slow motion i coś się przez to pieprzy), ale nigdy tego nie było. Wkurza mnie to bo wydając prawie 500 zł chcę mieć komfort oglądania.

Odnośnie LP to własnie odpaliłem sobie mecz na PS4 i.... nie tylko mam dobrą jakość ale każde zbliżenie to jakieś masakryczne FULL HD. Nie zawsze miałem maksymalną jakość, bo net ciut szwankuje, ale jak już łapało buffer to opad szczeny miałem.. przenosić oglądanie na inne platformy niż PC, panowie...

Mecz BOS-BKN.

Edit: mimo znakomitej jakości, to nadal są przycinki niestety. Co jakiś czas obraz freezuje, a dźwięk nadal leci, tak na 1-3 sek.

Edytowane przez kolek23

Mam podobny problem i nie wiem o co chodzi. Wcześniej wszystko  bylo ok. Tak mam na Windows XP. Ale sprawdziłem na innym kompie z XP i działa!

Próbowałem odpalić NBA Game Time na PS4. zarejestrowałem konto z lokalizacją USA, zainstalowałem aplikację i tylko ten użytkownik może ją uruchomić! Niestety nie mogę zalogować się do mojego NBA League Pass na tym koncie - chyba są ograniczenia. Co zrobić aby uruchomić oglądanie NBA na PS4?

Witam

Chciałem wczoraj odpalić LP na PS3

Zalogowałem się, ale przy odpalaniu meczu wyskakuje info, że powinienem zainstalować nową wersję Adobe Flash'a.

Wiadomo, że na konsoli nie da się tego zrobić, aktualizację softu mam świeże.

Da się to jakoś obejść?

Bo chętnie zobaczyłbym jak śmiga LP na PS3, z tego co czytam to chwalicie.

To jak to w tym roku wygląda na PC to jakaś kpina.

Przycinki obrazu na 2-3 sekundy, z jednocześnie lecącym dźwiękiem.

Do tego skacząca jakość obrazu, problemy z oknem logowania.

Ręce opadają.

Oglądam NBA przez LP od 4 sezonów i tak źle nie było.

I chyba nie ma tu znaczenia, to że teraz jest okres darmowy, bo we wcześniejszych latach w analogicznym okresie nie było aż tak źle.

Cześć, mam problem, chciałem spróbować dzisiaj Free Trial do League Pass ale albo coś źle kliknąłem albo coś ale pobrali mi kasę z konta i aktywowałem subskrypcję która co miesiąc pobiera mi 59,90 z konta bankowego :/ czy ktoś z Was wie jak to mogę anulować i czy w ogóle jest szansa że odzyskam pieniądze za ten miesiąc czy te jedne 60 zł przepadnie? 

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam, Wojtek

To może tak łopatologicznie, bo w sumie dopiero teraz i tutaj dowiedziałem się, że na PS3 mogę odpalić LP. 
- zakładam nowe, "amerykańskie" konto na PSN, dzięki czemu mam dostęp do innej wersji PS Store

- ściągam z PS Store NBA Gametime i tam wpisuję już normalnie swój login i hasło, odpalam LP

zgadza się? 

To może tak łopatologicznie, bo w sumie dopiero teraz i tutaj dowiedziałem się, że na PS3 mogę odpalić LP. 

- zakładam nowe, "amerykańskie" konto na PSN, dzięki czemu mam dostęp do innej wersji PS Store

- ściągam z PS Store NBA Gametime i tam wpisuję już normalnie swój login i hasło, odpalam LP

zgadza się? 

i takiej informacji mi brakowało ;)

Cześć, mam problem, chciałem spróbować dzisiaj Free Trial do League Pass ale albo coś źle kliknąłem albo coś ale pobrali mi kasę z konta i aktywowałem subskrypcję która co miesiąc pobiera mi 59,90 z konta bankowego :/ czy ktoś z Was wie jak to mogę anulować i czy w ogóle jest szansa że odzyskam pieniądze za ten miesiąc czy te jedne 60 zł przepadnie? 

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam, Wojtek

Ja zrobiłem to samo. Napisałem do supportu, ale na razie 0 odzewu. w sumie to jak mi nie anulują to trudno, pooglądam sobie przez miesiąc :-), ale póki co ciekawy jestem czy cokolwiek zrobią z moim zapytaniem....

Ja zrobiłem to samo. Napisałem do supportu, ale na razie 0 odzewu. w sumie to jak mi nie anulują to trudno, pooglądam sobie przez miesiąc :-), ale póki co ciekawy jestem czy cokolwiek zrobią z moim zapytaniem....

Ale z tego co mi wiadomo to ta subskrypcja miesięczna będzie się tak odnawiać w nieskończoność... Czy może ktoś mi potwierdzi że jak mam miesięczną subskrypcję to ona po miesiącu wygaśnie czy tak się będzie odnawiać w nieskończoność?