Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

siema,

ja wiem że to 56 stron tematu i wałkowane pewnie było przez setki postów, ale bardzo proszę osobę dobrej woli o krótkie zajawienie mi co dodatkowego daje League Pass ?? Oczywiście poza samym dostępem do spotkań?

Mając C+ i taki coolsport, który daje wszystkie spotkania live w niezłej jakości pytanie czy jest sens inwestować w LP?? Tam są powtórki meczów, dostęp w każdej chwili do nich, lepsza jakość?

z góry dzięki za pomoc :smile:

Tak jak zauważyłeś, przede wszystkim lepsza jakość obrazu, wygląda rewelacyjnie tylko trzeba mieć łącze około 6-8 mega, bo żeby wyciągnąć 60 fps to trzeba mieć łączę o dwukrotnie większej przepustowości niż 3 mega, Po za tym podgląd wszystkich wyników na żywo, łączenie kilku ekranów w jeden, statystyki na żywo, To co mi się niepodoba w ILP to monotonia reklam , wciąż te same kilka reklam własnych i brak magazynów Halftime w przerwach meczów, a oprócz tego filmy o zawodnikach i zespołach, wywiady, rozmowy i magazyny NBA. To jest taka gratka dla fanów, którzy chcą wszystko wiedzieć na temat drużyn i zawodników Ale mi osobiście bardziej podoba się serwis nfl.com obraz live z USA , bez docinania w orginale z reklamami na USA, z magazynami , wszystko tak jak leci na USA. No i NFL ma 4500 + 60 fps i wymaga łącza około 9 mega w maksymalnej jakości.

Kluczową sprawą jest posiadane łączę, jak masz kiepskie łącze to wykupienie ci nic nie da , bo nie zauważysz różnicy.

Zauważyłem, też , że ten automat kiepsko działa i lepiej jest ręcznie sobie ustawić jakość na max.

Skoczek - tak to oznacza dokładnie to, co mówisz, tylko chyba 5 też sie liczy  :smile:

Do kolegi wcześniej - serdeczne dzięki za bogatą odpowiedź :smile:

Zostałęm utwierdzony w przekonaniu, że taki coolsport + c+ mi w zupełności wystarczą ;) Na coolsport jakość jest jak najbardziej zadowalająca, a zdarza im się pokazywać studia zarówno przedmeczowe jak i te z przerwy dodatkowo wielkim plusem jest to, że nie ma już tam transmisji nieangielskojęzycznych :smile:

i to jest właśnie minus, bo nie można dać na fulla ale zawsze jest to jakaś opcja awryjna dla zdesperowanych,  bo do większości meczów niema przyzwoitych streamów, (wnajduje okołe dwa mecze w hd na wizing.eu, niestety niema wśród nich meczów Marcina, a tam będą). Ja   jeszcze bardziej od nba kocham tenis i w sezonie ogłądam tam mawet do sześciu meczów dziennie. POLECAM 

Jeśli chodzi o streamy do NBA to polecam: http://www.feed2all.eu/ a tenis (który też uwielbiam) znajduję tutaj: http://www.stopstream.tv/

ogladanie bez full screena to nie oglądanie moim zdaniem. :smile:

btw.Jak chcesz dobry stream do ATP World Tour Finals to polecam ten: http://www.hqsportz.com/index.html

Kurde powiedzcie mi co ja mam robić, myslałem, ze do dzis wlacznie mozna zrezygnowac z free triala teraz probowałem i juz nie ma takiej mozliwosci....

Nie wyopbrazam sobie, zeby mi 650 zł swisneli...

Nie wiem, moze ktos ma pomysła, please...

Zeby choc to na miesieczny zamienić, po prostu nie mam takiej kasy zeby płacic i nawet nie wiem kiedy mi to świsna...

A na niedomiar złego nie znam anglika, żeby maila napisać.

Pomoże mi ktoś w tym ostatnim, jakiś tekst zmajstrować? Byłbym zobowiązany, szczegóły moge dostarczyć na PW, chodzi o przetłumaczenie.

Edytowane przez bulek

Witam serdecznie, specjalnie zarejestrowałem się na forum bo interesuje mnie jedna rzecz. Wykupuje usługę nba ilp od 3 lat i w tym sezonie zauwazyłem dość duży spadek jakości. W zasadzie można powiedzieć, że mecze nie są w HD< często wystepuje pikseloza, wygląda to słabo, szczególnie na 40 calach. Mam łącze 60M/2 M i średnio jak sprawdzam przez speedtesta to mi wychodzi 35-45 w godzinach szczytu, up maks. Więć nie jest to raczej kwestia łącza. Jakośc ustawiam na stałe 3000 tak, żeby mi nie wachlował jakością dynamicznie. PRzynajmniej kiedyś tak działało, żę przy ustawieniu max bandwifth zmieniał dynamicznie, a przy stałej wartości jak łącze nie wyrabiało to ciął. Jak jest u Was z jakością w tym sezonie?? Oglądałem ok 10 meczów i nigdzie nie było żylety, ba, nigdzie nie było nawet bardzo dobrze. W oknie to jeszcez ale na full screen słabiutko. W zesżłych sezonach wydaje mi się, że jednak to faktycznie sżło w HD bez oszustwa. Będę wdzięczny za informacja czy u Was też jest słaba jakość czy jest super?

Witam serdecznie, specjalnie zarejestrowałem się na forum bo interesuje mnie jedna rzecz. Wykupuje usługę nba ilp od 3 lat i w tym sezonie zauwazyłem dość duży spadek jakości. W zasadzie można powiedzieć, że mecze nie są w HD< często wystepuje pikseloza, wygląda to słabo, szczególnie na 40 calach. Mam łącze 60M/2 M i średnio jak sprawdzam przez speedtesta to mi wychodzi 35-45 w godzinach szczytu, up maks. Więć nie jest to raczej kwestia łącza. Jakośc ustawiam na stałe 3000 tak, żeby mi nie wachlował jakością dynamicznie. PRzynajmniej kiedyś tak działało, żę przy ustawieniu max bandwifth zmieniał dynamicznie, a przy stałej wartości jak łącze nie wyrabiało to ciął. Jak jest u Was z jakością w tym sezonie?? Oglądałem ok 10 meczów i nigdzie nie było żylety, ba, nigdzie nie było nawet bardzo dobrze. W oknie to jeszcez ale na full screen słabiutko. W zesżłych sezonach wydaje mi się, że jednak to faktycznie sżło w HD bez oszustwa. Będę wdzięczny za informacja czy u Was też jest słaba jakość czy jest super?

U mnie na PC też wygląda to słabo niestety.

Trzeba mieć konto i jeszcze wpłacić kase (minimum chyba 20 lub 25 zl).

Kupiłem sobie LP miesięczne, ale wiem, że maksymalnie na 2 miesiące i tutaj pytanie: Jak z tego zrezygnować później? Napisać do supportu, że nie chcę już LP? (czy w ogóle da się? bo może gdzieś w regulaminie jest kruczek?)

Edytowane przez SkoczekS1