buła Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 życze wszystkim userom, nie mylić z looserem czy qiuterem (pozdrawiam rowniez lebrona :]), odpocznijcie od forum, posiedźcie z rodziną, jebnijcie orła na śniegu, a to napewno wyjdzie na dobre temu miejscu. Wesołych temat zbiorczy, mysle ze sie przyda, yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 żeby kobiety nam dawały, żeby koksu nigdy nie brakło i żeby nasze dzieciaki miały bogatych rodziców Rodzinnych i spokojnych świąt życzę wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych Świąt Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 po Świętach mam zamiar przybrać rozmiary Barona Davisa, ale wam też życzę smacznych i wesołych Świąt!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 życze wszystkim userom, nie mylić z looserem czy qiuterem (pozdrawiam rowniez lebrona :]), odpocznijcie od forum, posiedźcie z rodziną, jebnijcie orła na śniegu, a to napewno wyjdzie na dobre temu miejscu. Wesołych temat zbiorczy, mysle ze sie przyda, yo starzejesz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ale w jakim stylu :mrgreen: A na poważnie: wszystkim użytkownikom - lubianym i nielubianym przeze mnie 8) - szczerze życzę spokojnych, pełnych radości i odpoczynku Świąt Narodzenia Pańskiego. Byśmy wszyscy w tych dniach znaleźli właściwe proporcje między tym co cesarskie a tym co boskie.... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jakich wesołych jakich wesołych? Dopiero co sie dowiedziałem ,że spurs miali sztucznie nabity bilans ! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 wesolych! wqrwia mnie tu kilka osob ale od czego jest ukrywanie postow:) nie wyobrazam sobie momentmai zycia bez gadania o koszu na tym forum choc mam wrazenie, ze coraz lepiej odczuwal rozlaki z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 wesolych! wqrwia mnie tu kilka osob ale od czego jest ukrywanie postow:) nie wyobrazam sobie momentmai zycia bez gadania o koszu na tym forum choc mam wrazenie, ze coraz lepiej odczuwal rozlaki z nim Z tego co pamiętam masz dzieciaka malutkiego. Natura skutecznie zabija pociąg do wielu hobby, nie u wszystkich ale tak to działa. Co nie zmienia faktu, że powinieneś się trzymać ręcoma i zęboma i nie zostawić nas samych, zwłaszcza z pytaniami o jerseye. Najlepszego dobrzy ludzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi