Juicy Fruit Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Czy All Star Weekend będzie można oglądać na LP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimakPL Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 tak wszystko bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_filipowski Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 A ja mam takie pytanko. Kupiłem jakiś czas temu Half-Season Premium czyli też z opcją oglądania na telefonie. Ostatnio nabyłem odpowiedni telefon Samsung Galaxy S i chciałem cieszyć się League Passem w telefonie. Jednak w markecie androida są dwie wersje Game Time. Wersja Lite darmowa i zwykła czyli ta premium za którą trzeba zapłacić ok. 30 zł. Teraz pytanie dlaczego mam ponownie płacić za coś za co wcześniej zapłaciłem wybierając opcje Premium. Czy macie może jakiś pomysł jak obejść to, żebym nie musiał płacić za kolejną rzecz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 @damian: http://www.nba.com/mobile/global/index.html Ja mam pytanie - Czy opcja zaplaty paypalem dalej jest aktualna bo gdy wybieram .. ok juz wiem - Na miesiac nie mozna zaplacic paypalem ;/ ale lipa ;/ to sobie poogladalem ... :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 A ja mam takie pytanko. Kupiłem jakiś czas temu Half-Season Premium czyli też z opcją oglądania na telefonie. Ostatnio nabyłem odpowiedni telefon Samsung Galaxy S i chciałem cieszyć się League Passem w telefonie. Jednak w markecie androida są dwie wersje Game Time. Wersja Lite darmowa i zwykła czyli ta premium za którą trzeba zapłacić ok. 30 zł. Teraz pytanie dlaczego mam ponownie płacić za coś za co wcześniej zapłaciłem wybierając opcje Premium. Czy macie może jakiś pomysł jak obejść to, żebym nie musiał płacić za kolejną rzecz ? Podejrzewam że 30 zeta zapłacisz za aplikację pozwalającą na oglądanie meczów natomiast haracz dla NBA to osobna sprawa. Wersja lite pewnie nie pozwala na kilka bajerów. Ściągnij sobie lite i zobaczysz czy jest ok oczywiście musisz mieć wykupiony abonament NBA. Daj znać jak wyczaisz jak chodzi bo niedługo też będę miał tel na androidzie .... żegnaj windows mobile .. ufff w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 mozna tak zrobic zeby dane na karcie z ktorej sie placi za LP byly inne niz te podane przy rejestracji ? to jest chyba moja ostatnia deska ratunku aczywiscie jezeli ktos z forum bylby w stanie mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 czy mozna bedzie ogladac mecz Suns - Magic na zywo w niedziele na ILP?? bo chyba ten mecz bedzie tez w Polskim Canal+ ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Na ilp są wszystkie mecze. Nawet te transmitowane przez c+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Pamięta ktoś ile stał League Pass na playoffy w zeszłym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 tez chcialbym sie dowiedziec ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 tydzien+PO 80 lub 100 dolcow ... jak dla mnie za drogo ... ciekawe ile beda kosztowaly PO ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jak mam miesięczny League Pass to mi od razu przedłuży na playoff? I miesiąc tu jest liczony jako 31 dni czy jako 4 tygodnie(luty ma równo 4 tyg wiec nie dane mi było sprawdzić)? nie chce żeby się okazało że mi za jeden dzień skasują 67zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Do 15 kwietnia za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrw91 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Heh. Daliby chociaż pierwsze dni PO... jaki kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Bez kodu. Wchodzi - https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform wybierasz free preview logujesz się i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_ko Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Fakt mogli dać chociaż free na sobotę i niedzielę. Jest jakaś szansa na promocyjną cenę na PO? Mogliby coś takiego zrobić na rozpoczęcie tej fazy rozgrywek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Do 15 kwietnia za darmo. jes jes jes ... @mrw i michal "Dać palec ... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 300 za PO cena duża. NHL na PO dla porównania 34.99€ a na cały sezon jak się wykupiło do 20 października 79.99€ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 dolar stoi poniżej 3 zł, więc powinno wyjść 200 z hakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi