Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w dobie mobilności urządzeń i podróży może LP nie działać w USA jak kupiłeś w PL?

Pojawia się komunikat w stylu "you are in black out area". Może jakieś wymogi licencyjne. Nie wiem. Sprawdź jak będziesz.

Natomiast działa bez problemu w całej Europie. Z dalszych lokalizacji sprawdzałem nawet Singapur i Nową Zelandię i bez problemu.

Szybkie pytanko, bo nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi. Czy free trial na mecze preseason po za granicami usa sam się wyłączy ? Zawsze trzeba było wcześniej odwołać, aby nie pobrali danej kwoty z karty, a tym razem nie mogę nigdzie znaleźć opcji wyłączenia tego, a lepiej spytać niż potem się mocno zdziwić. Z góry dzięki za odp.

to co jest teraz to nie jest free trial, tylko free preview - czyli nie ma blokady na karcie, ani obciążenia.

Free trial na 7 dni zawsze był na początku sezonu, a tak wogóle to jakość tego leaguepassa w tym roku jest źenująca - nie dość , że obraz staje co chwila to się rozmywa i transfer spada do 1,5 mega. Nie wiem czy tylko u mnie taki syf , w zeszłym roku było super według tego co jest teraz.

to co jest teraz to nie jest free trial, tylko free preview - czyli nie ma blokady na karcie, ani obciążenia.

Free trial na 7 dni zawsze był na początku sezonu, a tak wogóle to jakość tego leaguepassa w tym roku jest źenująca - nie dość , że obraz staje co chwila to się rozmywa i transfer spada do 1,5 mega. Nie wiem czy tylko u mnie taki syf , w zeszłym roku było super według tego co jest teraz.

nie tylko u Ciebie taki syf ;) dziwne że najczęściej obraz staje gdy zawodnicy składają się do rzutu lub wsadu :)

dziwne że najczęściej obraz staje gdy zawodnicy składają się do rzutu lub wsadu :smile:

Ja w takich momentach odczuwam jakby czas się na chwilę zatrzymał. Gra zwalnia... wszyscy wokół zamierają w bezruchu. Kolesie którzy grają w NBA są takimi gigantami basketu, że nie tylko ich przeciwnicy, ale też transmisja telewizyjna zastyga na moment :peaceful:

EDIT: A tak na serio. Nie lubię gier przedsezonowych, więc nie wykupiłem jeszcze passa, ale oglądałem 4 mecze z tych darmowych. CLE-MIA nie dało się oglądać - dokładnie tak jak opisałeś (brakowało tylko paska "loading"), ale mecze Spurs z grajkami z Europy i TOR-SAC dało się normalnie oglądać.

Edytowane przez gimlix

nietyle zatrzymywanie co przeskakiwanie - leci , leci i nagle przeskok nie wiadomo jak sie skończyła akcja  i kolejny przeskok - mam wrażenie , że to coś jak w star treku napęd podświetlny i skok do przodu.

A już rozwaliło mnie wczorajsz oglądanie meczu z chin - mecz leciał od końca do początku nagrany od 1 do ostatniej minuty tyle, że najpierw była 4 kwarta potem 3 potem 2 , a na końcu pierwsza - a ja myślałem , że takie rzeczy to tylko w erze.

Edytowane przez alecotojest

Własnie jest ten problem z jakością straszny ;/ tak jak pisałem wczesniej na ipodzie , iphonie , czy u ludzi co mają kompy maca , jakość jest idealna , jak tak dalej bedzię to bede musiał kupić kabel hdmi do ipada i połączyć z  telewizorem i ogladac bo na kompie to się w ogole nie da , już lepiej sobie sciągnąć mecz ;/ jak za dawnych lat, a na ps3 jakość ok ale są tylko mecze z poprzedniego sezonu a preseasonu nie puszczaja ;/;/

Spokojnie. W tamtym roku preseason był w podobnej jakości. Później było pierwsze 7 dni regulara gdzie wszyscy mogli za darmo oglądać i było jeszcze gorzej (nieraz w środku oglądanego meczu mnie wylogowywało, do tego mega lagi), później jak ręką odjął skończyły się problem, a jakość rewelacja.