ignazz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Przekonali mnie. Admirał szczególnie jak potwierdził ze to grozi nawet śmiercią. Ale piękna smierć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nadal kminie coś do mojego video i może macie jakies w dobrej jakości filmiki z esencją 90tych i początków 00's jak tak to zapodajcie lineczkiem. A tu coś co wg komentów wywalaja z amerykanskiego youtuba, pewnie już przewineła się ta akcja, o tragicznym sędziowaniu w meczy Kings Lakers i ustawieniu go pod zakłady, ale gdyby ktoś nie słyszał o akcji to chek it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OEpWolS6BUQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 jeżeli jest to skrupulatnie kopiowane to każdy rzut to kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Słuchajcie proszę o pomoc, szukam jakiegoś filmiku najlepiej z Jordanem ale jakiś inny klasyk z lat 90 może być, jak wiece mam ten pomysł na klipol i pojawił się mi nowy. Mianowicie potrzebuje ujęcie Majka od dołu do góry (taki przejazd kamera z poziomu parkietu do nazwiska na koszulce) bądź po prostu od numeru do czubka głowy ale żeby było miejsce na to co jest przed MJ. Wiem, zamotałem, chce go wyciąć i wkleić na nagrane przy blokowe boisko, odpowiednie kadrowanie i ujecie którego szukam i można zrobić z tego niezły filmik (ciekawe co na to prawnicy Jordana, choć gdyby nie pokazać jego facjaty to nic pewnie). W skrócie w Space jam MJ wchodzi na sale i jest takie ujecie jak stoi w drzwiach, potrzebuje czegos takiego tylko z drugiej strony, jeśli jakiegos innego playera ujecie macie to dawać. Wiem, że zadanie kosmiczne, ale widzieliście masę filmików wiec może coś się skojarzy, a ziomek pracuje w studiu reklamowym i nie powinno to wyglądać jakoś mega kiczowato jak myślicie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Jordan na maksa? takie polskie DVD mogę poszukać I podesłać za friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Jordan na maksa? takie polskie DVD mogę poszukać I podesłać za friko Poprzewijalem to (chociaz mam marna kopie) ale nie zauważyłem takiego ujęcia, daj znać w której minucie to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Coś dla fanów Chucka:) czyli mnie również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 dać je na rozegranie w naszej kadrze... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154908423009326&id=120706024325 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 https://m.youtube.com/watch?v=h-Wg9sValMY&feature=youtu.be Mecz młodego Stojakovicia z Nobilesem Włocławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 nie wiedziałem gdzie to wrzucić ale chyba tutaj: https://soundcloud.com/the-bill-simmons-podcast z Durantem, całkiem ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) całkiem konkretna sprawa! takie tam animki Edytowane 20 Lutego 2017 przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Wiadomo Kujawy to California, od zawsze wiedziałem;D https://www.facebook.com/tvpsport/videos/10155187091844903/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 https://streamable.com/vd90l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Calkiem ciekawy wywiad. Nie czesto sie zdarza, by aktywny zawodnik w tak madry i przejrzysty sposob wyjasnial aspekty gry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi