medyk Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 jaki kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 To jeśli mam swojego człowieka w Brazylii, mogę mu zlecić kupno LP? Ale heca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 oczywiście, taniej jednak będzie samemu "pojechać" do Ekwadoru, całe dwa baksy taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 oczywiście, taniej jednak będzie samemu "pojechać" do Ekwadoru, całe dwa baksy taniej połknie kilkadziesiąt kapsułek z heroiną i powinien wyjść na czysto...za 40 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 som te kody promo 10%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ja może miałbym opcje żeby jakiś do Juan mi kupił lp, tylko czy napewno przejdzie ten motyw, że on tam ze swojego konta kupuje, a ja tutaj korzystam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 po co ktokolwiek miałby ci kupować, samemu można to zrobić. Zmieniasz proxy, kupujesz, wracasz do swojego ip i oglądasz. Wszystko działa bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Wcześniej ktoś napisał, że rok temu to i owszem a w tym mają ukrócić ten proceder.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Żeby tylko nie mieli gdzieś w regulaminie, że jeśli ogląda się w innym państwie niż się zakupiło, to blokują konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 dlatego wystarczy wybrać opcje miesięczną i niezbyt wiele sie ryzykuje. Z drugiej strony, nie bardzo mi sie chce w to wierzyć, w blokowanie zakupów w innym kraju, przecież każdy moze byc na wakacjach gdzie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 a ile kosztuje opcja roczna w takim ekwadorze? ta zwykle bez premium... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 dziala wam ten freeview lp? bo ja niby mam wykupiony ale jak wchodze w mecz to kaze mi wykupic jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No to jednak kupiłem LP nie czekając na kody zniżkowe. Chęć obejrzenia preseason zwyciężyła. W sumie nie po to odkładełm po stówie przez 5 miesięcy żeby sobie żałowac . Pierwszy wniosek: mam wrażenie,że jakośc obrazu jest z roku na rok...gorsza. W sumie nie wiem czy gry przedsezonowe są pokazywane w jakości HD ale ogladając na 3000 kbps obraz jest taki sobie.Szczena nie opada. Ciągle mam wrażenie,że 3 lata temy, gdy pierwszy raz kupiłem i oglądałem LP jakość była lepsza. Sam już nie wiem. Lecz wszystko chodzi płynnie. Czekam na mecz Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Kupowales w polskiej cenie, za 480? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 a ile kosztuje opcja roczna w takim ekwadorze? ta zwykle bez premium... 99,99 usd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Czym się różni premium od zwykłego? I jakby co ktoś kto dostanie kod żnizkowy i go nie użyje, podarowałby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Hmmm, to moze skusze sie na sprobowanie, watpie, zeby NBA zawieszalo konto bez zwrotu kasy, takze licze, ze w razie co zwroca kase. Co do premium, to masz chyba NBA TV i konferencje, ale nie jestem pewien, zerknij na nba.tv tam masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 120PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 150pln. Filipiny są za 320. Ale nie wiem już, czy próbować czy juz wywalić 475 za polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) najbezpieczniej jest kupować właśnie z opłatą miesięczną w przypadku blokady nic nie tracisz Edytowane 7 Października 2014 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi