joker Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jest opcja paypal albo credit card. karty kredytowej ni mam czyli zostaje paypal. Co o znaczy ze beda prowizje pobierać, jeśli kupię przez nich sobie LP to będą coś ze mnie ściągać, jak to działa ? 0_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Ta opcja credyt card to tylko nazwa przyjmuje też karty debetowe sam z takiej korzystam To chyba oczywiste, że będą ściągac dopuki nie zrezygnujesz z wykupienia co miesiąc , albo co rok, wystarczy wysłać maila, że rezygnujesz i więcej razy cię nie obciążą. Edytowane 22 Lutego 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Nie mam debetowej, mam zwykłą płatniczą. Ona też pójdzie w tej opcji credit card? Ale mi chodzi czy paypal coś będzie mi pobierało z konta? Bo ja kupiłbym od razu na rok czyli tylko jednokrotnie by mi pobrano opłate za LP. Pytam, ponieważ pisałeś o jakiejś prowizji paypal i nie wiem co oni pobierają Edytowane 22 Lutego 2015 przez joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Tak nie ma znaczenia rodzaj karty, istotne jest czy masz odblokowane transakcje poprzez internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Co do płatniczej to nie jestem pewien, bo na takiej karcie nie da się robić zobowiązań - wystarczy ją wstukać i zobaczyć , czy pójdzie. Uzyskanie karty debetowej to teraz żaden problem - każdemu dają nawet do nowego konta. Prowizja PayPal jest pobierana od z kwoty zakupu, a nie od ciebie, ale nowy regulamin mówi, że jeśli wycofasz się z tranzakcji to prowizję pobiorą od ciebie.Obawiam się, że karty płatniczej PayPal nie przyjmie - ale pewny nie jestem. Cała zasada PayPal opiera się na dopisywaniu stałych zobowiązań, a z tą kartą płatniczą nie da się tak zrobić. Edytowane 23 Lutego 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tak nie ma znaczenia rodzaj karty, istotne jest czy masz odblokowane transakcje poprzez internet. Czyli w polu credit card mogę wpisać numer nonta mojej karty płatniczej? Bo wpisuje się numer konta co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Cardholder Name Twoje dane Number Numer na karcie Security Code 3znakowy numer ze specjalnego pola na karcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ahh myślałem, że to sie pidaje numer konta bankowego. Okej. Mam kartę Visa z PKo i numer na niej jest ten z przodu tak? podajże 16 cyfrowy? A ten specjalny jest z tyłu, 3 cyfry tam gdzie jest ,,podpis"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 okej, dzięki za wszystkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 DObra jeszcze jedno Jest apka z League Passem na ps4? Coś czytałem, że jest ale nie wiem skąd ją pobrać, w ps store nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Jak zainstalować apkę league pass na smasung smart tv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhol Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Odpowiadając na twoje pytania Dhol : Tak możesz zrezygnować po miesiącu biorąc opcję miesięczną. To teraz pytanie - jak zrezygnować? W My Packages itd mam moją subskrypcję, ale nigdzie nie mogę jej anulować, jedynie zrobić upgrade. Jedyną opcją jest pisanie do jakiegoś supportu lub blokowanie subskrypcji w banku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To teraz pytanie - jak zrezygnować? W My Packages itd mam moją subskrypcję, ale nigdzie nie mogę jej anulować, jedynie zrobić upgrade. Jedyną opcją jest pisanie do jakiegoś supportu lub blokowanie subskrypcji w banku? Tak jedyną opcją jest pisanie do supportu najlepiej po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Chyba trzeba napisać jakiś tutorial do LP. Jak chcesz zrezygnować wystarczy napisać do nich (nawet jak Kali): "canceled nba league pass" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak zainstalować apkę league pass na smasung smart tv? A jest w ogóle taka aplikacja? mój tv nic nie znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 A jest w ogóle taka aplikacja? mój tv nic nie znalazł. NBA Game Time App Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Brak pasujących wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) NBA GAME TIME Ci nie znajduje? E: http://leaguepasssupport.nba.com/link/portal/7801/7801/Article/1037/What-Samsung-Smart-TV-models-are-supported-for-NBA-League-Pass E2: NBA League Pass What Is It? NBA League Pass Broadband and NBA League Pass Mobile allow you to stream regular-season NBA games to your PC or mobile device. In addition to being able to watch games that might not be broadcast in your area, you also get real-time stats and other features. This service is co-owned by the NBA and Turner Sports Interactive, and games are subject to the same blackout restrictions that you’ll encounter with normal TV broadcasts. Edytowane 26 Lutego 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Może zrobimy jakieś FAQ (nowy temat?) bo ciągle powtarzają się te same pytania. Sprawdziłem ostatnie kilka stron i oto najbardziej nurtujące pytania. Jak mam płacić za League Passa (dalej LP)? Płaci się kartą (płatniczą, kredytową, obojętnie. Tylko musi mieć odblokowane płatności internetowe) lub przez Paypal Czy za LP można zapłacić inaczej niż tylko kartą kredytową? Tak, można zapłacić przez PayPal Czy LP trzeba wykupywać co miesiąc czy przedłuża się automatycznie. Do kiedy trwa abonament?Abonament (miesięczny) wykupujemy raz, a płatności pobierane są z konta. Subskrypcja trwa tak długo aż z niej nie zrezygnujemy. Jak zrezygnować z LP? Trzeba napisać mail pod adres nbasupport@neulion.com z chęcią rezygnacji. Wystarczy formuła "league pass cancel" Czy mogę oglądać NBA na telefonie (system andorid)? Tak, służy do tego aplikacja "NBA GAME TIME" Czy jest możliwość "grupowego" zakupu LP i cieszenia się nim przez kilka osób. Czy istnieją jakieś techniczne mechanizmy ograniczające takie oglądanie meczy? Nie da się oglądać meczu na żywo na dwóch różnych komputerach w tym samym czasie. LP zawsze kogoś automatycznie wyloguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi