Kubbas Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 [video=youtube;8QJ4iwqnLKc] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 on to w ogóle przeżył? ale Miller tak zwalniając trochę spieprzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 [video=youtube;yOMzdxynChs] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 [video=youtube;dic-CL5mF9k] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 [video=youtube;v27Hk5OIe-k] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 [video=youtube;MEnKYnEuGDw] Jeden z moich top mixow koszykarski ever, ma swoją, duszę że tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 http://www.youtube.com/user/NBARetroHD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 [video=youtube;hfvCMMyk8vw]http://www.youtube.com/watch?v=hfvCMMyk8vw&feature=related Piękne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 [video=youtube;IMeBpvHi39Y] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wiem że dział NBA ale wsady jak z SDC a niektóre nawet lepsze i to z polskiego "podwórka" Zresztą freestyle też na wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wiem że dział NBA ale wsady jak z SDC a niektóre nawet lepsze i to z polskiego "podwórka" Zresztą freestyle też na wysokim poziomie. naprawde niezle, jestem pod mega wrazeniem!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Odkąd to znalazłem oglądałem to już z kilkanaście razy i dalej mi się nie znudziło, zaraz odpalę sobie jeszcze raz:tongue: Najlepszy polski konkurs wsadów jaki widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 5 :09 niebieska czapeczka niezła winda i zapas mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 [video=youtube;0n3hGsDHwH4] =inbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 jeszcze musze to wrzucić, najlepsza seria tych PO [video=youtube;K_uulujs-MM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 [video=youtube;kGPfVbTGs00]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=kGPfVbTGs00 Całkiem całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 [video=youtube;nzEtPMbFDDg]http://www.youtube.com/watch?v=nzEtPMbFDDg&feature=player_embedded dla kibiców Lakers. ładny dla oka mix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 [video=youtube;OmjhzIgk-40] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierko Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam wszystkich fanów NBA i Derricka Rose'a. Na początek taki filmik. [video=youtube;E_4hkHykYjk]http://www.youtube.com/watch?v=E_4hkHykYjk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi