Kraso Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ale z tego co mi wiadomo to ta subskrypcja miesięczna będzie się tak odnawiać w nieskończoność... Czy może ktoś mi potwierdzi że jak mam miesięczną subskrypcję to ona po miesiącu wygaśnie czy tak się będzie odnawiać w nieskończoność? Będzie się odnawiać dopóki jej nie anulujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dillinger79 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Będzie się odnawiać dopóki jej nie anulujesz. a jak to zrobić? bo pamiętam że wersję free można było w opcjach ustawienia konta odznaczyć, a tutaj w przypadku tej miesięcznej nic takiego nie widzę; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 a jak to zrobić? bo pamiętam że wersję free można było w opcjach ustawienia konta odznaczyć, a tutaj w przypadku tej miesięcznej nic takiego nie widzę; google.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek112215 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 google.com Na googlach wyszukałem że jedyną możliwą opcją jest anulowanie przez wysłanie im emaila z żądaniem wyłączenia subskrypcji. Czy to prawda? Czy może jest jakaś jeszcze inna opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_k Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jak ktoś z Was jest jeszcze na trialu i nie wykupił pakietu LP - zapraszam >>http://www.e-nba.pl/topic/3766-s-league-pass-premium/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 preseason się skończył a jakość obrazu w większośći meczów dalej żenująca. Czy oni naprawdę mają zamiar utrzymać ten "standard" przez cały sezon? Jeśli tak trzeba się rozejrzeć za jakąś alternatywą dla ilp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 no własnie miałem to samo odczucie wczoraj na meczu Bulls-Cavs czułem sie jakbym ogladał z chinskiego streama 5 lat temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Przecież co roku jest tak, że oglądanie niektórych meczów w czasie darmochy, to straszna męczarnia. Zawsze myślałem, że robią sobie tym średnią reklamę. Będę zdziwiony jeśli po 4 listopada nic się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dillinger79 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Przecież co roku jest tak, że oglądanie niektórych meczów w czasie darmochy, to straszna męczarnia. Zawsze myślałem, że robią sobie tym średnią reklamę. Będę zdziwiony jeśli po 4 listopada nic się nie zmieni. tyle tylko, że teraz odpaliłem [nie na żywo] mecz lakers-clippers i tnie niemiłosiernie, moim zdaniem mają tam jakiś problem; ps. serdeczne dzięki dla tego inteligenta co to poradził jak anulować subskrypcję na LP przy użyciu google; takie mądrości możesz sprzedawać komuś innemu, a najlepiej zamiast pisać bzdury nic nie pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek112215 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ps. serdeczne dzięki dla tego inteligenta co to poradził jak anulować subskrypcję na LP przy użyciu google; takie mądrości możesz sprzedawać komuś innemu, a najlepiej zamiast pisać bzdury nic nie pisz to może Ty wiesz jak to anulować? bo bardzo mi na tej informacji zależy a nie chcę aby mi zżerało co miesiąc 60 zł jest jakaś opcja oprócz wiadomości e-mail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dillinger79 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 to może Ty wiesz jak to anulować? bo bardzo mi na tej informacji zależy a nie chcę aby mi zżerało co miesiąc 60 zł jest jakaś opcja oprócz wiadomości e-mail? jak był okres darmowy to dało się to robić z pozycji opcji na swoim koncie; teraz nie wiem jak to zrobić, ale sądzę że to samo wygasa i nie ma żadnej subskrypcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek112215 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To czy w takim razie jest ktoś, kto wie w jaki sposób mogę anulować International League Pass? Bo chciałem tylko wypróbować ten darmowy Trial ale zamiast tego pobrało mi 59.99 z konta bankowego i mam włączoną subskrypcję miesięczną na ILP... Jak mogę to wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbogacz1986 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Lolek napisz do nich ze z dniem tym i tym rezygnujesz z lp i zeby ci nie pobierali kasy. O innej opcji nje slyszalem chyba ze przelac srodki na inne konto. Ja tak zrobilem nic nie anulowalem i mi nic nie pobieraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek112215 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 A możesz mi powiedzieć na który mail lepiej napisać? Na ten nbasupport@neulion.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dillinger79 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 więc tak zalogowałem się na amerykańskim PSN ściągnąłem aplikacje nba game time zainstalowałem, uruchomiłem wpisałem dane swego konta z LP + hasło i wysykauje mi że podaje błędne hasło robię coś nie tak? czy ta aplikacja nie działa w tym momencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Odpal Game Time na domyślnym użytkowniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbogacz1986 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 http://leaguepasssupport.nba.com/link/portal/7801/7801/Article/667/How-can-I-cancel-my-NBA-LEAGUE-PASS-Digital-subscription Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Ludzie wy naprawdę macie coś z komputerami - na początku owszem cięło i rozmywało, ale teraz od dwóch dni działa idealnie i obraz jest super - wystarczy założyć nowy flash player i posiadać procesor, który uciągnie przekaz - ja mam core i5 w laptopie i nie narzekam. Od dwóch dni działa bez jakichkolwiek zacięć i obraz jest idealny. To wasz problem, a nie wina NBA.com Wydaje mi się, że poprawiono kompresję i to generuje większe obciążenie na procesor. Uzyskano lepszy obraz na tej samej ilości przesyłanych danych. Edytowane 1 Listopada 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Dokładnie. U mnie na starym kompie żyleta. Edytowane 2 Listopada 2014 przez Look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek112215 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 http://leaguepasssupport.nba.com/link/portal/7801/7801/Article/667/How-can-I-cancel-my-NBA-LEAGUE-PASS-Digital-subscription A co jeśli po wejściu w ten link mam napisane że nie posiadam żadnych subskrypcji a kasę z konta mi pobrali? A kiedy wchodzę na konto z tego linku https://watch.nba.com/nba/secure/account to mam w "My Account" napisane że "My Packages" "League Pass (Monthly)" Może mi to ktoś objaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi