Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

LP płacąc ratalnie mogę zrezygnować po każdym miesiącu czy tylko mam rozłożoną płatność?

Możesz zrezygnować przed każdym następnym miesiącem.

Czy ktoś sie orientuje jak to wygląda z anulowaniem Trial LP ? Bo słyszałem żę kilku osobom sie przedłużyło i były potem problemy. Chciałbym wiedzieć jak to trzeba ogarnąć że uniknąć płacenia a obczaić kilka meczy i jak cały ten system funkcjonuje

Trial length:

October 28, 2014 to November 4, 2014

You will be billed on:

November 5, 2014

Opt out by November 4, 2014 to avoid any charges. Opt out from your application settings.
Czyli musisz zrezygnować najpóźniej 4 listopada do końca dnia ich czasu. 5 listopada już naliczają płatność.

Panowie, co sknociłem? Chciałem sobie pooglądać jako free trial, ale chyba nie kliknąłem gdzieś gdzie trzeba i nie widzę opcji rezygnacji mało tego - kasa z konta ściągnięta!!! Hmmm..da się to jakoś anulować bo wygląda na to jakbym nie korzystał z free trial tylko dokonał zakupu pakietu. Napisałem do supportu - czekam, Czy ktoś też tak miał?

Edytowane przez Look

Żeby odpalić ten darmowy free trial, trzeba wejść w to okno, gdzie normalnie sie wybiera pakiet miesięczny, albo roczny i wybrać którąś z opcji ? Nie za bardzo  widzę tutaj innej możliwości. I czy oni pobiorą tą kwotę z góry i po anulowaniu zwrócą, czy dopiero wezmą, kiedy nie anuluje tego ? Bo widzę, że koledze pare postów wyżej pobrali kwotę.

tak kupujesz jak trial, bo jak wybierasz trial to otwiera sie na ekranie najpierw opcja płatna purchase , a poniżej darmowa try it for free. Kwotę pobierza jak wybierzesz opcje purchase jak wybierzerz try it for free to zablokuje 1 zł i napisze , że pełna kwota zostanie pobrana 5 -tego. Anulować można na swoim koncie wyświetla się link do anulowania w opcjii packages.

Nie jestem pewien czy poprawi się jakość znacząco po trialu na pewno trochę tak , ale co będzie jak większość będzie chciała kupić , albo nie zrezygnuje ?

Ja miałem gorszą jakosć niż w pre ;/ za co te pieniądze ;/ jdopiero po fakcie i obejrzeniu meczu na kompie zauważyłem że na ps3 już jest altualizacja aplikacj nba game time i można oglądać mecze i , zrobiłem ją i jakość fajna nie przerywa więć jest ok jutro już ogladam na ps3 !!!