kao chen Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Indie mają ilp cały sezon za 50 zł. Próbował ktoś kupić przez vpn? Rok temu blokowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Wiadomo, czy będzie darmowe LP jutro na jakiś okres? Przy próbie zakupu przez apke wyświetla się że pierwszą płatność pobierają po tygodniu (opcja miesięcznych rat), w dowolnym momencie możesz zrezygnować. Mniemam że przez kompa jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Indie mają ilp cały sezon za 50 zł. Próbował ktoś kupić przez vpn? Rok temu blokowali? opcja roczna jest mniej atrakcyjna od miesięcznej , bo w przypadku zmiany ceny za sezon na następny rok ona cię obejmuje ,zaś miesięczna jest non-stop dopóki nie anulujesz zawsze ta sama, na pepperze piszą, że działa, ale wymaga logowania przez Indie, przy próbie wejścia z Polski wypisuje brak subskrypcji. W momencie zakupu oznaczany jest region i wymagany jest przy logowaniu. Edytowane 16 Października 2018 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 a ja mam inne pytanie, czy jak kupie plan 80 meczami, to moge te 80 meczy zobaczyc w ciagu tygodnia? czy dziela to na miesiac? Ponizewaz pozniej jest napisane 8 meczy na miesiac. I nie wiem, czy to tylko taki pomocniczy podzial, czy rzeczywiscie tylko 8 meczy w miesiacu? a druga rzecz, moze ktos mial taki pakiet, obawiam sie, ze jesli bede zalogowany majac ten pakiet i bede sprawdzac wyniki meczy, to jak sie klika na wynik to zawsze jest ikonka watch i mecz odpala sie automatycznie, to czy przy kazdym sprawdzaniu wyniku nie bedzie mi odpalac meczu i odejmowac od puli abonamentowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Ja mam pakiet 8 miesiąc. Mecze narastaja po 8, czyli możesz kumulowac niewykorzystane. Tu nie ma problemu. Wykorzystanie kredytu na mecz trzeba zatwierdzić, nic automatycznie się nie odpala. Edytowane 17 Października 2018 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Właśnie „kupiłem” darmowe 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Wyglada na to ze w tym sezonie nie ma wyboru komentarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batou Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Nie wiem jak przy oglądaniu live, ale dziś rano był wybór na wszystkich meczach z nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 W nocy były domyślne i to dziwnie wybrane (np. NO@HOU był z lokalnej TV zamiast ESPN). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Nad ranem, jak ogladem Clippers-Nuggets, to byl normalnie wybor komentarza na apce na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ja na kompie, mniej więcej do godziny 5. Może gdybym odświeżył to by się pojawiło? W każdym razie dobrze słyszeć że jednak jest wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aress82 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 a ja mam inne pytanie, czy jak kupie plan 80 meczami, to moge te 80 meczy zobaczyc w ciagu tygodnia? czy dziela to na miesiac? Ponizewaz pozniej jest napisane 8 meczy na miesiac. I nie wiem, czy to tylko taki pomocniczy podzial, czy rzeczywiscie tylko 8 meczy w miesiacu? a druga rzecz, moze ktos mial taki pakiet, obawiam sie, ze jesli bede zalogowany majac ten pakiet i bede sprawdzac wyniki meczy, to jak sie klika na wynik to zawsze jest ikonka watch i mecz odpala sie automatycznie, to czy przy kazdym sprawdzaniu wyniku nie bedzie mi odpalac meczu i odejmowac od puli abonamentowej? Ja miałem w ubiegłym sezonie wykupiony pakiet 80 meczy. Przy płatności za całość masz możliwość wykorzystania wszystkich kredytów w dowolnym czasie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 chyba nikt nie poruszał - LP na PS4 śmiga normalnie tak jak rok temu na tej samej apce i patencie, nic nie trzeba zmieniać i oglądamy równocześnie na dwóch nośnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio777 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 chyba nikt nie poruszał - LP na PS4 śmiga normalnie tak jak rok temu na tej samej apce i patencie, nic nie trzeba zmieniać i oglądamy równocześnie na dwóch nośnikach Możesz rozwinąć myśl? Jak w ogóle oglądać League Pass na PS4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Mi pomógł LBS założyłem konto na użytkownika meksykańskiego i śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Możesz rozwinąć myśl? Jak w ogóle oglądać League Pass na PS4? zakładasz profil na meksykańca, tylko zapamiętaj co trzeba wpisywać po kolei bo wszystko będzie po hiszpańsku, musisz w necie znalezc nazwe prowincji/stanu i poprawny kod do niego, następnie z tego profilu sciągasz tamtejszą apke NBA i na koniec odpalasz ja już z konta z przypisanym psn Mi pomógł LBS założyłem konto na użytkownika meksykańskiego i śmiga. pamiętaj, że teraz możesz oglądać na konsoli oraz tablecie/lapku/komie jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio777 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Dzięki @LeweBiodroSmoka! Dzisiaj wypróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borat Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dlaczego jakość obrazu jest tak marna. Jeszcze pół biedy, że nie ma 4K ale żeby w dzisiejszych czasach nie oferowali transmisji nawet w FullHD? W tym najwyższym pakiecie League Pass za 580 zł też jest taka bieda w 720p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Tak, w najwyższym pakiecie też jest jedynie 720p. Kontaktowałem się swego czasu w tej sprawie zarówno z NeuLion'em (techniczny dostawca usługi), jak i z przedstawicielami NBA odpowiedzialnymi za szeroko rozumiane "sprawy digital". Niestety nie odniosłem wrażenia, że mają parcie na chociażby powrót to 1080p, o wprowadzeniu 4K, czy HDR nie wspominając. A szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Kiedyś o tym pisałem prawdziwe HD 1080p z bitrate 20 mega jest tylko na wersji USA Edytowane 25 Listopada 2018 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi