WiCiU Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Czy ktoś sie orientuje jak to wygląda z anulowaniem Trial LP ? Bo słyszałem żę kilku osobom sie przedłużyło i były potem problemy. Chciałbym wiedzieć jak to trzeba ogarnąć że uniknąć płacenia a obczaić kilka meczy i jak cały ten system funkcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelim Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 LP płacąc ratalnie mogę zrezygnować po każdym miesiącu czy tylko mam rozłożoną płatność? Możesz zrezygnować przed każdym następnym miesiącem. Czy ktoś sie orientuje jak to wygląda z anulowaniem Trial LP ? Bo słyszałem żę kilku osobom sie przedłużyło i były potem problemy. Chciałbym wiedzieć jak to trzeba ogarnąć że uniknąć płacenia a obczaić kilka meczy i jak cały ten system funkcjonuje Trial length:October 28, 2014 to November 4, 2014 You will be billed on:November 5, 2014 Opt out by November 4, 2014 to avoid any charges. Opt out from your application settings. Czyli musisz zrezygnować najpóźniej 4 listopada do końca dnia ich czasu. 5 listopada już naliczają płatność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jak wygląda trial LP na androidzie? Działa bez zarzutu na komach z wysoką rozdzielką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 a to poprostu sie na tym koncie odmawia dalszego pakietu czy trzeba wysyłać jakieś maile do supportu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A jak jakość panowie? Na razie oglądam z cyfry spurs... poprawiło sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 ogladalem mecze rano z odtworzenia i jakość ILP koszmarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holy Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja przepstrykałem wszystkie dzisiejsze mecze i póki nie zrobi się fullscreen'a to jest ok, ale na pełnym jakośc koszmarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Panowie, co sknociłem? Chciałem sobie pooglądać jako free trial, ale chyba nie kliknąłem gdzieś gdzie trzeba i nie widzę opcji rezygnacji mało tego - kasa z konta ściągnięta!!! Hmmm..da się to jakoś anulować bo wygląda na to jakbym nie korzystał z free trial tylko dokonał zakupu pakietu. Napisałem do supportu - czekam, Czy ktoś też tak miał? Edytowane 29 Października 2014 przez Look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Oglądałem właśnie cały mec zSpurs z Mavs. Dalej są te wqrwiające stopklatki. W tamtym roku poprawiło się po okresie free trial. Może teraz też tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 u mnie tez obraz sie zatrzymywal w tym meczu, mam nadzieje ze pozniej sie to poprawi, podobnie jak rok temu, po zakonczeniu darmowej probki, natomiast jakosc meczu Nowy Orlean Orlando, katastrofa na duzym ekranie, full screen :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A to nie chodziło właśnie o to, że za dużo osób naraz siedzi w czasie triala i stąd te ścinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Śmiem stwierdzić, że po 4.11 ilość użytkowników LP spadnie o około 50-60%, a po tym wszystko wróci do normy. Co do jakości to nie była ona zła, mi się przyjemnie oglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Kurde właśnie też nie wiem o czym piszecie, u mnie jakość ok i nie zauważyłem stopklatek (jedynie kilka czarnych ekranów trwających z 0,5 sek na dal@sas). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Żeby odpalić ten darmowy free trial, trzeba wejść w to okno, gdzie normalnie sie wybiera pakiet miesięczny, albo roczny i wybrać którąś z opcji ? Nie za bardzo widzę tutaj innej możliwości. I czy oni pobiorą tą kwotę z góry i po anulowaniu zwrócą, czy dopiero wezmą, kiedy nie anuluje tego ? Bo widzę, że koledze pare postów wyżej pobrali kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 tak kupujesz jak trial, bo jak wybierasz trial to otwiera sie na ekranie najpierw opcja płatna purchase , a poniżej darmowa try it for free. Kwotę pobierza jak wybierzesz opcje purchase jak wybierzerz try it for free to zablokuje 1 zł i napisze , że pełna kwota zostanie pobrana 5 -tego. Anulować można na swoim koncie wyświetla się link do anulowania w opcjii packages. Nie jestem pewien czy poprawi się jakość znacząco po trialu na pewno trochę tak , ale co będzie jak większość będzie chciała kupić , albo nie zrezygnuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos90 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja miałem gorszą jakosć niż w pre ;/ za co te pieniądze ;/ jdopiero po fakcie i obejrzeniu meczu na kompie zauważyłem że na ps3 już jest altualizacja aplikacj nba game time i można oglądać mecze i , zrobiłem ją i jakość fajna nie przerywa więć jest ok jutro już ogladam na ps3 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 jak się wejdzie na nba.com to coś piszą o aktualizacji adobe flash playera to pewnie jest przyczyna kłopotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 idzcie w c*** z tym lp, chyba wezme w tym roku subskrypcje dopiero w grudniu bo dzisiaj spurs mavs nie dalo sie normalnie ogladacv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 kupiłem na miecha w domu głód dzieci suchary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nie wiem po co się pchacie w LP jak to --> http://www4.ballstreams.com/ jest dużo lepsze i tańsze. Raz, że jest do wyboru komentarz, to jest 7 serwerów z których można oglądać jeden mecz. :]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi