Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ładnie kogoś podejrzewać o kłamstwa , na dowód że zrezygnowałem w środku sezonu bez problemu kopia maila

[#UNM-580-19655]: nba lp cancel

Od: NBA GAME TIME Support <nbasupport@neulion.com> dnia: 7 kwietnia 2013 18:55

Greetings, The auto-renewal feature on your subscription has been removed. When your current subscription ends, it will not renew. You will not incur any further billing.

Thank you for contacting NBA Game Time subscription support.

Regards,

NBA GAME TIME Support

Jak widać można zrezygnować w dowolnym momencie

Nie ładnie kogoś podejrzewać o kłamstwa , na dowód że zrezygnowałem w środku sezonu bez problemu kopia maila

[#UNM-580-19655]: nba lp cancel

Od: NBA GAME TIME Support <nbasupport@neulion.com> dnia: 7 kwietnia 2013 18:55

Greetings, The auto-renewal feature on your subscription has been removed. When your current subscription ends, it will not renew. You will not incur any further billing.

Thank you for contacting NBA Game Time subscription support.

Regards,

NBA GAME TIME Support

Jak widać można zrezygnować w dowolnym momencie

7 kwietnia to połowa sezonu? Raczej koniec. I po prostu anulowali ci renewala na nowy sezon. Jakbyś chciał zrezygnować z grudniu to proszę bardzo, nie chcesz oglądać to nie, ale hajs dalej by ci pobierali.

Dostałem odpowiedź na maila.

Wygląda to następująco:

1. Zamawiasz usługę, pobierana jest opłata miesięczna.

2. Po 30 dniach od wykupienia subskrycji pobierana jest kolejna opłata miesięczne.

3. Po kolejnych 30 dniach tak samo.

4.

5. itd.

Jeżeli nie anulujesz subskrypcji to pobierają opłatę również po zakończeniu sezonu. Można się wycofać w każdym momencie, nie podpisujesz cyrografu na cały sezon.

174 funty za pełny sezon, jakieś zniżki są dostepne orientujecie się? W sumie spoko, razem z NBA TV za cały rok, mecze archiwalne itd wezmę na pewno tylko nie wiem czy już teraz czy jak ruszy sezon

Orientuje się ktoś jak to jest w UK bo w USA wiem, że można dodać w jakiś sposób LP do kablówki, albo może wiecie czy PS4 będzie można oglądać? Bo jak już wykupie to chciałbym sobie na tv a nie na lapku mecze oglądać w HD

Chyba to dobre miejsce na takie pytanie - czy ktoś z Was ma taki problem, że gdy włącza na LP pełny ekran to wtedy jest obraz, ale miga na czarno że można dostać oczopląsu? Co prawda, gdy wyłączę przyspieszanie sprzętowe we Flashu już nic nie miga, ale jakość obrazu spada dość znacznie. Taki problem mam tylko na LP. Np you tube działa dobrze. W zeszłym sezonie wszystko było ok, z tym że inne, poza meczami, video z nba.tv migało w powyższy sposób. Czy ktoś spotkał się z takim problemem?

Na zywo sie nie da ogladac na 2 kompach zawsze kogos wyrzucic. Powtorki sie da choc czasem wywala. IP sa rozne?

Przecież napisał, że jedna siec lokalna...

Jak dla mnie to da radę tak oglądać pod warunkiem, że ustawisz te mecze, które będziesz chciał oglądać i nie będziesz już w trakcie nic dotykał, wtedy nie powinno wylogować.

@Greg - Subskrypcja jest zawsze na 30 dni od momentu kupna.

@ignazz - skoro karta nie istnieje to nie ma fizycznej możliwości, żeby pobrać kasę. ;)

- - - Updated - - -

btw. Promo -15% na LP Premium i -10% na zwykły kończy się 15.10

Enter code NBALP152013 to save 15% on NBA LEAGUE PASS Premium

Enter code NBALP102013 to save 10% on NBA LEAGUE PASS.

nie znam - to się wypisuje na stronie z meczami na przesuwających się podstronach na górze ekranu, nie wiem jak to będzie zorganizowane, ale pewnie będzie tak jak wcześniej było czyli wykupienie i odwołanie subskrypcji.

zapisy na free trial od 24 pażdziernika

jest też termin free = 29 pażdziernika - 5 listopada.