Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM! 

Szanowni koledzy planuje zakup League Pass i chciałbym sie dowiedziec wszystkiego na temat tej usługi. Przejrzałem to forum i mam wiele niejasnosci i chce by ktos "kumaty" wytłumaczył mi co i jak bym nie zaliczył wtopy. 

a wiec ...

a) posiadam karte MASTERCARD Banku PKO SA czy z niej bede mógł zapłacic ?

B) czy płacac co miesiac bede mogł w dowolnym momencie przerwac subskrypcje czy dalej mimo przerwania bede musiał płacic itd.(bo nie chce kupowac na cały sezon)

c) Neostrada 6M wystarczy do ogladanie ILP ?

STF1938

W LP masz do wyboru bitrate stream'a: 0,4 0,8 1,6 i 3 Mb/s. Ja mam w pracy DSLa 4Mbity i spokojnie jestem w stanie oglądać 1,6, przy 3.0 mi rwie.

W tym roku płaciłem Mastercardem, w poprzednim Visą (obie z Mbanku) i nie było żadnego problemu.

Co do przerwania subskrypcji poczytaj wcześniejsze posty koledzy o tym pisali. Ja nie wiem bo kupuje zawsze na rok z góry.

Ja z kolei mam pytanie do posiadających LP. Czy jesteście w stanie odtworzyć teraz mecz z nocy. Działają mi spotkania rozegrane 23-ego i wcześniej, a na tych z 24-ego kółko się kręci.

Wczoraj było podobnie czyli te z nocy poprzedzającej nie działały a wcześniejsze tak. Może ktoś potwierdzić?

wykup LP zrobiony jakiś czas temu aż się dziwię swojej głupocie, ze nie kupiłem jeszcze szybciej ze zniżka....

na razie leczę strapione serce powtórką PO w wykonaniu spurs i jadę wszystkie mecze PO 2013 oczywiście te wygrane.....

zapewne obejrzę do G#6 Finałów. Tak coś mi wypadnie 35 sekund przed syrena końcową ale przewaga będzie tak spora że i tak pójdę otworzyć Szampana....

Ignazz

Tobie też?

Ja nie oglądałem GM7 na żywo. Niestety NBA następnego dnia rano uraczyła mnie mailem że mogę sobie koszulkę z napisem Miami mistrz, czy coś w tym stylu. Tak się wkurzyłem (bo miałem oglądać po południu nie znając wyniku) że do tej pory GM7 nie oglądałem. 

STF1938

Chyba kredytową (wypukła). Nie wiem czy przejdzie debetową. Musisz spróbować.

Ignazz

Tobie też?

Ja nie oglądałem GM7 na żywo. Niestety NBA następnego dnia rano uraczyła mnie mailem że mogę sobie koszulkę z napisem Miami mistrz, czy coś w tym stylu. Tak się wkurzyłem (bo miałem oglądać po południu nie znając wyniku) że do tej pory GM7 nie oglądałem. 

nie rozumiem? To kto jest Mistrzem?

Nie spurs? czy co? jakie koszulki HEAT?

załozylem konto i mam takie cos na ekranie ? OCB .......??

*** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support.

Additional Information: Invalid account number.

a przez co płaciłeś ? i czy wiesz co to znaczy co ci wyskoczyło ?

*** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support.

Additional Information: Invalid account number.

znaczy, że nie można zapłacić przez paypal, jeżeli używasz karty to wprowadzony adres musi się zgadzać z adresem na który zarejestrowana jest karta, dodatkowa informacja : zły numer rachunku

chcialem placic Karta Mastercard banku PKO s,a i po nacisnieciu ORDER wyskoczył mi tekst czerwonymi literami ze zły numer konta... lipa straszna

zwróć uwagę na to czy zgadza się adres z na który zarejestrowana jest karta z danymi wpisanymi do formularza, czy podałeś dobrze wszystkie dane i właściciela karty, czy nie popełniłeś będu przy wpisywaniu danych. Mastercard jest akceptowany , więc powinno działać