ptak Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Słabo bo ja miałem LO na brata a Amazona mam na siebie. Ale 540 na 3 to daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września 432 na 3 tym bardziej, zachęcam do współdzielenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września jak ktoś szuka, to ja mogę dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Muszę mieć Amazon prime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września 19 minut temu, ptak napisał(a): Muszę mieć Amazon prime? Nie, po co? Normalnie z aplikacji albo ze strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Uuu to miło. Czyli jak mam LP to mogę tam opłacić? Bo tak najwygodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Ja opłaciłem jak zawsze na NBA.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Skasowałem przedłużenie suba ciekawe co zaproponują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Mi zaproponowali rabat 20 procent. Wysyłają kod na maila, ważny 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września no ja czekam . niby sezon bez emocji, ale jak mam dać 150 to nie ma co się szczypać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano Czwartek o 16:13 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:13 Jeśli macie konto na superbet, to można oglądać na pełnym ekranie mecz pre-seasson: New York Knicks - Philadelphia 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano Piątek o 06:37 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:37 Mam jeszcze jedno wolne miejsce na Premium NBA LeaguePass na cały sezon i pre-seasson za 180 zł. Chętnych zapraszam na Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano Sobota o 13:57 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:57 Wolne jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano Niedziela o 07:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:50 Też bym się do kogoś przytulił z wolnym kontem NBALP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano Niedziela o 08:43 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:43 To jeszcze jeden i można brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_miko Opublikowano Niedziela o 18:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:42 Hej, ja też chętnie dołączę się do NBA League Pass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 5.10.2025 o 20:42, mat_miko napisał(a): Hej, ja też chętnie dołączę się do NBA League Pass Mam jeszcze jedno wolne miejsce na Premium NBA LeaguePass na cały sezon i pre-seasson za 180 zł. Chętnych zapraszam na Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi