piotreksuper Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 typowy Ukrainiec,za mało pije i dlatego ręce trzęsą się przy rzutach.Xamel daj mu wiecej %. Ciekawe czy nowe ustawienie Rondo,Harris,Anthony wypali.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 chyba ten kravtsow to nie był najleszy pomysł 2-7 ? grrrrr Może połamał ręce? Odpowiednio: 1/8FG, 0/6FG, 1/7FG, 1/5FG w ostatnich meczach, wyślij go do chirurga (albo Minny) :wink: Skoro jest "drewnem" to całkiem możliwe Poza tym Xamel, czego oczekujesz od podkoszowego słupa? Zbiera, blokuje (7!)... Mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 oczekuje wygranych. może robić 0-10 2rb 0blk byleby były win Giminski lepszy jest. swoich trzeba popierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Xamel ja moge tego Krawczynskiego wziasc, jak masz jakis pomysł to wal na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ej sluchajcie ja tylko żartowałem ale skoro już tyle osób pyta, to powiem tak: jesli uznam ze mi sie to opłaci to krawca może oddam ale muszę mieć z tego zysk proszę o wstępne propozycje a potem sobie ponegocjujemy. i przykro mi ale nie mozna tego łączyć z wymiana z blazers. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Dzień 55 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 136 - Knicks 127 play-by-play Pacers 94 - 76ers 134 play-by-play Nuggets 110 - Grizzlies 109 play-by-play Sonics 101 - Timberwolves 112 play-by-play Spurs 106 - Trailblazers 118 play-by-play Hornets 112 - Cavaliers 105 play-by-play Heat 87 - Mavericks 100 play-by-play Suns 118 - Jazz 89 play-by-play Bucks 111 - Clippers 103 play-by-play Pistons 118 - Rockets 138 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Tyreke Evans (Mavs) – 3 dni (Flu)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Dzień 56 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 80 - Wizards 101 play-by-play Hawks 119 - Hornets 99 play-by-play Spurs 104 - Jazz 111 play-by-play Heat 114 - Nuggets 117 play-by-play Kings 136 - Suns 143 play-by-play Mavericks 87 - Pistons 104 play-by-play Warriors 86 - Pacers 108 play-by-play 76ers 83 - Bulls 107 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Sasha Vujacic (Jazz) – 8 dni (Broken Finger) Sasha Pavlovic (Kings) – 9 dni (Broken Finger) Tyson Chandler (76ers) – 7 dni (Dislocated Finger)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 jakaś niezdrowa konkurencja mi się zrobiła między bogutem a krawcem. oj byki rządzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 byki rządzą Nie martwię się o to, z 8 porażek dwie ze mną Bardziej mnie denerwuje, że Tim zrobił dwa mecze na poziomie 2/14 i 3/16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 byki rządządlatego szukam dalej oszczędności by wyłożyc Maxy dla Walla i Thompkinsa-Ci gracze bardzo mi pasują :mrgreen: .Freeman i howard też fajni. 76s przez 6 meczy bez tysona troche stracą.Jest szansa awansować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 a to sie moi rozstrzelali, dawno nie mialem takiego meczu 3cia kwarta i 43:42 (85pkt) na 10 min - niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dopiero teraz zauważyłem, że Wagner dostał potw w 10 tyg. Całkiem sensowna nagroda, bo rzuciłem okiem na jego statsy z tego tyg i wyszło, że w 5 meczach średnio robił: 34p 5rb 6as 3stl (44%fg 55%3p 88%ft) Sweeeeeet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dopiero teraz zauważyłem, że Wagner dostał potw w 10 tyg. Całkiem sensowna nagroda, bo rzuciłem okiem na jego statsy z tego tyg i wyszło, że w 5 meczach średnio robił: 34p 5rb 6as 3stl (44%fg 55%3p 88%ft) Sweeeeeet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dzień 57 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 118 - Rockets 123 play-by-play Bucks 110 - Heat 92 play-by-play Lakers 104 - Warriors 128 play-by-play Nuggets 102 - 76ers 95 play-by-play Wizards 113 - Hornets 100 play-by-play Magic 103 - Kings 125 play-by-play Timberwolves 108 - Cavaliers 99 play-by-play Raptors 99 - Knicks 112 play-by-play Clippers 110 - Jazz 95 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Nicolas Batum (Heat) – 3 dni (Flu) Eric Maynor (Hornets) – 32 dni (Torn Abdominal Muscle) Rajon Rondo (Jazz) – 3 dni (Flu)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 W sumie nie tak daleko było potrójne triple double: Duncan 15p, 13rb, 10bl Wagner 27p, 8rb, 7as, 5stl Banks 23p, 8rb, 9as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 nie chwal się tak roger, bo skończysz jak ci co się chwalili z długoterminowymi kontuzjami :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 nie chwal się tak roger, bo skończysz jak ci co się chwalili z długoterminowymi kontuzjami :wink: Trudno, jakoś przetrwam, dwie już miałem poważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Trudno, jakoś przetrwam, dwie już miałem poważniejsze.powazniejsze to dopiero nadejda :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 No to gram dzisiaj bez rozgrywajka :shock: bo Harris i Rondo na IL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dzień 58 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 111 - Wizards 107 play-by-play Bulls 100 - Cavaliers 99 play-by-play 76ers 84 - Celtics 103 play-by-play Timberwolves 108 - Rockets 112 play-by-play Suns 89 - Trailblazers 114 play-by-play Magic 100 - Hornets 87 play-by-play Heat 98 - Warriors 115 play-by-play Clippers 108 - Kings 106 play-by-play Pistons 104 - Bucks 99 play-by-play Knicks 92 - Nets 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: David West (Cavaliers) - 7 dni (wizje) LeBron James (Hornets) - 14 dni (policzek) Shawne Williams (Heat) - 8 dni (migreny) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi