Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

STF-1938 rozwiazanie jest proste: zaloguj się do iPKO, przejdź na "karty", a pozniej "szczegoly karty debetowej" i tam zmian "Dzienny limit operacji internetowych" na np. 10PLN. Od tej pory powinienes moc wykonywac platnosci internetowe.

EDIT: Zauwazylem, ze masz PEKAO a nie PKO ale czynnosc jaka musisz wykonac jest taka sama, czyli "Zmiania limitu operacji internetowych". Problem w tym, ze nie wiem gdzie to jest w ustawieniach PEKAO24.

Można płacić przez paypal, wystarczy wybrać opcję omijającą free trial.

masz rację, ale nam właśnie chodziło o free trial, ten kto chciał kupić na cały sezon już kupił z rabatem wcześniej. Ale dzięki za info, bo myślałem , że już całkiem skasowali taką możliwość.

Da się jakoś uzyskać dostęp do Free Triala bez karty ?

Na tym to polega, żeby dać trial osobie, która jest w stanie za tą ofertę zapłacić, pewnie zrezygnowali z paypala, bo były problemy ze ściągnięciem kasy z tych co nie zrezygnowali przed upływem terminu triala.

W tym roku zainteresowanie trialem chyba jest małe i serwery nie będą przeciążone. Gdyby nie było, żadnych wymagań to zwaliło by się kilka milionów ludzi bez kasy i nikt by nic nie zobaczył - bo by usiadł serwer. A tak to część się boi , że nie zdąży zrezygnować, część nie ma karty, i robi się luźniej.

Czy ktoś orientuje się czym dokładnie różni się w tym roku NBA LEAGUE PASS PREMIUM o d zwykłego poza 160zł i 24 godzinnym dostępem do NBA TV oraz to co mnie najbardziej ciekawi to co będzie dostępne w NBA VIDEO VAULT bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnyego info ani co ani w jakiej jakości ?

Jeszcze mam takie jedno pytanie : Czy ktoś używał przystawek do telewizora na androidzie z wgraną NBA GAME TIME ? Mam dość kabli i wiecznego podłączania kompa zresztą nie ja jeden - poza tym TV się smart robi . Poniżej link do artykułu z tymi donglami

http://obywatelhd.pl/index.php/2013/07/12/smart-tv-z-przystawki-android-jak-to-dziala/

Edytowane przez matek

Ja co prawda nie mam dongla z Andkiem, ale oglądam czasami na tablecie albo telefonie z Androidem. Jest jeden problem. U mnie nie da się wybrać większego bitrejtu niż 1,2 Mb/s. Nawet na mniejszym telewizorze nie będzie to dobrze wyglądać.

Lepiej przerzucać z laptopa na telewizor (kablem (HDMI) albo bezprzewodowo (jakieś WIDI na przykład) i mieć te 3 megabity na sekundę. 

Chyba że masz inny "próg bólu" niż ja.

nie czytałem całego tematu ale mam pytanko:

Od 29.10 do 5.11 będzie można za darmo, bez ograniczeń korzystać z NBA League Pass. Usługa dostępna pod poniższym adresem.

http://watch.nba.com/nba/subscribe?utm_source=nbacom&utm_medium=online&utm_content=lpbroadband&utm_campaign=nbacompage

Ktoś może to potwierdzić?

nie czytałem całego tematu ale mam pytanko:

Od 29.10 do 5.11 będzie można za darmo, bez ograniczeń korzystać z NBA League Pass. Usługa dostępna pod poniższym adresem.

http://watch.nba.com/nba/subscribe?utm_source=nbacom&utm_medium=online&utm_content=lpbroadband&utm_campaign=nbacompage

Ktoś może to potwierdzić?

tak ja moge. tak jak zawsze, "wykupujesz" usluge i masz free do 05.11 ale przed koncem tego dnia musisz zrezygnowac z subskrybcji bo inaczej potraca ci kase za caly sezon.

