Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

napisane było tak:

If you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending November 5, 2013 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on November 6, 2013 for the NBA League Pass subscription ($149.99) you selected when you signed up for the Free Trial. You may cancel at any time via My Account.

j

ja robię 4-ego o szóstej rano

Jak dla mnie utniesz sobie 1 jak nie 2 dni oglądania. 5 listopad 23:59 ET to jest jak na moje do 6 Listopada 4:59 naszego czasu.

No, ale zawsze lepiej za wczasu anulować niż później płacić kilkaset zł :tongue:

Myslę, że 5 listopad rano powinno być bezpiecznie.

Gdy włączam tryb fullscreen ekran zaczyna mi migać (zachowuje się jak stroboskop). Też tak macie? Jakieś pomysły jak to naprawić?

Naprawiłem. Mam flasha na hdd i jako plugin do chrome. Miałem włączony ten z HDD, a plugin wyłączony. Po ustawieniu enable przy obu przestało migać.

Nie mogłem w nocy odpalić meczu Lakers-Clippers. Wcześniejszy mecz Heat-Bulls chodził. Czyżby canal+ wykupił na ten sezon opcję z blackoutami? W poprzednim sezonie tego nie było i nawet jak leciało równolegle na c+ to oglądałem na league passie... no może z wyjątkiem meczów w święta kiedy serwery nie dawały rady :-)

Udało mi się sprawdzić już dziś.

Co prawda nie na donglu tylko na zewnętrznym boxie (konkretnie K-R42), ale to też android. I na jakości 1,2 według mnie nie ma kaszany. W porównaniu do połączenia laptopa, który jedzie na 3 MB to oczywiście jest widoczna różnica na minus, ale też bez przesady. Wczoraj oglądałem polską ligę na polsacie sport i transmisja była w gorszej jakości niż te 1,2 z andka. To co bardziej razi to jakość dźwięku, która jest wyraźnie gorsza. Ale ogólnie jestem zadowolony. Targaniem laptopa i ciągnięciem kilometrów kabli byłem już zmęczony, frustrujące zwłaszcza o 4 rano, dlatego też przerzucam się na takie rozwiązanie. W oczy naprawdę to nie razi.

Czy razi czy nie zależy od dwóch rzeczy. Ilości cali w telewizorze i wewnętrznego progu. Każdy musi sprawdzić samemu.

Swoją drogą ograniczenie do 1,2 na urządzenia z androidem jest sztuczne i myślę że zmiana tego nie będzie stanowiła większego problemu dla programistów.

Ja oglądałem dzisiaj rano.

ORL-IND bez problemu.

MIA-CHI nie włącza się w wersji full, za to działa condensed

LAL-LAS działa 

Jak się sytuacja nie wyprostuje po zakończeniu trial period napisze do supportu.

U mnie coś się posypało. W nocy oglądałem bez problemu, a teraz krzyczy mi, że nie mam subskrypcji. Ma ktoś podobny problem?

Nie będę przecież codziennie kupował League Passa, bo później nie połapę się, szczególnie, że na karcie dolar dalej zablokowany także powinienem mieć subskrypcje. Napiszę do supportu... edit: jak znajdę jakiś adres email tam ;)

U mnie kolejną noc z rzędu, a jak sobie przypomnę to wcześniej w preseason było tak samo jak Lakers grali w Chinach o 13 naszego czasu, nie działa LP w przypadku spotkań na żywo, kiedy próbuję oglądać na urządzeniu z Androidem. Na PC śmiga, ale co z tego, skoro pieprzone kable muszę podłączać do TV, nie mówiąc już o tym, że ostatniej kwarty nie mogę sobie obejżeć w aucie w drodze do pracy... Chyba sprzęt do wysyłania transmisji mają sprzed paru lat i niewydalają już w stresie.

Jak to można zrobić,bo mnie od razu przekierowywuje na opcję z free trialem? :smile:

Wybierasz opcję na środku wybierając te kóko przy opcji środkowej i przekierowuje cię na stronę zakupu i tam wybierasz type payment i tam możesz zmienić na paypal opcja ta jest nie dostępna dla free tirial i nie dostępna dla płatności na raty

U mnie kolejną noc z rzędu, a jak sobie przypomnę to wcześniej w preseason było tak samo jak Lakers grali w Chinach o 13 naszego czasu, nie działa LP w przypadku spotkań na żywo, kiedy próbuję oglądać na urządzeniu z Androidem. Na PC śmiga, ale co z tego, skoro pieprzone kable muszę podłączać do TV, nie mówiąc już o tym, że ostatniej kwarty nie mogę sobie obejżeć w aucie w drodze do pracy... Chyba sprzęt do wysyłania transmisji mają sprzed paru lat i niewydalają już w stresie.

A później wypadki kurna!

ma ktoś hasłooo abym mogł te pare dni sobie pouzywac?

Witam, 

mam taki problem - złożyłem zamówienie na darmowe League Pass. Coś nie wychodziło podczas płatności i kilka razy wyskoczył jakiś błąd. Jednak z konta 2 razy odjęto mi po złotówce. Problem w tym, że jak wchodzę w My Packages to nie mam żadnych subskrypcji. Nie mogę ani anulować ani oglądać. Gdy loguję się na League Pass cały czas wyskakują opcje płatności czyli tak jakbym w ogóle nic jeszcze nie zamawiał. Nie wiem co zrobić, żeby czasem później się nie obudzić z dużym minusem na koncie :)

Miał ktoś podobną sytuację? Kontaktować się z supportem czy olać?