pablor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam. mam takie pytanie: Niedługo będę uczęszczał do klubu (Czarni Słupsk) i czy tam dają jakąś kasę? Bo koledzy którzy uprawiają inne sporty otrzymują od klubu pieniądze, ale są nieco starsi. jeśli tak to od któregoś roku urodzenia? czy to jest uwarunkowane od gry w pierwszym składzie, sukcesów całej drużyny? mam 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 nie bedziesz dostawal kasy. Conajwyzej bedziesz placil ale ty klubowi a nie odwrotnie. O pieniądzach możesz rozmawiać w różnym wieku ale zazwyczaj konktrakty podpisuje się po 18 roku życia ale nie wszystkie kluby młodzieżowe to robią bo nie każdy klub młodzieżowy ma np. swój seniorski skład. W sumie powiedziałbym ci co myślę na twój temat ale obawiam się nagany ze strony mistrzów operatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 A ile mam i niby płacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 z reguły jakieś 200-300 pln tygodniowo, przynajmniej tak jest u mnie w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ile? O jakim mieście mówisz? To ja mam im płacić za to że będę dla nich grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 W sumie powiedziałbym ci co myślę na twój temat ale obawiam się nagany ze strony mistrzów operatorów.Ja też się obawiam... Zapytam tylko: Czego ty, ziomek, oczekujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 z reguły jakieś 200-300 pln tygodniowo, przynajmniej tak jest u mnie w mieścieAre you kidding me?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 To w końcu ktoś mi powie jak z tym jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 k****, krzemień, gdzie jesteś jak tu trzeba temat rozkręcać ??? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 nie wiem, może ci to pomoże Gram w klubie, który nie ma dobrej sekcji seniorskiej, ale u mnie system płacenia wygląda tak: Za celne 2 osobiste i rzut z gry dostajemy po 2zł Zbiórki i asysty są po 1zł Ale za trójki płacą już 5 zł, więc wszyscy zdrowo napierdalamy zza linii. Taki jeden Bartek to na paczkę fajek ma po 2 meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Co klub to system. W Kielcach jest tak, że sprawdzają ile masz wzrostu (bez butów), odejmują od tego Twoją wagę. Różnicę mnożą przez ilość meczów jakie rozegrałeś w ciągu ostatniego miesiąca i odejmują sumę niecelnych rzutów i strat pomożoną przez 10. Ostateczny wynik to Twoje wynagrodzenie. p.s.Ktoś tu z c***a spadł, nie chce pokazywać placami ale takiego materiału do łapu capu dawno nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrclutch Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie wiem, może ci to pomoże Gram w klubie, który nie ma dobrej sekcji seniorskiej, ale u mnie system płacenia wygląda tak: Za celne 2 osobiste i rzut z gry dostajemy po 2zł Zbiórki i asysty są po 1zł Ale za trójki płacą już 5 zł, więc wszyscy zdrowo napierdalamy zza linii. Taki jeden Bartek to na paczkę fajek ma po 2 meczach. mega ziom jestes, piona :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Co klub to system. W Kielcach jest tak, że sprawdzają ile masz wzrostu (bez butów), odejmują od tego Twoją wagę. Różnicę mnożą przez ilość meczów jakie rozegrałeś w ciągu ostatniego miesiąca i odejmują sumę niecelnych rzutów i strat pomożoną przez 10. Ostateczny wynik to Twoje wynagrodzenie rób dalej taką reklamę swojemu miastu super temat szkoda że wcześniej nie zajrzałem, ale tak niezupełnie poważnie to co się nabijacie z dzieciaka, rzeczowo podchodzi do sprawy wie że kaska jest najważniejsza i od niej powinno się zaczynać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a u nas kiedyś taki Mateusz za buzzer'a dostał plik kuponów zniżkowych do mak'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 a u nas kiedyś taki Mateusz za buzzer'a dostał plik kuponów zniżkowych do mak'a Potwierdzam... chyba 16nascie cheeseburgerow tam bylo na karteczkach... Z tego co wiem to macie BurgerKinga w Słupsku to moze u was tam dadza kupony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi