tobiasz_zagan Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Panowie w tym roku po raz pierwszy wykupiłem LP Premium i mam pytanko co do tej jakosci bo tez mam takie przestoje jak pisaliscie wyzej. W meczu Miami - cavs faktycznie byla masakra natomiast wczorajszy boston - brooklyn było juz lepiej ale powiedzcie czy to jest tak faktycznie ze teraz jest taka miazga a w sezonie bedzie juz ok czy jak ? Do tej pory sądziłem ze mam zamało ramu w laptopie (2 giga) ale skoro wszyscy tak mają to chyba sie wstrzymam narazie z dokupywaniem pamieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 2gb powinno być ok. Co do jakości to w zeszłym roku też tak miałem, że pre był do dupy, a sezon właściwy już był na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mski Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kupując na miesiąc LP mam go do końca tego miesiąca czy na 30 kolejnych dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STF1938 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 to ja zapytam jeszcze czy co miesiac trzeba kupować czy samo sie przełuza? I przez jaki czas działa ta subskrypcja miesieczna do czerwca czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo11 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 żeby sprawdzić swoją zniżkę należy wejść w swoje pakiety Thank you for being a loyal NBA LEAGUE PASS subscriberTo demonstrate our appreciate, we are pleased to provide you with the following:Continued access to NBA LEAGUE PASS at no charge during the months of September and October. The lowest full-season price available on your 2014-15 NBA LEAGUE PASS subscription. This price is ONLY available to returning NBA LEAGUE PASS subscribers from last season like you. League Pass (One-Time) zł431.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ja mam tak: Thank you for being a loyal NBA LEAGUE PASS subscriber To demonstrate our appreciate, we are pleased to provide you with the following: Continued access to NBA LEAGUE PASS at no charge during the months of September and October. The lowest full-season price available on your 2014-15 NBA LEAGUE PASS subscription. This price is ONLY available to returning NBA LEAGUE PASS subscribers from last season like you. League Pass Premium (One-Time) zł543.99 W tamtym roku po kodzie 15% za przedłużenie ściągnęło mi 169,99 USD, czyli z grubsza to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Kurna ja tego nie mam. Problem pewnie w tym ze jakos w sierpniu sobie anulowalem pakiet, zeby mi z automatu nie przedluzylo w nieodpowiednim momencie - obecnie nie mam zadnego lp kupuje od 2 czy 3 lat. To samo konto te same dane caly czas. Da sie to jakos inaczej odpalic czy trzeba pisac i jeczec do supportu? Czy promo kody sa na ten sezon, jesli tak to czy jedno z drugim sie laczy (watpie ale kij ich wie) i da rade miec wiecej niz -15% upustu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie ma w tym roku promo kodów. Wygląda na to że albo weźmiesz to co dają albo dostaniesz po normalnej cenie. Jedyna możliwość żeby kupić taniej to zrobienie tego za granicą. Jeśli chcesz skorzystać z tej oferty pewnie pozostaje Ci support. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 zobaczycie, że po rozpoczęciu sezonu dla tych co się nie zdecydują dadzą kody większe niż tym co przedłużają - tak było w NFL za przedłużenie 10 %, a dla tych co nie wykupili po rozpoczęci sezonu po 3 tygodniach 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) NBA dodało automat rozpoznający zakup przez proxy od tej pory próba zakupu przez proxy jest rozpoznawana i wypisują się ceny w funatach angielskich i to 720 funtów, albo zobaczymy komuniat o błędzie bo nasz adres nie pokrywa się z adresem karty - przeczytane na innym forum. Podobno już zakup przez proxy przestał działać. Edytowane 25 Października 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mski Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Też macie taki problem że po wybraniu triala wyskauje wam info ze już macie "wykupioną" tą usługę a meczy nie możecie obejrzeć ? Oczywiście mam na myśli mecze te chociażby z pre season bądz te z poprzendiego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tivec Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam. Jestem zupełnie nowy w temacie League Pass i po raz pierwszy chciałbym skorzystać z tej opcji. Mam w związku z tym parę pytań. 1. Pamiętam, że w zeszłym roku była opcja Digital Team Choice. Będzie ona w tym roku i czy będzie dostępna w Polsce? 2. Zauważyłem, że do dwóch dostępnych League Passów, dodano nowy, NBA TV z możliwością oglądania 10 gier w tygodniu. Pytanie moje, czy sam mogę sobie te gry wybrać, czy samemu mi te gry są wybierane? 3. Warto wybierać miesięczny, czy roczny abonament. Z góry dzięki za każdą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Trzeba znów podawać dane kart do tego free traila ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mski Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A to niech się walą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasdadas Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Cześć . O co chodzi z NBA TV za 19,99 miesięcznie? Będę mógł oglądać do 10 gier tygodniowo czy coś źle rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomMeGusta Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wydaje mi się, że chodzi o 10 narzuconych spotkań w tygodniu, transmitowanych w NBA TV. Coś na zasadzie meczów w Canal+. Ja mam z kolei pytanie o miesięczny abonament. Czy po zakończeniu sezonu można go anulować i płacić po 59 zł tylko do końca czerwca i zacząć ponownie na początku listopada? Pewnie anulowanie po sezonie nie jest możliwe, bo wychodziłoby taniej niż za jednym podejściem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) kilka odpowiedzi : 1) tak w free trial działają mecze z poprzedniego sezonu i z presezon - przynajjmniej u mnie. ( wykupienie na PL ) 2) czy trzeba podawać dane karty - są one w systemie wystarczy podać kod CCV karta jest obciążana blokadą na 1 PLN 3) NBA TV to wybrane 1 lub 2 gry dziennie . Wybrana przez NBA TV - przeważnie są to gry słaby mocny - rzadno są to gry na szczycie. Nie oczekuj , że dostaniesz hitowe mecze w tej cenie. 4) Tak wychodzi taniej 60*8 = 480 i da się w dowolnym momencie przerwać - w zeszłym sezonie tak kupowałem na miesiące i zrezygnowałem i wyszło mi taniej - ale jak tak zrobisz to tracisz mecze wakacyjne nba summer games i mecze reprezentacji usa z wakacji jaki i rozgrywki presezon z następnego sezonu. Edytowane 28 Października 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelim Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Panowie świeże info odnośnie LP kupionego w trakcie zagranicznej wycieczki. Właśnie z takiej wróciłem - opcja nadal jak najbardziej aktywna. Płaciłem przez paypala (z podpiętą kartą), więc nie wiem czy bezproblemowo działa przy zwykłej płatności kartą - zresztą wydawało mi się to bezpieczniejszym rozwiązaniem przy proxy przez zalogowanie się na konto w PP niż podanie wszystkich danych karty. Oszczędność 150 zł. Cały rok z góry (jedyna opcja płatności przy korzystaniu z paypal). Dziś dam szansę jeszcze C+ jutro już MIA-WAS na LP :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 LP płacąc ratalnie mogę zrezygnować po każdym miesiącu czy tylko mam rozłożoną płatność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi