Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

ale znalazłem takie coś, dajcie znać czy przeszło i działa bo mam wątpliwości:

This promo code offers a discount for the League Pass Premium and League Pass Season-Long packages, available to new customers only and to be redeemed in globally excluding the U.S., Australia, India, Japan, New Zealand, Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Poland, Spain, Sweden, United Kingdom, Brazil, Chile, Colombia, and Mexico on NBA.com

3 minuty temu, 24kobe8 napisał(a):

ale znalazłem takie coś, dajcie znać czy przeszło i działa bo mam wątpliwości:

This promo code offers a discount for the League Pass Premium and League Pass Season-Long packages, available to new customers only and to be redeemed in globally excluding the U.S., Australia, India, Japan, New Zealand, Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Poland, Spain, Sweden, United Kingdom, Brazil, Chile, Colombia, and Mexico on NBA.com

załóż konto na nowy mail, ja nie miałem żadnych problemów

pewnie najlepiej płacić też inną kartą niż wcześniej, ale to tak strzelam

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

założyłem nowe konto i śmiga

120 pln na łeb

Coś pięknego

No to chyba tak zrobię.

Tamto było jeszcze ze starych czasów i nie na mojego mejla. Więc teraz będzie lepszą kontrolę. 

Edytowane przez ptak

Jak ktoś będzie szukał chętnego, to się piszę na wersję LP premium za 120 zł. Przez dwa lata korzystałem z promocji, ale przy rezygnacji w tym roku, nic nie przysłali i temat odpuściłem. Nie chce mi się zakładać nowego konta, więc wolę się przyłączyć do kogoś.