a ja mam pytanie bo akurat zawsze bylo wszystko dobrze ale ostatnio jak wejde w oferte na NBA League Pass Subscription to mam jakas inna walute (kr) i w dolarach drozsza oplate, czasami mi sie pojawia np: normalnie jest 640 zl 199 usd a czasami pojawia mi sie 1500 kr 260$, a mam przeciez internet od polskiego dostawcy, co prawda juz wczesniej zostalo zamowione usd pln ale wlasnie teraz mi sie tak zmienia ta oferta mam nadzieje ze wszystko jest ok

pozdrawiam.

a ja mam pytanie bo akurat zawsze bylo wszystko dobrze ale ostatnio jak wejde w oferte na NBA League Pass Subscription to mam jakas inna walute (kr) i w dolarach drozsza oplate, czasami mi sie pojawia np: normalnie jest 640 zl 199 usd a czasami pojawia mi sie 1500 kr 260$, a mam przeciez internet od polskiego dostawcy, co prawda juz wczesniej zostalo zamowione usd pln ale wlasnie teraz mi sie tak zmienia ta oferta mam nadzieje ze wszystko jest ok pozdrawiam.

League Pass tak działa , ze jak masz adres IP z innego kraju to daje inną ofertę , na przykład obywatele Egiptu, Indii, Wietnamu mają do zapłaty tylko 99 USD, ciabie obowiązuje to co dostałeś na meila jako potwierdzenie wykupienia usługi.

Ciekawy jestem, czy ktoś korzystał przez proxy i czy jest możliwy odbiór w niższej cenie ?

no tak tylko ze mam polskie adres ip i raz mi pokazuje normalnie ZŁ a raz jakies KR i troche drozsza oferte wtedy, dziwne, ale ostatnio tak sie zrobilo zawsze wszystko bylo ok, a co do zamowienia to mam polska oferte bo bylo wtedy jeszzce ok , mam nadzieje ze nie bedzie z tego problemow ;pp

samo raczej nie zmienia regionu, pewnie masz dynamiczne IP i to ono zmienia ci region, albo masz wpisane proxy

Poza tym jak masz zamiar zrezygnować - to jest to bez znaczenia.

a jak wchodzisz na stronę typu whatip.com to jaki region ci pokazuje ?

może twój operator ma serwery za granicą ?

albo masz włączonego tora, albo proxy wpisane w przeglądarkę ?

samo raczej nie zmienia regionu.

Poza tym jak masz zamiar zrezygnować - to jest to bez znaczenia.

miałem też wcześniej z areo2 taką sytuację. że kupili pule adresów i nie były one zarejestrowane w Polsce tylko podawało lokalizację w innym kraju.

region Poland, operator ma w Polsce serwery, jezeli chodzi o pozostale rzeczy to też wszystko jest ok, na stronie NBA w ofercie mam ZŁ jednak czasami pojawia sie inna oferta jakby  z innego kraju wiec mysle ze to wina ich strony pewnie to sie pojawia jak zmienili ta strone z oferta na darmowe mecze LP bo tak to zawsze bylo wszystko ok, a wykupione mam juz od wrzesnia ze znizka oferta dla polski wiec bylo wszsytko ok, wiec narazie zobaczymy chyba problemow nie bedzie jezeli chodzi o inna oplate miesieczna?

region Poland, operator ma w Polsce serwery, jezeli chodzi o pozostale rzeczy to też wszystko jest ok, na stronie NBA w ofercie mam ZŁ jednak czasami pojawia sie inna oferta jakby  z innego kraju wiec mysle ze to wina ich strony pewnie to sie pojawia jak zmienili ta strone z oferta na darmowe mecze LP bo tak to zawsze bylo wszystko ok, a wykupione mam juz od wrzesnia ze znizka oferta dla polski wiec bylo wszsytko ok, wiec narazie zobaczymy chyba problemow nie bedzie jezeli chodzi o inna oplate miesieczna?

Nie spotkałem się nigdy z twoją sytuacją, dane na temat regionu przechowywane też są w plikach cookies, może tu tkwi problem nie wiem. Ja sprawdzałem inne regiony z ciekawości, ale zawsze prawidłowo przełączało.