Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

mam taki problem - złożyłem zamówienie na darmowe League Pass. Coś nie wychodziło podczas płatności i kilka razy wyskoczył jakiś błąd. Jednak z konta 2 razy odjęto mi po złotówce. Problem w tym, że jak wchodzę w My Packages to nie mam żadnych subskrypcji. Nie mogę ani anulować ani oglądać. Gdy loguję się na League Pass cały czas wyskakują opcje płatności czyli tak jakbym w ogóle nic jeszcze nie zamawiał. Nie wiem co zrobić, żeby czasem później się nie obudzić z dużym minusem na koncie :smile:

Miał ktoś podobną sytuację? Kontaktować się z supportem czy olać?

Jeżeli kasa została zablokowana to jest ryzyko, że będzie pobrana , dla świętego spokoju napisz do nich, że chcesz anulować - zajmie ci to 5 minut, a ile mniej stresu.

Nie wiem czy zauważyliście, że wprowadzili możliwość wyboru komentatorów (poza meczami transmitowanymi w ogólnokrajowej telewizji). Nie będę musiał słuchać tego sepleniącego gościa z Oklahoma City, ani tego dziadka w okularach z LA krzyczącego bingo po każdej trójce.

Drugi plus to skróty (condensed) są znacznie dłuższe niż w poprzednim sezonie, zwykle ponad 20 minut.

Dzisiaj chodzi bardzo ładnie. Oby tak już zostało.

Nie bardzo

Konto mam - a nadal chce CC - kiedys tak nie było

Ja też nie miałem karty i poszedłem sobie do banku i załatwiłem i to nie musi być kredytowa, bo działa też debetowa. A czasy kiedy nie wymagało karty skończyły się już około 5 lat temu. Wątpię by ktoś był tak dobry by ci odstępował swoje konto za darmo, no chyba, że mu zapłacisz , a takich co ci dadzą za opłatą pewnie tu znajdziesz.

Ja też nie miałem karty i poszedłem sobie do banku i załatwiłem i to nie musi być kredytowa, bo działa też debetowa. A czasy kiedy nie wymagało karty skończyły się już około 5 lat temu. Wątpię by ktoś był tak dobry by ci odstępował swoje konto za darmo, no chyba, że mu zapłacisz , a takich co ci dadzą za opłatą pewnie tu znajdziesz.

\Nie konto kartoflu ..

Dobra nie ważne

\Nie konto kartoflu ..

Dobra nie ważne

Napisałeś, że chcesz hasło , a teraz piszesz, że nie konto - no to nie wiem o co chodzi , chcesz czyjeś hasło do Banku, do jakiegoś pirackiego serwisu, czy o co ci chodzi, bo już nie wiem, Pewnie jestem kartoflem i dlatego cię nie rozumiem. Dla mnie to ty jesteś sępem, który chce się wozić na innych i tyle w temacie. Inni mają załatwić i Tobie dać., a ty sobie bez stresu po korzystasz na czyjeś konto przez te kilka dni.

Dla mnie to ty jesteś sępem, który chce się wozić na innych i tyle w temacie. Inni mają załatwić i Tobie dać., a ty sobie bez stresu po korzystasz na czyjeś konto przez te kilka dni.

Już nie przesadzaj, nie każdy jest takim kmiotem, żeby nie użyczyć drugiej osobie czegoś co i tak jest za darmo.

Sam w poprzednich latach nie miałem możliwości wykupić triala i znaleźli się spoko ludzie, którzy użyczyli konta. Teraz jak już mam możliwość to sam udostępniam drugiej osobie.

Przem, Ty na żywo chcesz oglądać? Bo jeśli interesują Cię powtórki to mógłbym użyczyć, live raczej cięzko, bo już w 2 osoby oglądam.

Już nie przesadzaj, nie każdy jest takim kmiotem, żeby nie użyczyć drugiej osobie czegoś co i tak jest za darmo.

Sam w poprzednich latach nie miałem możliwości wykupić triala i znaleźli się spoko ludzie, którzy użyczyli konta. Teraz jak już mam możliwość to sam udostępniam drugiej osobie.

Przem, Ty na żywo chcesz oglądać? Bo jeśli interesują Cię powtórki to mógłbym użyczyć, live raczej cięzko, bo już w 2 osoby oglądam.

A weź sobie jeszcze 10 osób , co ci to przeszkadza - dobry jesteś dla innych to czemu nie.

To jest tylko takie na pokaz - jestem pewny, że nikt nie udostępni nikomu - jak już to za kasę, a to co jest tylko trialem jest też kontem i zobowiązaniem. Jak i danymi personalnymi. Skoro ufasz każdemu to nie ma sprawy - rozdawaj wszystko. Dałeś 2 osobom, a te dwie osoby dadzą jeszcze 5 osobą i z konta nie będziesz korzystał wcale, ale za to jeszcze może zarobisz na swojej działalności.

No tobie bym nie użyczył na pewno, z 25 postami na forum i nieznaną tożsamością.

"To jest tylko takie na pokaz - jestem pewny, że nikt nie udostępni nikomu - jak już to za kasę"

Sorry, ale pierdolisz jak potłuczony.

To nie jest tak znam realia i kręci się tu wielu handlarzy, którzy potrafią zarobić 3-4 a może nawet pięciokrotność opłaty rocznej użyczając w nieskończoność serwis i taki handlarz chętnie da triala.

Te condensed games to jakaś kpina IMO w tym roku. Np. Bulls@Heat, fatalna selekcja akcji pokazywanych w skrócie, czasami w ogóle żadnych punktów nie pokazywali, tylko początek akcji. Jakiś inny mecz i jeszcze gorzej - basket za basketem, a nagle ktoś miał przewagę 10 pkt i po meczu.

siema,

ja wiem że to 56 stron tematu i wałkowane pewnie było przez setki postów, ale bardzo proszę osobę dobrej woli o krótkie zajawienie mi co dodatkowego daje League Pass ?? Oczywiście poza samym dostępem do spotkań?

Mając C+ i taki coolsport, który daje wszystkie spotkania live w niezłej jakości pytanie czy jest sens inwestować w LP?? Tam są powtórki meczów, dostęp w każdej chwili do nich, lepsza jakość?

z góry dzięki za pomoc :)