Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojnie kolego :smile: Po pierwsze dzięki za te dane, nie znałem ich. Po drugie po co ten pouczający ton :smile:  Oczywiście, że jest to jasne, że do różnych serwerów są róznę prędkości i spadek tejże możę być spowodowany  zarówno wąskim gardłem po stronie serwera docelowego jak i jednego z pośredniczących. Stąd też było moje wcześniejsze pytanie o przepustowość jaka wychodzi Wam na tym serwerze.

Ponadto mój post odnosił się do ustawienia jakości w playerze, więc Twoja odpowiedź trochę nie do końca na temat :smile: Ustawiam na 3000kbit i oglądam płynnie co prezczy temu "watch smoothly". Wg rozpiski powinienem w takim razie mieć zacięcia obrazu, a nie mam.

Przy okazji skąd się łączysz??

Łącze się bezpośrednio , mieszkam w Polsce - ale mam dostawcę sieć kablową i ping na poziomie 3 do 6 podczas gdy wszyscy więksi operatorzy mają pingi na poziomie 50-300.

219,99 USD to jest cena na UK, pewnie mieszkasz w Angli, albo masz zarejestrowaną kartę bankową  w UK, lub podałeś adres w UK. - Jeśli tak nie jest to nie mam innego pomysłu.

No to niezle - bylem w Anglii jak kupowalem rzeczywiscie, ale tylko przez kilka dni. Karta Polska, podalem adres polski, mieszkam w Polsce. Chyba zly moment wybralem, zeby placic w czasie wyjazdu. Cholera. Makabra.

skąd dokładnie stream idzie tak naprawdę nie wiadomo, jak stoi sobie jakiś load balancer na drodze i wybiera serwer zapodający stream, to może iść i z księżyca. to też może powodować różne prędkości, rzecz jasna.

a apropos 404 i błędu z tomcata - miałem i dziś i wczoraj i tylko na chrome, a na ff działało bez zająknięcia. dwa różne kompy, ale ta sama sieć wewnętrzna.

Siema, chcialbym kupic league pass na miesiac, ale nie mam karty kredytowej. mam tylko karte platnicza. czy jest jakas mozliwosc kupna league passu za pomoca karty platniczej? jesli nie to moze ktos z was bylby na tyle uprzejmy zeby kupic mi konto na miesiac za niecale 52 zl, napisac na gg 16218996 i wystawic na allegro za np 60 zl i ja bym zaplacil poprostu przelewem

• 2 tygodnie później...