mayor Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): gdzie masz spoiler przy hide scores? ja zakrywam lewą część ekranu ramieniem i klikam szybko na meczyk można sobie też zakryć kartką dolną część ekranu No można tez zakleić telewizor taśmą Duck Tape . Najgorzej jest jak oglądasz mecz broadcastowany przez Fanduel Sports bo te choje mają pasek na którym leci komplet wyników z innych meczów, wtedy stawiam na ławie laptopa żeby zakoverować częściowo dół ☟ ekranu TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 10 minut temu, mayor napisał(a): No można tez zakleić telewizor taśmą Duck Tape . Najgorzej jest jak oglądasz mecz broadcastowany przez Fanduel Sports bo te choje mają pasek na którym leci komplet wyników z innych meczów, wtedy stawiam na ławie laptopa żeby zakoverować częściowo dół ☟ ekranu TV to Ty chyba mowisz o apce na TV, ja o wersji na PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to Ty chyba mowisz o apce na TV, ja o wersji na PC No na komputerze to nigdy (poza wyjazdami ) nie oglądam meczów. W domu czasem jak oglądam dwa mecze jednocześnie to Knicks na TV, a Nets na lapku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Żeby mieć takie problemy z odcinaniem wyników to szok. Chyba robią to celowo aby ludzie oglądali na żywo z reklamami. U nas ucinają ale w US chyba są!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 13 minut temu, ignazz napisał(a): Żeby mieć takie problemy z odcinaniem wyników to szok. Chyba robią to celowo aby ludzie oglądali na żywo z reklamami. U nas ucinają ale w US chyba są!? W US&A są reklamy, na playoffy przeważnie świeże, niektóre nawet fajne, a nawet śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja Dlatego nie będą tego naprawiać. Aby wymusić oglądanie na żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Odpalam All Possesion i już widzę jak TJ macha radośnie łapami na początku. No to już wiedziałem kto wygra przed jump ball Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2 godziny temu, LAF napisał(a): Odpalam All Possesion i już widzę jak TJ macha radośnie łapami na początku. No to już wiedziałem kto wygra przed jump ball Masakra Umieją promować oglądanie na żywo z reklamami. Tam wcisnęli jeszcze nacisk SGA na to aby kryli TJ i triumfalny gest Turnera. Późno wstałeś widzę. Bo „naprawili” LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Odpalam G4 i widzę jak A.N szerzy zeby do kamery i mówię no nie, znowu spoiler i już przewinąłem na ostatnie 5min a tu zonk. 2-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Siema pany, biorę LP za 432 zyle - poszukuję dwóch osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia a działa w Polsce? bo na chwilę obecną to nie mam pojęcia jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) Normalnie działa. Zresztą jakby coś było nie tak LP bez problemu zwraca hajs Edytowane 31 Sierpnia przez balech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia co ma nie działać skoro umowa do końca września. mnie ciekawi co będzie od pażdziernika kiedy ruszy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia No bo jeśli nie będzie Lp to oddadzą hajs, nie ma z tym problemu. Dobra, wykupie i w październiku poszukam chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września W dniu 31.08.2025 o 22:35, ptak napisał(a): co ma nie działać skoro umowa do końca września. mnie ciekawi co będzie od pażdziernika kiedy ruszy sezon. Nie no, wprost pisza ze na caly sezon przedluzaja, tez dostalem maila: Your NBA League Pass Premium Season-Long subscription will renew for the upcoming NBA season on or around September 19, 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Nie ma już rabatu powrotnego przy cancelowaniu subskrypcji. Nie namawiają do zastania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 4 godziny temu, knt napisał(a): Nie ma już rabatu powrotnego przy cancelowaniu subskrypcji. Nie namawiają do zastania. Ja dostałem minus 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 10 minut temu, balech napisał(a): Ja dostałem minus 20. Ale miałeś subskrypcji na poprzedni sezpn czy pierwsza subskrypcja? I 20 zl czy 20% ? I czy na premium czy zwykły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Kolejny sezon, chyba 2 albo, jak zawsze skasowałem subskrypcję po finałach i jak zawsze przyszło minus 2% procent na premium - zawsze taki biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Minus 20 a nie 2 oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi