Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Paticiumek

Musisz rozróżnić dwie rzeczy. Dongle rzeczywiście rzuca na ekran 1920x1080, ale Ty masz jeszcze aplikacje, z której to co się ściągnie jest upscalowane do natywnej rozdzielczości urządzenia. Nie da się zrobić dobrej jakości FHD z 1,2 Mbps. Kanały satelitarne mają bitrate od 5 do kilkunastu megabitów na sekundę. Te 3, które daje aplikacja NBA na PC jeszcze będzie jakoś wyglądać, ale 1,2 nie.

Chcesz to sprawdź.

Miała być aplikacja LP do ściągnięcia na telewizora Samsunga od bieżącego sezonu, a przynajmniej tak twierdził na początku roku support. Później pytanie o Samsungi pojawiło się nawet w ankiecie dla abonentów na końcu sezonu. Czy ostatecznie wprowadzili, nie wiem. Sprawdzę.

W kwestii innych marek nie mam pojęcia. Jednak mniejsza ilość sprzedanych telewizorów to mniejsza szansa .... 

*** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support.

Additional Information: General decline of the card. No other information provided by the issuing bank.

Ma ktoś tak próbując zamówić free LP?

Karte mam z Barclaya

czy w pewnym momencie dopiero pojawia sie opcja wykupienia taniej jednego zespolu? nie moge jej znalezc...

za calosc przeplace

nie pamietam szczegolow z zeszlego roku; kupowalem juz w czasie trwajacego sezonu i wydaje mi sie, ze wlasnie na 1 zespol

Przed rokiem pojawiło się to póżniej względem oferty na wszystkie drużyny. 1 listopada cancellowałem league passa żeby przejść na team passa więc na dniach powinna być ta opcja.

Paticiumek

Musisz rozróżnić dwie rzeczy. Dongle rzeczywiście rzuca na ekran 1920x1080, ale Ty masz jeszcze aplikacje, z której to co się ściągnie jest upscalowane do natywnej rozdzielczości urządzenia. Nie da się zrobić dobrej jakości FHD z 1,2 Mbps. Kanały satelitarne mają bitrate od 5 do kilkunastu megabitów na sekundę. Te 3, które daje aplikacja NBA na PC jeszcze będzie jakoś wyglądać, ale 1,2 nie.

Chcesz to sprawdź.

Jutro będę testować urządzenie tego typu więc napiszę jak to wygląda w rzeczywistości.

A ja mam pytanko takie: podałem dane karty i mam free triala, tyle że tam jest napisane, że szóstego listopada policzą mi kasę, chyba że sam sobie anuluję w ustawieniach. I teraz się zastanawiam gdzie ja mam to wyłączyć? W My packages mam kliknąć "cancel free trial" (oczywiście tuż przed 6 listopada)? 

A ja mam pytanko takie: podałem dane karty i mam free triala, tyle że tam jest napisane, że szóstego listopada policzą mi kasę, chyba że sam sobie anuluję w ustawieniach. I teraz się zastanawiam gdzie ja mam to wyłączyć? W My packages mam kliknąć "cancel free trial" (oczywiście tuż przed 6 listopada)? 

jeśli masz plan rezygnacji to ja bym nie czekał do końca okresu, bo  czytałem tu na forum, że w ubiegłym roku, nie czekali do ostatniej minuty, tylko naliczyli opłatę, a potem trzeba było składać reklamacje i wyłączyli link do anulowania

Dobrze liczę, że ta impreza wyjdzie taniej przy comiesięcznej formie płacenia? Od października do czerwca, czyli 9 miesięcy po 51 zł, wychodzi 460 zamiast 483 zł. No i nie trzeba wyskakiwać z pięciu stów na raz.

Jak to jest gdybym chciał skorzystać tylko z triala? Wklepuje dane karty i do 5 listopada nie ściągają ode mnie kasy, a ja mam czas na rezygnację?

Dobrze liczę, że ta impreza wyjdzie taniej przy comiesięcznej formie płacenia? Od października do czerwca, czyli 9 miesięcy po 51 zł, wychodzi 460 zamiast 483 zł. No i nie trzeba wyskakiwać z pięciu stów na raz.

Jak to jest gdybym chciał skorzystać tylko z triala? Wklepuje dane karty i do 5 listopada nie ściągają ode mnie kasy, a ja mam czas na rezygnację?

Tak jest - jak bierzesz triala, to blokują na rachunku 1 PLN i czekają na twoją decyzję do 5 listopada, jeśli nie anulujesz obciążają kartę. Ale przy tralu nie można wziąć na raty tylko całość leci od razu za rok

Czwarty listopada, 7 rano da radę? Bo wtedy się kończy ostatni mecz LAL, objęty free trialem. Czyli rozumiem, że właśnie tam się wyłącza to obciążanie karty?

Wiesz ja nigdy nie wyłączałem, ale na logikę to tak. Jak ci zgaśnie opcja ,że masz wykupione pakiety to znaczy, że się anulowało.Tak mi się wydaje. A jak nie - to można napisać do nich z prośbą o wyłączenie.

napisane było tak:

If you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending November 5, 2013 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on November 6, 2013 for the NBA League Pass subscription ($149.99) you selected when you signed up for the Free Trial. You may cancel at any time via My Account.

j

ja robię 4-ego o szóstej rano

Paticiumek

Chcesz to sprawdź.

Jutro będę testować urządzenie tego typu więc napiszę jak to wygląda w rzeczywistości.

Udało mi się sprawdzić już dziś.

Co prawda nie na donglu tylko na zewnętrznym boxie (konkretnie K-R42), ale to też android. I na jakości 1,2 według mnie nie ma kaszany. W porównaniu do połączenia laptopa, który jedzie na 3 MB to oczywiście jest widoczna różnica na minus, ale też bez przesady. Wczoraj oglądałem polską ligę na polsacie sport i transmisja była w gorszej jakości niż te 1,2 z andka. To co bardziej razi to jakość dźwięku, która jest wyraźnie gorsza. Ale ogólnie jestem zadowolony. Targaniem laptopa i ciągnięciem kilometrów kabli byłem już zmęczony, frustrujące zwłaszcza o 4 rano, dlatego też przerzucam się na takie rozwiązanie. W oczy naprawdę to nie razi.