Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie w tym roku po raz pierwszy wykupiłem LP Premium i mam pytanko co do tej jakosci bo tez mam takie przestoje jak pisaliscie wyzej. W meczu Miami - cavs faktycznie byla masakra natomiast wczorajszy boston - brooklyn było juz lepiej ale powiedzcie czy to jest tak faktycznie ze teraz jest taka miazga a w sezonie bedzie juz ok czy jak ? Do tej pory sądziłem ze mam zamało ramu w laptopie (2 giga) ale skoro wszyscy tak mają to chyba sie wstrzymam narazie z dokupywaniem pamieci. 

żeby sprawdzić swoją zniżkę należy wejść w swoje pakiety

Thank you for being a loyal NBA LEAGUE PASS subscriber
To demonstrate our appreciate, we are pleased to provide you with the following:
  1. Continued access to NBA LEAGUE PASS at no charge during the months of September and October.
  2. The lowest full-season price available on your 2014-15 NBA LEAGUE PASS subscription. This price is ONLY available to returning NBA LEAGUE PASS subscribers from last season like you.
League Pass (One-Time) zł431.99

Ja mam tak:

Thank you for being a loyal NBA LEAGUE PASS subscriber
To demonstrate our appreciate, we are pleased to provide you with the following:
  1. Continued access to NBA LEAGUE PASS at no charge during the months of September and October.
  2. The lowest full-season price available on your 2014-15 NBA LEAGUE PASS subscription. This price is ONLY available to returning NBA LEAGUE PASS subscribers from last season like you.
League Pass Premium (One-Time) zł543.99

W tamtym roku po kodzie 15% za przedłużenie ściągnęło mi 169,99 USD, czyli z grubsza to samo.

Kurna ja tego nie mam. Problem pewnie w tym ze jakos w sierpniu sobie anulowalem pakiet, zeby mi z automatu nie przedluzylo w nieodpowiednim momencie - obecnie nie mam zadnego lp kupuje od 2 czy 3 lat. To samo konto te same dane caly czas.

Da sie to jakos inaczej odpalic czy trzeba pisac i jeczec do supportu?

Czy promo kody sa na ten sezon, jesli tak to czy jedno z drugim sie laczy (watpie ale kij ich wie) i da rade miec wiecej niz -15% upustu?

NBA dodało automat rozpoznający zakup przez proxy od tej pory próba zakupu przez proxy jest rozpoznawana i wypisują się ceny w funatach angielskich i to 720 funtów, albo zobaczymy komuniat o błędzie bo nasz adres nie pokrywa się z adresem karty - przeczytane na innym forum. Podobno już zakup przez proxy przestał działać.

Edytowane przez alecotojest

Witam.

Jestem zupełnie nowy w temacie League Pass i po raz pierwszy chciałbym skorzystać z tej opcji.

Mam w związku z tym parę pytań.

1. Pamiętam, że w zeszłym roku była opcja Digital Team Choice. Będzie ona w tym roku i czy będzie dostępna w Polsce?

2. Zauważyłem, że do dwóch dostępnych League Passów, dodano nowy, NBA TV z możliwością oglądania 10 gier w tygodniu. Pytanie moje, czy sam mogę sobie te gry wybrać, czy samemu mi te gry są wybierane?

3. Warto wybierać miesięczny, czy roczny abonament.

Z góry dzięki za każdą pomoc ;)

Wydaje mi się, że chodzi o 10 narzuconych spotkań w tygodniu, transmitowanych w NBA TV. Coś na zasadzie meczów w Canal+.

Ja mam z kolei pytanie o miesięczny abonament. Czy po zakończeniu sezonu można go anulować i płacić po 59 zł tylko do końca czerwca i zacząć ponownie na początku listopada? Pewnie anulowanie po sezonie nie jest możliwe, bo wychodziłoby taniej niż za jednym podejściem?

kilka odpowiedzi :

1) tak w free trial działają mecze z poprzedniego sezonu i z presezon - przynajjmniej u mnie. ( wykupienie na PL )

2) czy trzeba podawać dane karty - są one w systemie wystarczy podać kod CCV karta jest obciążana blokadą na 1 PLN

3)  NBA TV to wybrane 1 lub 2 gry dziennie . Wybrana przez NBA TV - przeważnie są to gry słaby mocny - rzadno są to gry na szczycie. Nie oczekuj , że dostaniesz hitowe mecze w tej cenie.

4) Tak  wychodzi taniej  60*8 = 480 i da się w dowolnym momencie przerwać - w zeszłym sezonie tak kupowałem na miesiące i zrezygnowałem i wyszło mi taniej - ale jak tak zrobisz to tracisz mecze wakacyjne nba summer games i mecze reprezentacji usa z wakacji jaki i rozgrywki presezon z następnego sezonu.

Edytowane przez alecotojest

Panowie świeże info odnośnie LP kupionego w trakcie zagranicznej wycieczki.

Właśnie z takiej wróciłem - opcja nadal jak najbardziej aktywna.

Płaciłem przez paypala (z podpiętą kartą), więc nie wiem czy bezproblemowo działa przy zwykłej płatności kartą - zresztą wydawało mi się to bezpieczniejszym rozwiązaniem przy proxy przez zalogowanie się na konto w PP niż podanie wszystkich danych karty.

Oszczędność 150 zł. Cały rok z góry (jedyna opcja płatności przy korzystaniu z paypal).

Dziś dam szansę jeszcze C+ jutro już MIA-WAS na LP :]