GeDDo Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Dzień 38 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 109 - Trailblazers 72 play-by-play Bulls 100 - Spurs 96 play-by-play Warriors 103 - Nuggets 91 play-by-play Heat 129 - Knicks 131 play-by-play Grizzlies 93 - Wizards 110 play-by-play Kings 105 - Pacers 115 play-by-play Mavericks 99 - Sonics 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Victor Claver (Grizzlies) – 3 dni (Concussion) Raymond Felton (Pacers) – 114 dni (Torn ACL) :twisted: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro rano! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Już miałem napisanego posta jak to dobrze mi idzie ostatnio i przychodzi porażka z Bucks i to u siebie gdzie miałem bilans 11-1. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja ostatnio pochwaliłem swojego Wall'a Tego samego dnia zagrał jeden z gorszych meczy w sezonie, parę później połamali go :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A ja Barbosę nie tak dawno lol. Dziś BIG GAME Stro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 dzien 39 z tematu z wynikami to sie odbył ? jesli tak do po powrocie Lawa mam dołek :roll: , traci piłki jak pojebany :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A ja Barbosę nie tak dawno lol. Dziś BIG GAME Stro! Ale ja nie mam Wall'a 8) Edit: ale są już przecieki PS. Teraz to połamią mi cały team pewnie, albo będzie 5 wtop z rzędu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 dzien 39 z tematu z wynikami to sie odbył ?tak, tyle tylko, ze przez przypadek wrzucilem wyniki dwa razy do tego samego tematu. Dzień 39 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 96 - Wizards 87 play-by-play Grizzlies 92 - Jazz 105 play-by-play Timberwolves 89 - Warriors 94 play-by-play Nets 85 - Heat 96 play-by-play Pacers 100 - Hawks 111 play-by-play Bulls 107 - Raptors 102 play-by-play Trailblazers 110 - Spurs 109 play-by-play Nuggets 86 - Mavericks 95 play-by-play Rockets 94 - Celtics 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Lary Bird (Grizzlies) - 4 dni (Concussion) Isiah Thomas (Trailblazers) - 7 dni (Sprained Knee)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze dziś wieczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ech, zostawić na chwilę zespół, to z Heat wtapiają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dzień 40 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 109 - Suns 97 play-by-play Knicks 108 - Kings 82 play-by-play Sonics 111 - Bulls 109 play-by-play Spurs 105 - Mavericks 102 play-by-play Raptors 113 - Celtics 102 play-by-play Wizards 105 - Warriors 103 play-by-play Nets 121 - Nuggets 126 play-by-play Bucks 99 - Jazz 105 play-by-play Lakers 89 - Magic 124 play-by-play Timberwolves 123 - Hawks 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Smush Parker (Spurs) – 8 dni (Broken Finger)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Piotreksuper - jeśli postanowię, że go sprzedam, to wiesz jakie są u mnie ceny :wink: Wreszcie jakieś zwycięstwo i to z Cichym, a Wright całkiem przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 podsumowując : 2 dni 4 simki bilans 2-4 4 porażki w domu 1 wygrana 1 punktem 1 Isiah Thomas kontuzjowany niezle Geddo BTW: czy my gramy z mistrzem gry? pochwalilem Tomica za POTW nastepny mecz kontuzja napisałem cos o bilansie rockets w domu, chwaląc przy tym Hawks : 2 porażki Hawks w domu przestaje wogole pisać pozytywnie na tym forum o swoich zawodnikach green i dye (ach czemu nie miałem tego czym przebić!!) są zajebisci (akysz akysz na psa urok :-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 podsumowując : 2 dni 4 simki bilans 2-4 4 porażki w domu 1 wygrana 1 punktem 1 Isiah Thomas kontuzjowany niezle Geddo staram sie jak moge BTW: czy my gramy z mistrzem gry? pochwalilem Tomica za POTW nastepny mecz kontuzja napisałem cos o bilansie rockets w domu, chwaląc przy tym Hawks : 2 porażki Hawks w domu przestaje wogole pisać pozytywnie na tym forum o swoich zawodnikach wniosek jest bardzo prosty ... chyba trzeba zaczac zachwalac przeciwnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja też cieszyłem się że Harris wzmocni moją obronę...już w pierwszym meczy wyleciał na ponad 20 kolejek. :mrgreen: Jestem załamany tym co grają w Orlando . Striker też pewnie cieszył się ze ma Feltona :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 podsumowując : 2 dni 4 simki bilans 2-4 4 porażki w domu 1 wygrana 1 punktem 1 Isiah Thomas kontuzjowany niezle Geddo staram sie jak moge BTW: czy my gramy z mistrzem gry? pochwalilem Tomica za POTW nastepny mecz kontuzja napisałem cos o bilansie rockets w domu, chwaląc przy tym Hawks : 2 porażki Hawks w domu przestaje wogole pisać pozytywnie na tym forum o swoich zawodnikach wniosek jest bardzo prosty ... chyba trzeba zaczac zachwalac przeciwnikow a ty myślisz czemu zachwalam zajebistych zawodników byków? biedrinis to marzenie każdego gm'a. cud miód i HOF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Kurde coś w tym jest, pochwalilem swojich i odrazu 2 porazki z rzedu, w tym z dolujacymi lakersami :/ Btw ale zajebiscie pogrywa Bogut xamelowi. Taki srodkowy to skarb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 6 porażek z zespołami under .500% (including cztery najsłabsze zespoły na zachodzie) mówią same za siebie. Kosmetycznie dziś zmieniłem taktykę, zobaczymy czy coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Kurde coś w tym jest, pochwalilem swojich i odrazu 2 porazki z rzedu, w tym z dolujacymi lakersami :/ Btw ale zajebiscie pogrywa Bogut xamelowi. Taki srodkowy to skarb ehhh fernandez świetnie punktuje, granger sie odnalazł. to jest dopiero zepsuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja też cieszyłem się że Harris wzmocni moją obronę...już w pierwszym meczy wyleciał na ponad 20 kolejek. :mrgreen: Jestem załamany tym co grają w Orlando . Striker też pewnie cieszył się ze ma Feltona :mrgreen: ja tak miałem kiedyś z Marionem ze 20-30 meczy do końca, pare meczy ponizej .500, traduje pól zespołu za Mariona, pierwszy mecz wchodzę na boxscore, jakies 40 czy 50 pkt przeciw Raptors, banan na gebie .... a tu sezon ending 54 dni broken skull (czyli przerwana szkoła, wagary ordynarne) ehh rok pózniej tez mi go dinozaury polamaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Przeglądam rekordy ligi: Player Record Season: Triple Doubles: 12 Mike Dunleavy SF Wizards 2009 Aż się łezka w oku zakręciła :cry: W ogóle przegapiłem jego odejście na emeryturę? To było przed poprzednim sezonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Jeśli chodzi o PG, to IMO W tym sezonie: John Wall (obiektywnie, rilly 8) )[/*:m:31nwkhw0] TJ Ford[/*:m:31nwkhw0] Derrick Rose[/*:m:31nwkhw0] Deron Williams[/*:m:31nwkhw0] OJ Mayo[/*:m:31nwkhw0] Z powodu kontuzji Wall'a, słabszej gry pozostałych na czele peletonu wysunął się OJ Mayo, najlepszy PG SimBasketu w przekroju tego sezonu Aktualny ranking: OJ Mayo[/*:m:31nwkhw0] John Wall [/*:m:31nwkhw0] TJ Ford[/*:m:31nwkhw0] Derrick Rose[/*:m:31nwkhw0] Deron Williams[/*:m:31nwkhw0] 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi