Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Tymczasem miesięczny LP podrożał o 2 dolary, czyli to co przewidywałem... Nie może być taniej niż przy płatności z góry za cały sezon.

Ale podrożał tylko dla tych, co teraz chcą kupić. Mi dalej ściąga z konta $14.39.

Pojawił się w końcu Team Pass. Cena to $69.99 do końca roku. Ale teraz to niech mnie w trąbkę cmokną. Miesięczna subskrypcja na wszystkie zespoły na której jadę do kwietnia będzie mnie kosztować 57,56$.

Ale podrożał tylko dla tych, co teraz chcą kupić. Mi dalej ściąga z konta $14.39.

Pojawił się w końcu Team Pass. Cena to $69.99 do końca roku. Ale teraz to niech mnie w trąbkę cmokną. Miesięczna subskrypcja na wszystkie zespoły na której jadę do kwietnia będzie mnie kosztować 57,56$.

W takim razie nie ma to najmniejszego sensu, ale po amerykańcach można było się tego spodziewać.

• 2 tygodnie później...

Jak chcecie zobaczyć prawdziwy league pass to polecam free trial NFL do 22 grudnia. 3000 Kbps wygląda o niebo lepiej niż w NBA, a jeszcze jest 4500 Kbsp! Jeszcze mi nie wskoczyło, ale domyślam się, że jest to prawdziwa kosa. :smile:

Edytowane przez SkoczekS1

nie każdy może wie

LP wprowadza w Pierwszy Dzień Świąt 1 meczyk gratisowy Nets Bulls

http://watch.nba.com/nba/subscribe?utm_source=nba&utm_medium=banner&utm_content=nbamain&utm_campaign=christmasfreepreview

wystarczy się zalogować ale pamiętajcie potem o rezygnacji bo zapewne tu czai się clue

W tym league passie NFL CC jest na żywo, ale też z opóźnieniem i nie pełne zdania. Trudno, żeby ktoś nadążył wklepywać na bieżąco to co mówią komentatorzy. Jedynym rozwiązaniem byłby jakiś program, który rejestrowałby to co mówią i przetwarzał na literki, ale raczej na takiej zasadzie to nie działa...

nowa promocja - 25% od 31.12 do 03,01.0214 dotyczy tylko oferty na cały sezon i tylko przy zapłacie z góry, bez oferty na raty. W sumie to żadna promocja biorąc pod uwagę , że mineło już 2 miesiące od rozpoczęcia sezonu, a cena wyjściowa pozostała ta sama.

Edytowane przez alecotojest

trochę jestem zdziwiony tymi podwyżkami na początku sezonu można było po rabacie kupić za 14,40 USD ( z rabatem 10%)  na miesiąc teraz za 20 usd za miesiąc, podrożało prawie 30%, wszystko po to aby nie opłacało sie brać na raty.

Kto miał kupić to i tak już kupił, a kto czeka na playoff to i tak nie kupi subskrypcji miesięcznej.

trochę jestem zdziwiony tymi podwyżkami na początku sezonu można było po rabacie kupić za 14,40 USD ( z rabatem 10%)  na miesiąc teraz za 20 usd za miesiąc, podrożało prawie 30%, wszystko po to aby nie opłacało sie brać na raty.

Czemu się nie opłacało? Kupiłem za 14 USD za miesiąc i tyle cały czas mi pobiera. Trzeba było od razu brać a nie się czaić :)

Chciałbym sie spytac jakie są dokładnie wszystkie możliwości i opcje League Passa, zastanawiam się od pewnego czasu czy nie zakupić LP ale nie wiem dokładnie jakie płyną z tego korzysci oprócz oglądania meczu live i ich powtórek, chciałbym się jeszcze spytać czy jest opcja sciągania meczy z LP na kompa żeby mieć na dysku albo zgrać na płytkę.

ale sprawa ma się tak że moge obejrzeć wszystkie mecze danego sezonu w którym kupię League Pass a na następny sezon nie bede już mógł do nich wrócić?
I jeszcze czy jak wykupię teraz League Pass to bede mógł oglądać mecze z poprzedniego sezonu?