SkoczekS1 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 cena powinna jutro pojsc w dol bo wkoncu jest jeszcze napisane rest of season+PO ... moze za standard package bedzie gdzies 40-50 $ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 wątpię. ja mam ilp za regular i w opcjach mogę sobie upgrade'ować do play-off za tę samą cenę, która jest dla wszystkich spieprzyłem, bo przez długi czas była promocja, ale to w sumie i tak byłoby tylko 10 dolców mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 racja nie spojrzałem, że to jeszcze ostatni tydzień się łapał. Ale w sumie na espn playerze łapał sie również ostatni tydzień i było po 35€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 jest zniżka 30%, wychodzi 170zł --> http://www.mvp-magazyn.pl/news/nba-leag ... nstrukcja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 jest zniżka 30%, wychodzi 170zł --> http://www.mvp-magazyn.pl/news/nba-leag ... nstrukcja/ i tak drożyzna ... nie stać mnie ... moze za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zajebiście, chcąc zaoszczędzić kupiłem sobie playoffy już z miesiąc temu, bo pomyślałem że im później tym drożej. A teraz z taką zniżką mi tu ktoś wyskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 wlasnie przypomnialo mi sie ... ostatnio mialem okazje obejzec mecz z League Pass na monitorze 16:9 i ku mojemu zaskoczeniu czarne paski wcale nie znikły i obraz byl relatywnie mały ... Pytanie czy majac monitor/TV o proporcjach 16:9 da sie ogladac na calej powierzchni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 To zależy od rozdzielczości. Paski są o tyle dobre, że tylko po zjechaniu myszką na nie znika pasek z przyciskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaarox Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 witam, Możecie wybrać lepszą jakość niż 1600 ?? U mnie tylko 800 i 1600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Czy jesli wypełnie za godzine to bede mogl juz dzis ogladac playoffy? Czy sie czeka na jakas akceptacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dostęp bedziesz mial z mejsca zaraz po wpłacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ja podłączyłem sobie komputer do 42 calowej plazmy i obraz jest pełny bez żadnych pasków, pasek nawigacyjny znika jak przejedzie się myszką w bok. w najlepszej jakości obraz jest lepszy niż hd z canalu+s. co dziwne jak kupiłem 21 calowy monitor niby hd to obraz jest dużo gorszy, ale żadnych pasków nie ma (monitor oczywiście 16:9) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 szkoda ze kupilem sobie rogowke to bym mial na ilp jak dlugo ta promocja 30% ? ktos k**** wie jak zmienic plik 720p na 540 p bo moj komp nie czyta 720p a teraz kazdy mecz do sciagniecia na davce i ss jest 720 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jak jest z logowaniem się do LP w tym samym momencie z różnych kompów bo wyszła mi opcja że znajomy też jest chętny na zakup i tak właśnie myślimy czy się nie zrzucić. ktoś takie coś uskutecznia czy nie bałdzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nie bardzo. Z kumplem chcieliśmy sobie obejrzeć któryś mecz z 2 kompów jednocześnie i wywalało jeden non stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 jak to jest z tym league pass? bo mialam miesieczna subskrypcje na Regular Season, dopoki z niej nie zrezygnuje (wysylajac maila?) obowiazuje ona nadal? teraz drugie pytanie, w razie rozpoczecia nowego sezonu, normalnie wszystko powraca? bo teraz nie mozna sie nawet zalogowac. Czyli bedzie mozna normalnie to zrobic, zmienic ustawienia, czy tez dokupic inne opcje? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 no to czekamy na ofertę na nowy sezon. Liczę na naprawdę atrakcyjną i zachęcająca cenę nie tylko adekwatną do liczby spotkań w sezonie zasadniczym, ale również do tego całego zamieszania, czekania, zmiany kibicowskich preferencji na nhl czy nfl, ale zobaczymy co nam zaoferuje liga :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ja licze na darmowy LP do nowego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 oo tak, to obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Powinni dopłacać za to że przerzucę swoje zainteresowanie sportowe (liga okręgowa)na NBA. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi