GeDDo Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Pewnie dlatego, że nie grałem dziś. pewnie tak, ale spokojnie do czwartku jeszcze daleka droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Szkoda Geddo że znowu mnie upolowałeś Daj spokój moim graczom,bo dopiero co wyleczyłem Harrisa to teraz znowu Rondo. Wallowi przyda się odpoczynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Szkoda Geddo że znowu mnie upolowałeś Daj spokój moim graczom,bo dopiero co wyleczyłem Harrisa to teraz znowu Rondo. Wallowi przyda się odpoczynek. Wall poprosil o kogos do towarzystwa, bo chcial miec mozliwosc z kims popic przez ten czas. no i padlo na Rondo. jutro zobaczymy czy duet im wystarczy czy beda woleli bawic sie w trojkaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 wydaje mi się że trzeba dać już odpocząć Fordowi,bo coś ostatnio w 76s spokój :mrgreen: Może mały Quiz??Kto następny z poważną kontuzją :mrgreen: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Pewnie dlatego, że nie grałem dziś. pewnie tak, ale spokojnie do czwartku jeszcze daleka droga Dobrze, że kolejny mecz mam w piątek. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 W 76ers akurat wystarczy urazów, ostatnio Williams limit wyczerpał 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A Antek nawet tankować nie umie... 8) Tutaj przydałaby sie jakas pomoc ze strony komisarzy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Aktualnie kontuzjowani: John Wall (Bulls) – 13 dni (Fractured Cheekbone) sorry Stro, celowalem w zawodnikow Maslona, ale nie wyszlo Nosz ku... :x Drugi raz w ciągu ostatniego miesiąca Skoro uważasz to za skuteczną metodę... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Dzień 69 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 95 - Pistons 110 play-by-play Rockets 92 - Trailblazers 76 play-by-play Pacers 104 - Suns 128 play-by-play Bulls 102 - Hornets 93 play-by-play Lakers 93 - Celtics 121 play-by-play Bucks 101 - Cavaliers 113 play-by-play Grizzlies 113 - Nuggets 109 play-by-play Timberwolves 87 - Magic 93 play-by-play Sonics 102 - 76ers 89 play-by-play Jazz 108 - Warriors 100 play-by-play Kings 106 - Mavericks 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ramon Sessions (Rockets) – 3 dni (Flu)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Fernandez zjadł, przeżuł i wypluł Jones'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Fernandez zjadł, przeżuł i wypluł Jones'a Odgrywa sie na slabszych po tym jak Harris zrobil z niego dziwke dzien wczesniej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Fernandez zjadł, przeżuł i wypluł Jones'a dałem Ci fory, oden odpoczywa przed trejdem który wstrząśnie konferencja zachodnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Fernandez zjadł, przeżuł i wypluł Jones'a Odgrywa sie na slabszych po tym jak Harris zrobil z niego dziwke dzien wczesniej;) właśnie miałem to samo napisać Xamel co to za niespodzianka z tym Odenem??pochwal się :mrgreen: za Gilesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Fernandez zjadł, przeżuł i wypluł Jones'a Odgrywa sie na slabszych po tym jak Harris zrobil z niego dziwke dzien wczesniej;) właśnie miałem to samo napisać Xamel co to za niespodzianka z tym Odenem??pochwal się :mrgreen: za Gilesa? pewnie zrobi jakis zajebisty deal jak uda mu sie przestac spinac i zaczac jeszcze wiecej przegrywac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 W 14 dniowym spanie gram AŻ 3 razy - long live terminarz simby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ha teraz to wam szturchne pośladki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Wydaje mi się że ten trejd powinien trochę zmienić formę.Danny Green nie jest jeszcze zawodnikiem Xamela a zostaje scutowany jako gracz portland.Co będzie jeżeli ktoś przebije moją wymianę z Xamelem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 zcutuje warrena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Dzień 70 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 110 - Heat 119 play-by-play Bulls 104 - Pistons 78 play-by-play Rockets 87 - Jazz 89 play-by-play Hawks 105 - Knicks 110 play-by-play Pacers 104 - Celtics 132 play-by-play Raptors 104 - Sonics 89 play-by-play Lakers 138 - Grizzlies 132 play-by-play Kings 100 - Spurs 89 play-by-play Hornets 87 - Bucks 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rudy Fernandez (Rockets) – 9 dni (Bruised Hip)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze .. cholera wie kiedy ! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 jutro nie zdolam posimowac, gdyz wyjezdzam. wiec jesli maslon bedzie mogl i bedzie chcial, to simnie. jesli nie, to zrobie simke w piatek rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi