alecotojest Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Spokojnie kolego Po pierwsze dzięki za te dane, nie znałem ich. Po drugie po co ten pouczający ton Oczywiście, że jest to jasne, że do różnych serwerów są róznę prędkości i spadek tejże możę być spowodowany zarówno wąskim gardłem po stronie serwera docelowego jak i jednego z pośredniczących. Stąd też było moje wcześniejsze pytanie o przepustowość jaka wychodzi Wam na tym serwerze. Ponadto mój post odnosił się do ustawienia jakości w playerze, więc Twoja odpowiedź trochę nie do końca na temat Ustawiam na 3000kbit i oglądam płynnie co prezczy temu "watch smoothly". Wg rozpiski powinienem w takim razie mieć zacięcia obrazu, a nie mam. Przy okazji skąd się łączysz?? Łącze się bezpośrednio , mieszkam w Polsce - ale mam dostawcę sieć kablową i ping na poziomie 3 do 6 podczas gdy wszyscy więksi operatorzy mają pingi na poziomie 50-300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipcior Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Łącze się bezpośrednio , mieszkam w Polsce - ale mam dostawcę sieć kablową i ping na poziomie 3 do 6 podczas gdy wszyscy więksi operatorzy mają pingi na poziomie 50-300. A konkretnie do speed.neulion.com jaki masz ping?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) A konkretnie do speed.neulion.com jaki masz ping?? Ta strona mi nie działa - błąd 404, a tamta strona nie podaje pingów - mam już dosyć dyskusji - ide spać Edytowane 11 Listopada 2013 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipcior Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Ta strona mi nie działa - błąd 404, a tamta strona nie podaje pingów - mam już dosyć dyskusji - ide spać Bo to nie jest strona tylko adres serwera Chodziło o zrobinie pinga z poziomu linii poleceń, dobra, nie męczę już w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 219,99 USD to jest cena na UK, pewnie mieszkasz w Angli, albo masz zarejestrowaną kartę bankową w UK, lub podałeś adres w UK. - Jeśli tak nie jest to nie mam innego pomysłu. No to niezle - bylem w Anglii jak kupowalem rzeczywiscie, ale tylko przez kilka dni. Karta Polska, podalem adres polski, mieszkam w Polsce. Chyba zly moment wybralem, zeby placic w czasie wyjazdu. Cholera. Makabra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 No to niezle - bylem w Anglii jak kupowalem rzeczywiscie, ale tylko przez kilka dni. Karta Polska, podalem adres polski, mieszkam w Polsce. Chyba zly moment wybralem, zeby placic w czasie wyjazdu. Cholera. Makabra. Trzeba było wybrać się do Egiptu tam jest 99 USD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 skąd dokładnie stream idzie tak naprawdę nie wiadomo, jak stoi sobie jakiś load balancer na drodze i wybiera serwer zapodający stream, to może iść i z księżyca. to też może powodować różne prędkości, rzecz jasna. a apropos 404 i błędu z tomcata - miałem i dziś i wczoraj i tylko na chrome, a na ff działało bez zająknięcia. dwa różne kompy, ale ta sama sieć wewnętrzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zakupilem sobie lp i chyba bede przedluzal co miesiac bo wychodzi ze razem z po to bedzie jakos 120 funtow? wychodzi taniej niz wykupywac cale, jakosc hd, moze nie full nie tak jak sciagane mecze ale bardzo spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Też wam wczoraj mecze lagowały? Czy to moje łącze ? Bo zaczynam sie martwić, na realgm też ludzie narzekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dul3k Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Siema, chcialbym kupic league pass na miesiac, ale nie mam karty kredytowej. mam tylko karte platnicza. czy jest jakas mozliwosc kupna league passu za pomoca karty platniczej? jesli nie to moze ktos z was bylby na tyle uprzejmy zeby kupic mi konto na miesiac za niecale 52 zl, napisac na gg 16218996 i wystawic na allegro za np 60 zl i ja bym zaplacil poprostu przelewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Tak, mozesz zaplacic zwykla karta platnicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 tylko, ze ona musi miec wypukle tloczenia liter, takimi mozna placic online. No chyba, ze juz obecnie wszystkie tak maja,bo jeszcze rok temu wiem, ze tak nie bylo. Tylko musisz sie upewnic, czy nie masz w banku ustawionych limitow na platnosci online na 0, to musisz to w banku przestawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Widzieliście reklamę league pass'a w C+? Tekst chyba był tłumaczony z angielskiego translatorem. Byłem zażenowany. Jakbym miał opierać się na tej reklamie to bym nie kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dul3k Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tak, mozesz zaplacic zwykla karta platnicza. mam karte platnicza z wypuklymi literkami. na allegro place nia bez problemu a league passa nie moge kupic za zadne skarby ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 mam karte platnicza z wypuklymi literkami. na allegro place nia bez problemu a league passa nie moge kupic za zadne skarby ;/ A nie da się z paypala zapłacić? @Kubas - czasami złapie jakiegoś laga, ale bardzo rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wycofali platnosc paypalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 wypukłość tłoczeń nie jest decydująca, zależy dużo też od banku wydającego kartę - ja na ten przykład mam płaską z BZ, Visa Electron, a spokojnie nią płacę w necie. za ILP też nią zapłaciłem raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wycofali platnosc paypalem nieprawda, jest tylko przy płatności za rok z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Tymczasem miesięczny LP podrożał o 2 dolary, czyli to co przewidywałem... Nie może być taniej niż przy płatności z góry za cały sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Closed_captioning takie cos znalazlem na guglach ale nadal nie kumam co to CC daje przy streamie z lp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi