człowiek...morza Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 1 minutę temu, ignazz napisał(a): PKP no gdzie? nie raz próbowałem i co do zasady lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): no gdzie? nie raz próbowałem i co do zasady lipa Żart. Przecież to jest niepojęte jak schrzaniono tak prosta rzecz jak wifi w pociągu. To już na dworcach działa lepiej. A w pendolino gdzie jest 99% przejazdów biznesowych szczególnie I każdy z lappkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Żart. Przecież to jest niepojęte jak schrzaniono tak prosta rzecz jak wifi w pociągu. To już na dworcach działa lepiej. A w pendolino gdzie jest 99% przejazdów biznesowych szczególnie eh rozbudziles moje nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): eh rozbudziles moje nadzieje Ogólnie jest ciut lepiej po LTE ale lasy wokół Łowicza i Włocławka nadal mi zrywają połączenia. Internet z dykty ale nie chce i tu rozpoczynać dyskusji politycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Internet z dykty ale nie chce i tu rozpoczynać dyskusji politycznych Nie krępuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Teraz, LAF napisał(a): Nie krępuj sie Za moich czasów nie było internetu. Teraz ludzie maja dobrobyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 6 godzin temu, 24kobe8 napisał(a): Co za dzbany Też wchodze od razu w games i było git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Na kompiuterze tez bylo git- dobrze ze nie wchodzilem przez apke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia też macie tak, że mecze na żywo można tylko w 720p oglądać i z ogólnej perspektywy wygląda to jak gówno? (PC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): też macie tak, że mecze na żywo można tylko w 720p oglądać i z ogólnej perspektywy wygląda to jak gówno? (PC) U mnie o dziwo na żywo lepiej niż all possessions, niezbadane są wyroki tej apki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): też macie tak, że mecze na żywo można tylko w 720p oglądać i z ogólnej perspektywy wygląda to jak gówno? (PC) u mnie też jest słaba jakość live na pc ale np. odkąd mam tv z play, który działa na "play box" na androidzie i ściągnąłem na to apkę i oglądam na żywo to jest eleganckie 1024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 3 godziny temu, 24kobe8 napisał(a): u mnie też jest słaba jakość live na pc ale np. odkąd mam tv z play, który działa na "play box" na androidzie i ściągnąłem na to apkę i oglądam na żywo to jest eleganckie 1024 nom tylko ja specjalnie kupiłem kompa z monitorem 32' aby już tej swojej krowy TV nie odpalać, a tu jak zwykle LP nie dowozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Oni są jebnięci uważajcie apka wyświetla spoiler wyniku serii PO mimo hidescore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 7 godzin temu, 24kobe8 napisał(a): Oni są jebnięci uważajcie apka wyświetla spoiler wyniku serii PO mimo hidescore U mnie wszystko tak jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Nie no, apka pokazuje wynik serii- dlatego ja wchodze tylko jak juz nie boje sie spoilerow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Mieliście kiedyś coś takiego? Przed chwilą mecz normalnie działał. Oglądam z Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmo.toffo Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Dramat z ta apka na telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Mi też apka pokazywała kto prowadzi w serii. Na pc live max 720P czyli lipa z odtworzenia lepsza jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Jeśli chodzi o problem z jakością na żywo, polecam wypróbować różne przeglądarki. Na chromie też mam kiepski obraz(maks do wyboru 720p które i tak wygląda źle), ale po przełączeniu na safari jest już lepiej. Nie testowałem na Windowsie, ale podobno tam na Microsoft Edge da się oglądać na żywo w 1080p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja (edytowane) 17 minut temu, mayor napisał(a): Ciężko ominąć teraz spoiler, bo jak odpalasz LP to od razu jest spoiler nawet przy hide scores, w RS tego nie ma. Trzeba by prosić kogoś z domowników żeby odpalił i trzymał dziób na kłódkę, gorzej jak jesteś sam w domu gdzie masz spoiler przy hide scores? ja zakrywam lewą część ekranu ramieniem i klikam szybko na meczyk można sobie też zakryć kartką dolną część ekranu Edytowane 17 Maja przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi