Alonzo Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udonis Haslem 43 lata, 20 sezon w NBA, 24pkt. i jego ostatni mecz w regularze.. Łezka się w oku kręci.. Pamiętam jak jeszcze na limitowanej czasowo neostradzie na starym e-nba przeczytałem, że Miami podpisali nieznanego mi w ogóle Udonisa Haslema.. z jakiegoś powodu na początku myślałem, że to jakiś guard Udonis you did it agian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Prawie zrobił career high yebaniutki legenda Heat i forum e-NBA tez ze wzgledu na begm! Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) A tu oficjalny film promujący tegoroczne NBA Playoffs! Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 wyskoczyło mi na YT w reko i nawet spory kawałek obejrzałem mocno niedoceniany był tamten skład, GOAT Harden i dobry supporting cast. No, ale tak szczerze, ciekawie się ogląda to co gra USA no i ogóle Splash Bros o jakies 10kg młodsi, Harden & DAvis po 15-20kg. Curry to w ogóle gra tam jakąś czwarto / piąto opcje, niezły mindfuck. Serbia strasznie słaba się zdaje, choć dostali taki shooting streak USA na poczatku, że może im się odechciało grać. A może nie umieli, nie wiem. Teodosic, Bielica & Krstic ze starych znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 (edytowane) Całkiem niezły konkurs wsadów na naszej rodzimej ziemi. Filip Pawełka robi rozpierdol już teraz, niesamowity power przy wsadach a jak jeszcze rozszerzy repertuar wsadów to może iść w świat. Następca Lipka się szykuje... Jeden szczegół, tak na oko to mi nie wygląda na pełne 3.05cm, ale może... Edytowane 30 Czerwca 2023 przez n_i_m_h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Sabrina Ionescu 37 pkt w konkursie 3jek https://www.youtube.com/watch?v=bc3OZ3y_49Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Bardzo fajna jakosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 (edytowane) Warto sobie przypomnieć jakim motorycznie kozakiem był Blake w prime.Gracze pokroju Anthonego Davisa czy dzisiejszego Banchero wyglądają przy nim strasznie "kwadratowo" Naszło mnie na ten film bo gdzieś ostatnio widziałem jakiś ranking z dupy gdzie Davis był anonsowany jako najlepiej kozłujący PF ostatnich kilkunastu lat. Edytowane 5 Października 2023 przez StroSHow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 8 minut temu, vero1897 napisał(a): w szerszym kadrze bardziej widoczny wspaniały effort Dicka, stoi jak ten ch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Z 5 sekund w trumnie. To jeszcze gwiżdżą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 https://twitter.com/HaterReport_/status/1784851602177761427?t=Wo67DzGCQ4xTCd25a8n9jw&s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 https://www.instagram.com/reel/C6J7h1aSvvw/?igsh=dTBkbWZ3cWV3M2M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Dobre krótkie zapowiedzi sezonu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Dziwne uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi