Gamejros Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Pamiętam, że ktoś szukał oryginalnej wersji End of an Era: http://www.dailymotion.com/video/x3govy1 To byłem ja, Bóg zapłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Pamiętam, że ktoś szukał oryginalnej wersji End of an Era: http://www.dailymotion.com/video/x3govy1 to jest tak świetny filmik że mógłbym go oglądać non stop tyle wspomnień, smaczków, emocji że głowa mała! jak pamietam to ten cały projekt został zamknięty czy może coś jest gdzieś w necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jeden z najlepszych mixów jakie widziałem, dodany dzisiaj przez kanał NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Jeden z najlepszych mixów jakie widziałem, dodany dzisiaj przez kanał NBA Vince to sobie lubil polatac Edytowane 10 Lutego 2016 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Przekonałeś, żeby wstać na ASG w niedzielę w nocy, przynajmniej na pierwszą kwartę Ostatni taki mecz Kobe się nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 http://www.nba.com/video/channels/nba_tv/2016/02/07/20160206-gt-hall-of-fame-2016.nba/ Iverson mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Przekonałeś, żeby wstać na ASG w niedzielę w nocy, przynajmniej na pierwszą kwartę Ostatni taki mecz Kobe się nie powtórzy. dokladnie, jego ostatni mecz w karierze grany bez obrony, takze bedzie sie mogl pokazac jak za starych dobrych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja zrobiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Best Edytowane 20 Lutego 2016 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Cisza, gdzie wykonano to zdjęcie i w którym roku? No i kto dokładnie jest na zdjęciu, bo trochę zasłonięte. Widzę Allen'a ( chyba nie trudno zauważyć ), Kobe'go i Nash'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Są tam goście z draftu 96. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 To odpowiedziałeś... Ja poza Kobe, Allenem i Nashem widzę jeszcze JO, Abdur-Rahima i Samakiego. A foto pewnie z jakiejś podraftowej sesji, chociaż ciężko ocenić ile czasu po drafcie, bo w podczas draftu Kobe nie miał usztywnionej łapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Sesja do magazynu SLAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Co to był za draft.. Jeden z lepszych w historii według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi