Tasma Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A mnie najbardziej wkurza, że taki Kobe (mój rocznik) szykuje się do emerytury a mi jeszcze zostało 30 lat pracy do 67 roku życia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Duncan&Manu mi tu nie pasują.... To idź się poskarż tym co to robili, powiedz, że jesteś ignac, że jesteś fanem San Antonio Spurs, masz poduszkę z Duncanem i dziergany dywan z facjatą Popovich'a powieszony na ścianie zaraz obok plakatu Evy Longorii , i tak nie może być, bo masz pewne info od Czerownego Bonnera, że Kojot opracowuje eliksir młodości i jest w zaawansowanej fazie testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 To idź się poskarż tym co to robili, powiedz, że jesteś ignac, że jesteś fanem San Antonio Spurs, masz poduszkę z Duncanem i dziergany dywan z facjatą Popovich'a powieszony na ścianie zaraz obok plakatu Evy Longorii , i tak nie może być, bo masz pewne info od Czerownego Bonnera, że Kojot opracowuje eliksir młodości i jest w zaawansowanej fazie testów. w momencie gdy Duncan wygląda lepiej niż Gortat np. to po prostu nie na miejscu... mam ogromne oczekiwania co do tego sezonu w Spurs więc datowanie tego na 27.11 jest sporą nieznajomością zagadnien NBA... ty tak na poważnie? AI Tracy Nash mieli raczej epizody niż tworzenie ERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Era to Kobe, Garnett, Duncan, Nowitzki - resztę można dociągnąć jako tło, i smaczki tego czasu, asysty Nasha, strzelba Ray, i dunki Cartera jak najbardziej na miejscu Powiedz mi, Ty wiesz, że ja tej daty tam nie dodawałem, a i tak jest to już schyłek karier tych największych, więc czy ten projekt będzie wyświetlony czy też nie 27, a czy Duncan pogra rok, dwa czy 3 to chyba dużego znaczenia nie będzie mieć - inna sprawa jak zrobią mistrza. W filmie będą pokazane ich dokonania, a że jeszcze coś osiągnąć mogą to chyba dobrze. Mówię, wystosuj pismo, że Manu i Tim tam się nie powinni znaleźć.AI dla mnie to zwykły koleś, z crosoverami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Era to Kobe, Garnett, Duncan, Nowitzki - resztę można dociągnąć jako tło, i smaczki tego czasu, asysty Nasha, strzelba Ray, i dunki Cartera jak najbardziej na miejscu Powiedz mi, Ty wiesz, że ja tej daty tam nie dodawałem, a i tak jest to już schyłek karier tych największych, więc czy ten projekt będzie wyświetlony czy też nie 27, a czy Duncan pogra rok, dwa czy 3 to chyba dużego znaczenia nie będzie mieć - inna sprawa jak zrobią mistrza. W filmie będą pokazane ich dokonania, a że jeszcze coś osiągnąć mogą to chyba dobrze. Mówię, wystosuj pismo, że Manu i Tim tam się nie powinni znaleźć. AI dla mnie to zwykły koleś, z crosoverami. no w USA jak coś robić to raz a dobrze.... mam kolejny powód aby trzymać kciuki za SPURS wtedy ten epizodzik będzie musiał mieć EPILOG oby! takie coś powinno się zrobić jednak w lipcu 2016... na 4 lipca np. dziwna ta data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Duncan&Manu mi tu nie pasują.... A Dirk pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) A Dirk pasuje? a planuje Mistrza 2016? z wszystkich facjat moje asy chcą bardzo dopisać ostatni rozdział zakończony Misiem... każdy z graczy co gra jeszcze ( przecież mamy zapowiedzi PP jeszcze) ma unfinished business ale kaliber tych zakończeń jest różny... nie można wykluczyć oczywiście różnych scenariuszy choć w Mistrza 2016 dla KB jakoś nie wierzę.. w spurs wszyscy myślą o maju/czerwcu niż o cyrju objazdowym na goodbye u Dirka wygląda to ciut gorzej a u KB totalnie Edytowane 23 Listopada 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 a planuje Mistrza 2016? A nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A nie? 1 listopada "podobno" każdy wierzy bo to takie po amerykansku... każdy sportowiec powie Tobie że wierzy i liczy na zwycięstwo.... z takimi Mavs? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 1 listopada "podobno" każdy wierzy bo to takie po amerykansku... każdy sportowiec powie Tobie że wierzy i liczy na zwycięstwo.... z takimi Mavs? nie To akurat jest Twoja opinia, która w tym momencie wcale nie pokrywa się z rzeczywistością i ewentualną siłą Mavs w drugiej części sezonu. Zresztą, kto powiedział, że na tę grafikę mamy patrzeć przez pryzmat ew. mistrzostwa? Dirk w tym momencie prezentuje równie imponujący poziom, co Timmy i Manu, a wcale nie musi co drugi mecz odpoczywać, jak robi to ten drugi z twoich asów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nash Nie obrażaj Stiwiego, dobrze Ci radzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Reklama Foot Looker z Curry https://www.youtube.com/watch?v=fcs8wuwCw8M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cisza Opublikowano 27 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=GQ7rtfeHelcPrzyjemne Every couple of weeks a new mix will be released! BANGER SEASON HAS BEGUN FAM. End of An Era - An epic 12 part series Chapter 1 - Intro Chapter 2 - Paul Pierce Chapter 3 - Tim Duncan Chapter 4 - Vince Carter Chapter 5 - Tracy McGrady Chapter 6 - Allen Iverson Chapter 7 - Dirk Nowitzki Chapter 8 - Steve Nash Chapter 9 - Ray Allen Chapter 10 - Manu Ginobili Chapter 11 - Kevin Garnett Chapter 12 - Kobe Bryant Final Mix - End of an Era (Featuring legends of the generation like the 04 Pistons, Gilbert Arenas, Jason Kidd, and other players who didn't get their own mix) At the end of it, a final 1 hour long movie will be released and available for download. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=m-0wd4F5v6w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=m-0wd4F5v6w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) https://vine.co/v/ia0TPxbBp06 Pozingas po drugiej stronie posteru. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=fNgkNVKeKPs&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 https://vine.co/v/iWHZlprMvOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bovu-hg3lAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi