RonnieArtestics Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Tecu napisał: Młody musi jeszcze dużo pracować nad technika rzutu bo piłka ma za mało rotacji po rzucie ! Z taką techniką to może jedynie być … trenerem rzutowym Simmonsa Edytowane 18 Września 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 25 minut temu, RonnieArtestics napisał: Młody musi jeszcze dużo pracować nad technika rzutu bo piłka ma za mało rotacji po rzucie ! Z taką techniką to może jedynie być … trenerem rzutowym Simmonsa Przecież nie miał by chyba siły żeby z rotacją rzucić z daleka, stąd wypycha ją z przed klatki. Czemu takie dzieciaki nie grają na mniejszym boisku i z mniejszą oraz lżejszą piłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 W dniu 20.12.2021 o 12:41, Me Myself and I napisał: Dobra, ale jak? Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 W dniu 1.01.2022 o 15:36, Baptizia napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 @badboys2 dziś o 14:00 w Kanale Sportowym Możesz zapytać Chmielewskiego, na c*** mu ten grzebień we włosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Czy któryś koszykówkowy kanał na yt robi co miesiąc (czy tam co jakiś dłuższy czas) dłuższą kompilacje co się działo w danym okresie w nba? Najważniejsze historie, występy, dunki, gamewinnery etc. Nie śledzę na bieżąco głównego kanału nba żeby unikać spoilerów - później oczywiście nie mam czasu albo zapominam żeby daną nockę nadrobić. Większości informacji dowiaduje się z podcastów, ale tracę w ten sposób wszystkie walory estetyczne. Taka kompilka 40 minut z danego miesiąca to byłoby złoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 https://9gag.com/gag/aBn6GOQ?ref=android Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 9 godzin temu, Baptizia napisał: Mistrzostwo światów!!!1!1!!1111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 W dniu 5.03.2022 o 20:44, Zimny napisał: Czy któryś koszykówkowy kanał na yt robi co miesiąc (czy tam co jakiś dłuższy czas) dłuższą kompilacje co się działo w danym okresie w nba? Najważniejsze historie, występy, dunki, gamewinnery etc. Nie śledzę na bieżąco głównego kanału nba żeby unikać spoilerów - później oczywiście nie mam czasu albo zapominam żeby daną nockę nadrobić. Większości informacji dowiaduje się z podcastów, ale tracę w ten sposób wszystkie walory estetyczne. Taka kompilka 40 minut z danego miesiąca to byłoby złoto znalazłeś coś? ja w regularze, zupełnie nie śledzę NBA na bierząco, i też by mi się coś takiego przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 godzinę temu, rw30 napisał: znalazłeś coś? ja w regularze, zupełnie nie śledzę NBA na bierząco, i też by mi się coś takiego przydało Niestety nie, poszukiwania (chociaż niezbyt intensywne) trwają. Wygląda na to, że znalazłem całkiem niezłą niszę, bo pewnie takich osób jak Ty i ja jest dużo dużo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi