ptak Opublikowano Piątek o 01:03 Udostępnij Opublikowano Piątek o 01:03 Godzinę temu, GlenRice napisał(a): A ja mam pytanie, czy jest możliowść wykupienia tzw team passa? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKvince Opublikowano Piątek o 10:45 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:45 Czy jest ktoś chętny do dzielenia konta na 3 osoby? Obecnie jest taniej o 35%, na głowę wyszłoby więc po niecałe 120pln. Jak coś to można pisać: kkvince83@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 11:16 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:16 założyłem nowe konto i śmiga 120 pln na łeb Coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 11:20 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:20 ale znalazłem takie coś, dajcie znać czy przeszło i działa bo mam wątpliwości: This promo code offers a discount for the League Pass Premium and League Pass Season-Long packages, available to new customers only and to be redeemed in globally excluding the U.S., Australia, India, Japan, New Zealand, Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Poland, Spain, Sweden, United Kingdom, Brazil, Chile, Colombia, and Mexico on NBA.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 11:23 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:23 (edytowane) 3 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): ale znalazłem takie coś, dajcie znać czy przeszło i działa bo mam wątpliwości: This promo code offers a discount for the League Pass Premium and League Pass Season-Long packages, available to new customers only and to be redeemed in globally excluding the U.S., Australia, India, Japan, New Zealand, Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Poland, Spain, Sweden, United Kingdom, Brazil, Chile, Colombia, and Mexico on NBA.com. załóż konto na nowy mail, ja nie miałem żadnych problemów pewnie najlepiej płacić też inną kartą niż wcześniej, ale to tak strzelam Edytowane Piątek o 11:24 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 11:24 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:24 tak tak, założyłem i wyświetla mi zniżkę - tylko zastanawiam się czemu dali info, że PL jest wyłączone z promki na ten kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano Piątek o 14:47 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:47 (edytowane) 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): założyłem nowe konto i śmiga 120 pln na łeb Coś pięknego No to chyba tak zrobię. Tamto było jeszcze ze starych czasów i nie na mojego mejla. Więc teraz będzie lepszą kontrolę. Edytowane Piątek o 14:51 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano Piątek o 15:48 Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:48 (edytowane) Nie wyskakuje mi ta oferta. Jak to ogarnąć? z apki na telefonie dopiero to ogarnąłem Edytowane Piątek o 16:19 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Ziomuś wysłał im coś takiego i zwrócili hajs by mógł skorzystać z promki może komuś z Was też się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Mi dziś promka przeszła, na prawdę brawa za taka cene dla nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Jak ktoś będzie szukał chętnego, to się piszę na wersję LP premium za 120 zł. Przez dwa lata korzystałem z promocji, ale przy rezygnacji w tym roku, nic nie przysłali i temat odpuściłem. Nie chce mi się zakładać nowego konta, więc wolę się przyłączyć do kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu @ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlenRice Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu W dniu 17.10.2025 o 03:03, ptak napisał(a): Tak. Czy mógłbyś podzielić się linkiem gdzie to znajdę? bo ja widzę tylko dwie opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 17 minut temu, GlenRice napisał(a): Czy mógłbyś podzielić się linkiem gdzie to znajdę? bo ja widzę tylko dwie opcje. z tego co widziałem to jest tylko w opcji miesięcznej za około 50 zeta, czyli totalnie się nie pyli, już lepiej brać premium na solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlenRice Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Ok, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu nowy kod do League Passa NBA: NBANEWCUSTOMER 35% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 58 minut temu Udostępnij Opublikowano 58 minut temu ignazz od dawna śmiga po forum. ale nie powiem, skoro i tak bym kupił LP to taka promocja cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi