ai3 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 sluchajcie mam problem i pare osob razem ze mna, otoz nie moge wjesc na forum z mojego kompa a takze kompapodlaczonego do tego samego netu... wszeldem na antycenzor.pl i oto jestem o co kaman ? jak mi pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 sluchajcie mam problem i pare osob razem ze mna, otoz nie moge wjesc na forum z mojego kompa a takze kompapodlaczonego do tego samego netu... wszeldem na antycenzor.pl i oto jestem o co kaman ? jak mi pomoc ? Moim zdaniem nic Ci już nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 kiedyś już był taki problem, tyle że z ebasketem. wina leżała zdaje się po stronie dostawcy netu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 w ciągu ostatnich 3 dni dostałem się dopiero drugi raz czy to zostanie naprawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja nie mam żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 sluchajcie mam problem i pare osob razem ze mna, otoz nie moge wjesc na forum z mojego kompa a takze kompapodlaczonego do tego samego netu... wszeldem na antycenzor.pl i oto jestem o co kaman ? jak mi pomoc ? też mi szfankowało, próbowałem na 3 przeglądarach, wyłączałem zapory, antyviry, resetowałe modem nic, teraz działa chyba kwestia jebanego upc i blokowanych portow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 A co wy myslicie? Forum samo filtruje dostep uzytkownikow ktorych nie za bardzo lubi. Ja tam bezproblemowo jak na razie. Czyli jak chcialem wejsc to drzwi byly otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 chyba kwestia jebanego upc i blokowanych portowJakby Ci port 80 zablokował provider to byś na 99% stron nie wszedł, a nie tylko na e-nba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 no ja też przez ostatnie 3 dni jedynie przez proxy mogłem tu zaglądać. Ale już działa , a już myślałem że się Borys obraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 A co wy myslicie? Forum samo filtruje dostep uzytkownikow ktorych nie za bardzo lubi. To by oznaczało że powstały SI, a co za tym idzie moglibyśmy wszyscy zacząć pakować manatki ... Jakby Ci port 80 zablokował provider to byś na 99% stron nie wszedł, a nie tylko na e-nba ;-) Nie działały mi jeszcze 2-3 stroki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jak ktoś nie może wejść niech puści pinga pod 89.149.242.227 i zobaczy czy odpowie, jak tak to najpewniej wina DNS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi